Famicom Mini versi Jepang saka NES Klasik

Kaya sing sampeyan ngerteni, NES Klasik bakal teka ing Spanyol ing wulan Nopember, lan ing Aktualidad Gadget, kita bakal menehi kothak mlebu lan analisis amarga padha diluncurake. Kangge, kita bakal bisa mbukak cangkeme nganggo trailer sing metu saka konsol lan foto sing sawetara kolega saka pakaryan khusus. Nanging, kaya akeh sing ngerti, ing Jepang, Nintendo Entertainment System ora dikenal kanthi jeneng NES, nanging Famicom, kanthi desain sing rada aneh lan apik banget. Dadi, Dheweke ora bakal tanpa versi Mini Klasik, Famicom Mini bakal dadi versi Jepang NES Klasik Mini.

Kaya ukuran suda, mula kita bakal bisa ndeleng ing Jepang. Sebab, ing Amerika Serikat ruang wis ora modis, lan ana krisis ing jagad game video sing cukup penting, mula Nintendo pengin nyopot link NES saka jeneng video game kasebut, lan mutusake kanggo diarani Nintendo Sistem Hiburan. Ing Jepang, sing seneng eksentrik, desain Famicom sing tetep ana, kanthi tangki kanggo kontrol lan aspek pesawat ruang angkasa. Nanging, yen arep ngluncurake NES Klasik Mini, kenapa ora diluncurake ing versi Famicom ...

En hardware-wicaksana game lan kemungkinan padha, iki dhaptar game sing kompatibel karo Famicon lan NES Klasik.

Donkey Kong
• Mario Bros.
• Pac-Man
• Excitebike
• Perang Balon
• Ice Climber
• Galaga
• Yie Ar Kung-Fu
• Super Mario Bros.
• Legenda Zelda
• Atlantis no Nazo
• Gradius
• Memedi lan Goblins
• Kunci Salomo
• Metroid
• Castlevania
• Zelda II: Petualangan Link
• Tsuppari Ozumo
• Super Mario Bros 3
• Ninja Gaiden
• Mega Man 2
• Kali Kutha Ransom
• Double Dragon II: Dendam
• Super Kontra
• Final Fantasy III
• Dhokter Mario
• Downtown Nekketsu Koushinkyoku: Soreyuke daiundoukai
• Mario Open Golf
• Super Mario USA (versi Super Mario Bros 2)
• Petualangan Kirby

Bakal dirilis ing Jepang tanggal 10 November, lan Regane 5.980 yen, udakara kurang saka € 60 sing bakal dibayangke versi NES klasik ing Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.