Film Natal sing paling apik ing Netflix, HBO lan Movistar +

Natal wis cedhak, kita ora bisa nglirwakake, nyatane, salah sawijining prekara sing paling disenengi karo masarakat babagan Natal yaiku kemungkinan ndeleng film kasebut kanthi tema tartamtu sing ora masuk akal sajrone wektu liyane taun iki. . Mula, kaya ing saben acara khusus, kita bakal nggawa kompilasi film sing paling apik. Dina iki kita pengin nuduhake film Natal sing paling apik sing kasedhiya ing platform sing paling populer kayata Netflix, HBO lan Movistar +… Ho ho ho! Wayahe njupuk mangkuk popcorn lan soda favorit sampeyan.

Film Natal ing Netflix

Kita miwiti karo salah sawijining film sing nyebabake Tim Burton menyang lokasi saiki, iku ora bisa liyane saka Ngipi elek sadurunge Natal, film animasi iki ing ngendi Jack Skeleton, Raja Kutha Halloween nyulik Santa Claus kanthi tujuan ngijoli hadiah bocah-bocah kanggo esuk Natal lan mulane kalebu hadiah "ghoulish". Crita kasebut wis dingerteni kanggo kabeh wong, kayata animasi aneh, sing disaranake kanggo kabeh pamirsa lan dirilis ing taun 1993 minangka salah sawijining film sing ora bisa dilalekake saben Natal.

Kanggo yen sampeyan pengin terus karo mobil, tenemos Panganten mayit yaiku saka sutradara sing padha karo penganten mayit sing urip ing wilayah sing kondhang mutusake njupuk Victor, wong sing arep nikah. Kita terus karo Wengi Putih: Telung Crita Katresnane sing Ora Bisa dilalekake, salah sawijining produksi Netflix kanggo Natal iki sing dibintangi Isabella Moore lan Kernan Shipka, tresna sejatine kanggo tanggal-tanggal kasebut ing sawetara topik Amerika Utara nanging mesthi katon ing wayah awan Natal sing adhem.

Nanging iku dudu siji-sijine konten, mula kita duwe luwih akeh babagan Netflix Kita bakal ninggalake sampeyan ing ngisor iki kabeh dhaptar konten Natal sing disiapake panyedhiya streaming paling populer kanggo kita kabeh:

  • Dina Natal (Spanyol) - wiwit tanggal 6 Desember
  • Ksatria Natal - wiwit tanggal 21 November
  • Safari Natal - wiwit tanggal 1 November
  • Natal ing dalan - wiwit tanggal 8 Desember
  • Pangeran Natal - wiwit tanggal 17 November
  • Pangeran Natal: Pernikahan Kerajaan - wiwit tanggal 30 November
  • Pangeran Natal: Bayi Kraton - wiwit tanggal 5 Desember
  • Pangowahan Putri - wiwit tanggal 16 November
  • Babad Natal - wiwit tanggal 22 November
  • Kalender Advent - Wiwit tanggal 2 Desember
  • Warisan Natal - Wiwit tanggal 2 Desember

Uga duwe film sing kasedhiya permanen ing Netflix lan iki uga cocog karo konten Natal sing paling akeh

  • Grinch
  • Natal sing edan
  • Matilda
  • 3 Raja Ala
  • Natal Merriest Mariah Carey
  • Natal Casper

Film Natal ing HBO

Saiki kita pindhah menyang HBO, panyedhiya liyane sing paling populer ing saindenging jagad. Wektu iki kita bakal miwiti Polar Express, klasik tanggal iki sing nominasi telung Oscar, dijupuk kabeh kanggo dijupuk kinerja, yaiku, nyekel gerakan aktor supaya bisa malih dadi gambar animasi. Film Robert Zemeckis iki adhedhasar buku kanthi jeneng sing padha lan ora bakal nggawe sampeyan ora preduli. Pemain apik karo Tom Hank antara liya.

Nanging dheweke dudu siji-sijine, kaya sing dingerteni, ing Spesial Natal Sesame Street uga bakal kasedhiya, uga rong film ing saga kasebut Octonauts, luwih koncret Octonuts lan nylametake Natal sing gedhe lan The Octonauts lan Natal vegetasi. Sejatine HBO durung negesake khusus babagan konten Natal, kita bisa ngerti lan ora fokus utamane kanggo ngasilake konten bocah.

Film Natal ing Movistar +

Amarga kualitas lan jumlah, Movistar biasane sing nawakake konten sing paling akeh. Ora mung ing level sing bakal kita duwe utamane konten Natal, nanging Movistar nggunakake tanggal kasebut kanggo ngluncurake seri konten premier sing ngilangi persaingan, ayo jujur:

  • Incredibles 2 - wiwit 21 Desember
  • Ralph Mbobol Internet - wiwit tanggal 22 Desember
  • Sipder-Man: Semesta Anyar - wiwit tanggal 24 Desember
  • Hotel Transylvania 3: Liburan Monster - Wiwit tanggal 25 Desember
  • Cara Nglatih Naga 3 - wiwit tanggal 26 Desember
  • The Grinch - wiwit tanggal 28 Desember
  • Dumbo - wiwit tanggal 22 Desember
  • Bali saka Mary Poppins - wiwit 6 Januari

Nanging, kita bakal fokus ing konten Natal kanthi murni. Kita miwiti karo klasik ing antarane klasik: Ngarep wae, Crita edan bocah lanang sing kanthi serangkaian kebeneran tetep ing omah dhewe lan mula ngina maling-maling sing nyoba nyolong, sampeyan bakal ngguyu karo film iki sing dirilis taun 1990 lan sing saiki terus narik ati. Macaulay Culkin ngluncurake bareng karo kolaborasi saka Jose Pesci sing legendaris. McCallister ora bakal lali lelungan menyang Paris ing ngendi dheweke lali karo putrane. Uga, Home Alone 2: Ilang ing New York Uga kasedhiya ing Movistar +

Film liyane sing paling disaranake kanthi konten Natal yaiku Cinderella Modern: Kekarepan Natal, Kanthi pagelaran Laura Marano lan Isabella Gómez, penyanyi sing kepengin banget iki sing ngalami ngisin-isini ing lingkungan kulawargane kanthi ora sengaja dadi pemuda sing populer lan apik, sisane minangka crita katresnan murni kanthi gaya Amerika sing murni.

Film Natal ing Video Perdhana Amazon

Kepiye cara liya, Platform Jeff Bezos ora bakal kliwat janjian iki lan kalebu minangka bonus, iki film Natal sing paling apik sing kalebu platform kasebut:

  • love Bener
  • Grinch
  • Polar Express
  • Memedi nyerang bos
  • Preinan
  • Dina salju
  • Tanggi kanthi lampu sithik
  • Malem Taun Anyar

Muga-muga sampeyan duwe luwih saka cukup konten supaya bisa nyenengake ing Natal iki amarga menehi saran lan mesthine, sampeyan nampa akeh hadiah, nanging sing paling penting, kesehatan sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->