Film sing paling apik kanggo nonton Halloween iki ing Netflix lan HBO

Tanggal-tanggal tartamtu teka, utamane kanggo para penyayang teror lan "serem", Halloween ing jagad Anglo-Saxon, utawa riyaya kabeh wong suci ing negara-negara kaya Spanyol sing mlebu jadwal anyar lan luwih akeh peteng ing jaman saiki dina iki Ana sawetara cara sing luwih apik kanggo nyambut tanggal tonggak sejarah kasebut minangka perang film horor sing apik layanan favorit kayata HBO lan Netflix, nanging ora lali karo Movistar + sing uga bakal nemokake film sing apik kanggo Halloween. Ayo nyiyapake brondong lan omben-omben amarga kita duwe akeh konten kanggo sampeyan.

Kabeh film sing disaranake ing kiriman iki duwe link supaya sampeyan bisa ngakses langsung ndeleng, sampeyan mung kudu ngeklik jeneng film kanggo miwiti muter.

Film kanggo Halloween ing Netflix

Kita miwiti karo sing paling populer ing Serbia, Netflix Perusahaan Amerika Utara duwe salah sawijining katalog paling jembar sing bisa ditemokake ing pasar, uga pertempuran produksi sing apik banget kanggo genre sing paling medeni.

Wounds

Ing produksi asli Netflix iki, kita nemokake bartender New Orleans sing kaget karo seri kedadeyan misterius lan nyenengake. Iki minangka thriller horor supranatural sing dadi peran Dakota Johnson lan Armie Hammer. Ing garis nalika klien makarya, telpon isih kari sawise gelut, serangkaian pesen sing ngganggu minangka inti saka kedadeyan kasebut.

Ing suket dhuwur

Adaptasi saka novel anggitane Stephen King, yaiku para protagonis mlebu lapangan suket sing dhuwur nyoba mbantu bocah sing njaluk tulung ing dalan lan dheweke kayane ora bisa nemokake pungkasane. Kita ora bakal ndeleng makhluk gaib, miturut teorine, nanging rasa sedhih bakal ana ing saben menit film iki.

Casper

Ora kabeh bakal wedi tenan, memedi uga duwe sisih apik. Tuladha sing jelas yaiku karismatik Casper, film apik ing endi memedi enom lan putri saka omah angker nggawe jaminan sing istimewa.

Film Halloween ing HBO

Kita terus karo HBO Spanyol, layanan streaming sing lair saka salah sawijining perusahaan produksi seri paling bersejarah uga nduweni konten sing apik kanggo ditawakake.

IT

Pembuatan ulang IT mewah banget kanggo tanggal kasebut, Pennywise badut teka kanggo nggawe sekelompok wong enom ngadhepi rasa wedi nalika ngilangi pirang-pirang bocah lan remaja ing kutha Derry (Maine), apa sampeyan pengin main karo dheweke? Sepisan maneh, Stephen King dadi misuwur khusus ing wektu iki, novel-novel medeni lan suspense sing paling misuwur, lan ing kasus IT film iki wis menehi tandha rong generasi, yaiku versi asline lan nggawe ulang babar pisan kanthi asli film

Sawit VIII

Cicilan kaping wolu saka "gore" luwih saka biso dipercoyo. Saw nggawa genre gore menyang meh kabeh pamirsa kanthi film pertama. Teror psikologis adhedhasar kemungkinan nampa lan nyebabake rasa sakit kanthi cara sing paling aneh, Jigsaw wis bali lan limang wong dikunci maneh kanggo melu ing game macabre kasebut minangka bagean saka paukuman sing kudu ditindakake amarga tindak pidana sing ditindakake sajrone dina kasebut. Pitakonane sejatine yaiku apa sampeyan bakal tetep ora bisa ndeleng ing layar utawa nuwuhake rasa njijiki lan lara, mung cocog kanggo sing paling kuat.

Gambar Warren: Conjuring

Aplikasi saga File Warren ora bisa dilalekake nalika teror. Ing kasus iki Gambar Warren: Conjuring. Ing peternakan terpencil, kedadeyan paranormal wiwit kedadeyan, mula Ed lan Lorraine Warren, spesialis masalah jinis paranormal, teka kanggo nulungi kulawarga ... apa dheweke bisa ngatasi tekanan kasebut?

Film kanggo Halloween ing Movistar +

Dheweke ora bisa kliwat janjian Movistar +, layanan sing paling populer ing Spanyol lan Amerika Selatan Iki kebak film apik ing genre sing paling medeni kanggo nyenengake para penggunane, kita bakal menehi sampeyan sawetara sing katon paling cocog kanggo nuwuhake rasa wedi nalika Halloween iki. Saliyane sing bisa dideleng ing katalog, Movistar bakal ngaktifake saluran Halloween Movistar anyar ing Dial 29 wiwit 29 Oktober.

The Exorcist

Ora bisa ngomong babagan salah sawijining klasik sing Sampeyan ora bisa ketinggalan tanggal Halloween saben taun. Bocah-bocah wadon remaja dikuwasani setan. Wiwit kuwi dheweke dadi makhluk sing ala, njijiki lan saru sing nyebabake akeh wong tiwas. Mung eksorsisme sing bisa nylametake dheweke.

Asing: Penumpang Wolu

Fiksi ilmiah lan medeni wiwit lumaku nalika semana, ing taun 1979 Sing saiki dadi klasik teka ing bioskop. Kapal dagang Nostromo lan pitung anggota kru kasebut, bali menyang Bumi, kepeksa mampir ing planet sing ora dingerteni sawise nampa sinyal tekanan. Nalika njajahi wilayah kasebut, dheweke nemokake koloni makhluk sing ora ngerti getih.

Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni ing musim panas pungkasan

Klasik horor liyane sing uga duwe saga, diluncurake ing taun 1997, kita ndeleng Jennifer Love Hewitt sing isih enom. Ing wayah wengi pungkasane taun, sawise pahargyan kasebut, ana wong enom papat nemoni wong liyo ing dalan pesisir sing bunder. Amarga wedi karo skandal sing bisa ngrusak masa depan sing padhang, bocah-bocah lanang mutusake mbuwang awak menyang segara, iki mung wiwitan ngipi elek.

insidious

Josh lan Renai lan anak telu sing isih cilik nggawe kulawarga sing bahagia. Nanging, nalika salah sawijine nandhang kacilakan sing parah lan koma, Josh lan Renai bakal wiwit ngalami pengalaman paranormal sing ana gandhengane karo urip lan pati. Salah sawijining film horor paling populer ing taun-taun pungkasan, sing dirilis taun 2010 bakal nggawe sampeyan seneng-seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.