Sonos Arc, nalika keunggulan ana ing soundbar

Kurang luwih seminggu kepungkur, Sonos ngluncurake kedadeyan anyar, kalebu Sonos Arc anyar, soundbar sing bakal ngganti Sonos Paybar. Ing kene, kita mbukak kothak kothak lan menehi kesan kaping pisanan babagan produk, lan saiki kesimpulan pungkasan teka.

Sampeyan bakal menehi review jero babagan soundbar pathokan anyar, Sonos Arc. Tetep bareng karo kita amarga duwe video sing nuduhake kapabilitas, uga bakal fokus ing kabeh rincian, pengalaman sing paling apik lan sing paling ala, saka pangguna.

Kaya biasane, ing sisih ndhuwur artikel iki, kita menehi link supaya sampeyan bisa ndeleng ing video analisis lengkap babagan Sonos Bar sing anyar, yen sampeyan pengin ngerti kepiye cara ngatur utawa apa isi kothak kasebut, ing INGKAH INGKANG We ninggalake sampeyan pancen kabeh. Saliyane, yen sampeyan wis yakin, Sampeyan bisa tuku Sonos Arc anyar ing Amazon kanthi rega paling larang lan kanthi jaminan lengkap.

Desain: Prestasi sukses

Sampeyan bakal angel percaya apa sing ana ing njero ati nalika ngerti ciri teknis kasebut. Sanajan kita bakal setuju manawa ngadhepi produk sing bisa diukur dawane kurang saka 1141,7mm, dhuwur 87mm lan jerone 115,7mm. Panjang banget, lan tipis banget. Mesthi wae, kita ora lali yen bobote 6,25 kg, sampeyan bakal cepet sadhar yen nyoba nyopot saka kothak.

Kasunyatan manawa produk audio sing abot iku umume minangka warta sing apik Sonos Piranti kasebut ora entheng sanajan konstruksi polikarbonat, nanging akeh sing disalahake yaiku logam interior bermutu sing fokus kanggo ngirim swara supaya bisa cocog.

Sonos Arc katon apik banget ing sangisore TV sing udakara 50 inci, kita duwe kothak polikarbonat micro-perforated oval (total 76.000 bolongan), sanajan ing sisih ngisor, kita duwe basis silikon sing rata Iki mbantu stabilitas lan menehi swara sing jelas. Kasedhiya kanthi rong warna: Ireng lan putih, Sonos Arc iki nambah desain merek.

Kita duwe loro indikator LED, siji ing bagean tengah karo Sensor IR kanggo remot sing bakal menehi informasi babagan pangowahan sing ditemtokake, uga LED indikator kegiatan kanggo mikropon ing sisih tengen tengen. Kontrol media tutul tetep ana ing tengah ndhuwur lan mikropon sing ana LED dhewe.

Karakteristik teknis lan panyambungan

Kita pindhah menyang bagean liyane sing ora bisa diragukan manawa Arc Sonos iki ngelingake yen iku produk kisaran premium, Ayo ndeleng apa sing ana ing njero:

  • 3 3/4 ″ Tweeters
  • 8 woofer elips
  • 11 Amplifier Kelas D.

Nanging, kita uga duwe otak sing bakal mindhah kabeh iki:

  • Arsitektur QuadCore 1,4GHz CPU A53
  • 1GB memori SDRAM
  • 4GB panyimpenan NV

Asile kaya sing diarepake, kompatibilitas karo Dolby Atmos lan Dolby True HD. Temenan kita wis ngerti sebab-sebab tuku liyane:

  • AirPlay 2
  • Amazon Alexa
  • Google Assistant

Minangka kanggo panyambungan Kita ora bakal kejawab apa-apa, kita nyorot konverter audio optik menyang HDMI 2.0 sing kalebu ing paket:

  • HDMI 2.0 kanthi teknologi ARC lan eARC
  • Input optik (diowahi dadi HDMI)
  • 45/10 sambungan Ethernet RJ100
  • 802.11bg WiFi dual band
  • Panrima inframerah
  • 4 mikropon jarak jauh

Swara: Sonos nggawa tongkat maneh

Kita duwe soundbar 5.1 manawa kita uga bisa ngatur minangka sistem lingkungan, kayadene kedadeyan kaya ngono. Kita wis nggunakake Sonos Arc ing ngisor TV lan loro Sonos One kanggo dhukungan ing mburi sofa. Kita kudu negesake manawa mbutuhake TV kanthi HDMI ARC / eARC supaya bisa ngencengi potensine, amarga tanpa koneksi iki kita bakal kelangan meh kabeh daya tarik.

