Final Fantasy XV duwe Audi R8 dhewe sing disiapake kanggo para penggemar

Audi R8

Pangembangan Final Fantasy XV wis rampung, mula ayunan warta diwiwiti. Kasunyatane yaiku perusahaan kalebu "dolanan" khusus kanggo ngiringi edhisi premium game, nanging Square Enix pengin luwih maju, amarga penggemar sing paling kuat ing perusahaan bakal entuk edisi eksklusif Audi R8, "item" sing paling larang regane saga paling anyar iki, Audi R8 Star saka Lucis. Yen seneng mobil, sampeyan seneng game video lan uga duwe dhuwit, saiki wayahe golek kendaraan eksklusif iki.

Iki dudu hubungan pertama game lan mobil kasebut, amarga ing film CGI sing dijelasake nganggo jeneng Kingsglaive Final Fantasy XV (prekara game), mobil fantastis iki wis katon. Regane paling menarik, 500.000 euro kanggo kendaraan sing tekan 0 nganti 100 km / jam mung 3,2 detik, kanthi transmisi pitung kacepetan lan mesin V-10 5,2 liter (lali karo versi diesel hemat bahan bakar).

https://www.youtube.com/watch?v=0USrtc7-sjc

Panel interior kasebut bakal dirancang kanthi nodhe kanggo game, uga tugas cet khas ing trims, apamaneh roda spektakuler sing bisa dideleng ing foto header.

Nanging, elinga yen Sampeyan mung bisa nawarake mobil yen sadurunge tuku versi deluxe game sing bakal didol 21 November ngarep. Square Enix pengin nggumunake masarakat, lan kita kira bakal ana pacangan saga sing mutusake entuk kaendahan mobil iki. Kita mung ngarep-arep manawa pemilik mbesuk mutusake supaya bisa ditampilake ing pameran, dadi isin banget yen dheweke ngadeg ing sisih M-30 kanggo kacilakan (utawa kedadeyan).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.