Asus TUF Dash F15, tenaga lan desain bisa mlaku bareng

Komputer desktop saya akeh ora ana ing desktop, nyatane, sanajan para pemain paling akeh, pamirsa utama kanggo jinis komputer iki, pindhah menyang format portebel ing taun-taun pungkasan amarga desain anyar lan fitur kuat sing diwenehake. Piranti kasebut.

Asus Dash F15 nerangake tabel tes, laptop game kanthi fitur sing luar biasa lan kanthi desain sing nggawe pangguna apik banget. Kita bakal nganalisis kanthi jero laptop populer iki sing bisa sampeyan tekane amarga fitur nanging sampeyan bakal entuk tuku desain, aja nganti lali.

Kaya ing kesempatan liyane, ing review video lengkap ing sisih ndhuwur bakal nuduhake unboxing lan fitur desain utamane. Aja lali langganan saluran YouTube kita supaya kita bisa terus nggawa konten sing apik iki. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku ing Amazon kanthi rega paling apik.

Bahan lan desain: Keanggunan tanpa brutalisme

Yen ana prekara sing nggawe saya ora nyaman babagan komputer game, iku garis agresif, warna sing apik banget lan kekandelan sing gedhe banget. Asus ing TUF Dash F15 iki njupuk kabeh lan poles, kaya intan. Kita duwe komputer kanthi profil 19,9 milimeter, digawe saka hibrida logam lan plastik sing cocog karo standar militer MIL-STD, daya tahan minangka aspek penting ing umume produk ASUS lan ora bakal kurang.

Kasedhiya rong warna, yaiku Cahya Wulan Putih lan Eclipse Grey (intine putih lan abu-abu peteng). Ing sisih ndhuwur, kita duwe inisial TUF lan logo merek anyar. Kita wis nganalisa model kanthi warna abu-abu tuwa, mula kita bakal fokus. Ing kaloro pihak kasebut duwe port sambungan fisik sing bakal dibahas mengko. Bingkai tampilan, sanajan tipis, duwe burr ngisor sing cukup amba. Bobot total 2 kg, tanpa panacea, entheng apa sing ditawakake sektor kasebut.

Hardware lan GPU njanjeni mbesuk

Mesthi wae bakal diwiwiti karo sing paling penting, tabel spesifikasi sing nyorot prosesor Intel Core i7-11 370H 3,3 GHz, 4 intine (Cache 12M, nganti 4,8 GHz). Kanggo mindhah, kita wis nginstal Windows 10 Home kanthi nganyari Windows 11 gratis. Kepiye carane bisa uga, model iki diiringi modul memori DDR8 DDR4 3200GB dual, kanthi kapasitas maksimum sing bisa dikonfigurasi nganti 32 GB RAM.

  • Prosesor: Intel Core i7-11 370H 3,3 GHz, 4 intine
  • RAM: 16GB DDR4 3200MHz
  • SSD: 512GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD
  • GPU: GeForce RTX 3070 NVIDIA

Panyimpenan unit sing diuji yaiku 512 GB memori M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD sing nawakake kacepetan ing tes kita saka 3400 MB / s diwaca lan 2300 MB / s nulis, luwih saka cukup kanggo mindhah OS lan game video. Ya, kita bisa milih unit sing padha kanthi kapasitas kanggo 1 TB.

Saiki kita fokus karo sing penting, ing NVIDIA GeForce RTX 3070 sing bakal tanggung jawab babagan bagean grafis lan nawakake ing versi «laptop» sawijining kinerja ing Geekbenck saka 121069 poin, cedhak banget karo versi desktop NVIDIA GeForce RTX3070.

Konektivitas kabeh jinis

Kita miwiti karo panyambungan fisik, Ing sisih kiwa kita duwe port daya tertutup, port Gigabit RJC45 lengkap, HDMI 2.0b, USB 3.2 lan USB-C Thunderbolt 4 - Power Deilvery sing diiringi Jack 3,5mm. Kanggo sisih tengen, kita duwe loro USB 3.2 standar lan gantungan kunci Kensington.

  • 3x USB 3.2
  • HDMI 2.0b
  • Thunderbolt USB-C 4 PD
  • Jack 3,5 mm
  • RJ45

Temenan, yen bagean kabel wis lengkap, kanthi kasebut USB-C kompatibel karo monitor 4K ing 60Hz lan akeh nganti 100W, kanggo bagean nirkabel bisa uga kurang. Kita duwe Bluetooth 5.0 lan WiFi 6, Bagean pungkasan ing tes iki ngasilake perasaan sing kontradiktif karo jaringan 5 GHz sing kisaran wis diwatesi lan ping bisa uga ora dikarepake, disaranake nggunakake kabel sanajan kompatibilitas dhuwur.

Nguji lan adhem

Komputer kasebut duweni papat penggemar, saben 83 pisau, lan sistem pendingin anti-bledug sing luwih apik. Lima pipa panas total kanggo kabeh piranti lan asil sing bakal diarepake saka komputer saka jinis iki ing tengah musim panas, panas, panas banget. Nanging, kita durung entuk asil sing ngganggu utawa mbedakake kanthi beda saka kompetisi, saengga adhem katon cukup.

Ing tes, kinerja komputer Ing Skylines Kutha, Callzadzone Warzone lan CS GO, kita duwe tarif FPS sing cukup dhuwur, tanpa ana masalah kinerja utawa pemanasan. Amarga alasan sing jelas, laptop bakal bisa ngatasi sebagian besar katalog sampeyan ing kahanan ndeleng sing paling apik.

Multimedia lan pengalaman umum

Kita ora bakal lunga tanpa ngomong babagan layar, kita duwe panel 15,6 inci kanthi rasio 16: 9, Aku seneng perawatan anti-sorotan lan bisa nampilake 100 spektrum sRGB, kanthi laju refresh 120 Hz sing ora apik kanggo panel IPS. Mesthine, padhange bisa ditambah, sanajan durung bisa ngakses data sing pas babagan kecerahan saben cd / m2. Swarane cetha lan cukup kuat kanggo nikmati konten multimedia, kanthi lokasi sing apik umume.

  • Ora duwe webcam

Keyboard duwe perjalanan sing apik, meh padha karo gaya "game". Kita duwe cetakan layar lan LED RGB ing endi wae, kanthi offset total 1,7mm. Meneng wae, ana sing dihargai, lan menehi reaksi apik. Kita ora bisa ngomong padha babagan trackpad, katon cilik lan ora akurat, nanging ora masalah karo komputer iki, nanging meh kabeh sing ora digawe dening Apple. Kita ora bisa ngomong apa-apa bab otonomi, iku bakal gumantung banget karo syarat main, luwih saka rong jam, disaranake sampeyan nggunakake sambungan.

Mratelakake panemume Editor

Laptop iki bagean saka 1.299 kanggo versi entri, nganti 1.699 euro saka versi sing wis dites, alternatif sing apik banget kanggo piranti sing kasedhiya ing pasar amarga desain lan kapabilitas.

TUF Dash F15
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
1299 a 1699
  • 80%

  • TUF Dash F15
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Versatility
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Desain inovatif lan bahan sing wis rampung
  • Hardware paling anyar kanthi masa depan sing janjeni
  • Raos nggunakake lan konektivitas sing apik

Contra

  • Rega sing rada dhuwur
  • Kalebu adaptor A / C tinimbang USB-C
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.