Sonos Arc ngenali apa sing bakal ditrapake lan diproses kanthi sampurna, Asilé yaiku dialog ora ilang, kita duwe kajelasan total babagan swara, bisa ngrungokake musik uga film.

Iki ora bakal nandhang sangsara nalika nambah volume nganti dhuwur, lan lagu kanthi kerumitan kaya Ratu Bohemian Rhapsody ngidini kita mbedakake kabeh swara, instrumen lan harmoni kanthi gampang. Iki nalika kita cepet ngerti yen sadurunge soundbar kanthi jangkauan dinamis paling apik sing wis ngliwati bench test.

  • PCM stereo
  • Dolby Digital 5.1
  • Dolby Digital +
  • Dolby Atmos

Sanajan, mung «nanging» sing bisa ditemokake yaiku bass, sanajan kita bisa nyetel ing EQ, jelas ora nyebabake efek "Wow" saka liyane harmoni. Dheweke apik, banter, lan goyah, nanging ora ana ing tingkat keunggulan sing bakal diwenehake karo Sonos Sub.

Nilai sing ditambahake: Konfigurasi lan kustomisasi

Kita ngomong babagan pangaturan cilik sing saben dinane digawe nalika ngerti produk kanthi jero. Wengi film, soré bal-balan lan preinan wis teka. Sonos Arc iki ngidini kita nikmati swara Dolby Atmos tanpa nesu karo tangga teparo, seneng banget nonton tim kita menang lan malah mbuwang pesta abad iki ing omah sampeyan, saben wayah duwe konfigurasi:

  • Swara Wengi: Mode iki bakal ngidini kita matesi swara kaya bledosan lan musik banter saka film tanpa kelangan konten. Kerjane apik banget.
  • Dandan de dialog: Kaping pirang-pirang swara latar mburi utawa musik bisa ngalangi dialog film tartamtu, Sonos ngerti kanthi apik lan nyiapake mode iki sing ora bakal ilang skrip.

Kajaba iku, app S2 de sing dakkandhakake Kene, kalebu sing sederhana nanging efektif ekualiser sing bakal nyetel swara kanggo selera kita.

Asisten virtual lan layanan liyane

Saliyane Arc Sonos sing tepat yaiku manawa kita duwe kompatibilitas absolut karo telung manajer omah sing cerdas: Apple HomeKit (AirPlay 2), Amazon Alexa lan Google Assistant. Kita wis nerangake marang sampeyan ing kesempatan liyane babagan cara ngontrol omah digital karo Sonos, lan pengalaman karo Sonos Arc iki wis rampung.

Sawise asisten virtual sing dikarepake wis ditambahake, ing Amazon Amazon, Papat mikropon jarak jauh sing ngidini kita nindakake tumindak saben dina tanpa alangan, sanajan Sonos Arc muter konten kanthi volume dhuwur:

  • Muter musik ing Spotify
  • Nguripake lan mateni cahya pinter
  • Atur konten TV banjur aktifake lan mateni

Watesan sampeyan wis ditemtokake ing gati. Aplikasi S2 sing katon sadurunge (Kene) wis mulang apa sing bisa ditindakake. Utamane kita wis nikmati Spotify Connect, Apple Music lan Sonos Radio kanthi keunggulan sing padha kaya biasane.

Pendapat editor lan pengalaman panganggo

Kita ora bisa ngomong babagan Sonos Arc iki, kudu tanpa mangu-mangu saingan bisa ngalahake ing bar swara, kita duwe fleksibilitas, swara premium, konektivitas, lan fitur cerdas. Sonos wis nyoba maneh soundbars karo Arc lan dheweke bakal angel ditetepake. Yen disenengi, sampeyan bisa tuku Kene saka 899 €, utawa ing situs web resmi saka Sonos.

Sonos busur
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
899
  • 100%

  • Sonos busur
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 95%
  • Tambahan
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 87%

Pros

  • Desain minimalis, kualitas tinggi lan presisi, mesthi katon apik
  • Swara premium premium, keunggulan tanpa luwih
  • Konektivitas dhuwur lan fungsi ekstra karo aplikasi S2
  • Kompatibilitas HomeKit, Alexa lan Google Assistant

Contra

  • Bass, dadi peralatan liyane sing apik banget, ngelingake kita yen ora entuk tuku Sonos Sub
  • Regane bisa nglarang kanggo masarakat umum
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.