Huawei FreeBuds SE, konsekrasi rumus [Analisis]

Huawei Freebuds SE - Box

Huawei terus ngupayakake nawakake alternatif audio sing penting, ora mung ing bagean paling "premium" produk, nanging sawetara headphone ndadekake fitur sing ora kaetung kasedhiya kanggo kabeh pangguna sing ora mungkin.

Kita nganalisa Huawei FreeBuds SE, alternatif ekonomi kanthi pembatalan gangguan lan akeh otonomi. Kita bakal nganalisa versi murah saka headphone Huawei sing paling umum iki, uga yen pancen regane regane angel dipercaya yen sampeyan nyoba.

Bahan lan desain: Kualitas lan tampilan

Kepiye carane bisa digunakake, nalika sampeyan mbukak kothak kualitas Huawei FreeBuds SE dirasakake. Rampung «jet» kanggo werna ijo mint iki minangka unit sing dianalisis, sanajan Padha uga ditawakake putih kanggo pangguna sing paling klasik. Ukuran sing kompak banget ing format pillbox, sing duwe port USB-C siji ing mburi, indikator LED ing ngarep lan tombol sambungan ing njero.

Sistem bukaan yaiku klasik, kanthi resistensi sing cukup lan kualitas sing dirasakake babagan finishing piranti sing cukup dhuwur, kang ing tangan liyane ora surprise kita salah siji considering pengalaman kita karo account.

Huawei Freebuds SE - Ditutup

  • Earpiece ukuran: 20,6*20mm
  • Panjang kasus pengisian: 70*35,5*27,5 milimeter
  • Bobot headphone: 5,1 gram
  • Bobot kasus pangisian daya: 35,6 gram

Kemasan kasebut minangka klasik Huawei kanggo kasus kasebut. Ing njero kothak, kita bakal nemokake kasus pangisi daya lan headphone sing wis ana ing njero. Sabanjure, rong bantalan ekstra ukuran cilik lan gedhe, amarga sing duwe headphone dipasang ukuran medium.

Sampeyan kudu nyatet sing kita dealing with sistem "campuran". headphone ing kuping, yaiku, sing dipasang ing kuping, sing bakal entuk manfaat saka sistem pembatalan audio, nanging kanthi desain sing padha karo FreeBuds normal, sing, saka sudut pandangku, minangka titik sing apik banget. tingkat comfort. ing tes kita Kita wis ora ngeweruhi sing padha tiba mati gampang.

We are banget disabetake dening dawa saka USB kanggo kabel USB-C sing klebu karo produk, lan ora sabenere dening keluwihan nanging minangka standar. Kabel cendhak banget Aku bakal ngomong babagan papat inci.

Kita uga cetha yen ora bakal dadi masalah kanggo meh kabeh pangguna, amarga kita kabeh duwe akeh kabel kasebut.

Karakteristik teknis

Ing njero, headphone iki Dheweke duwe jumlah sensor sing apik, soko sing nggawe kita mikir yen kita ngadhepi produk sing luwih larang tinimbang saiki. Telung sensor utama yaiku:

Huawei Freebuds SE - Sambungan

  • G-sensor
  • sensor efek hall
  • Sensor inframerah

Temenan, saben sensor kasebut bisa menehi sawetara fungsi ekstra, sing bakal kita ucapake sajrone analisis, kaya biasane.

FreeBuds SE iki duwe konektivitas Bluetooth 5.2, salah siji saka versi paling anyar kasedhiya ing pasar. Kajaba iku, kompatibel karo sistem pasangan sing muncul kanggo piranti Huawei lan Honor, kayata ponsel utawa komputer.

Ing tingkat resistance, headphone iki disertifikasi IPX4, Saiki, dheweke bakal njamin manawa kita duwe fasilitas kanggo nggunakake ing sesi latihan utawa ing kahanan udan sing entheng, amarga ora bakal kena pengaruh kringet.

Sistem swara lan kualitas

Kanggo swara, FreeBuds SE iki nggunakake driver 10-milimeter (driver dinamis), digawe saka diafragma polimer ultra-sensitif. Miturut Huawei:

Huawei Freebuds SE - Kiriman

Getaran halus ngasilake tekstur sing sugih ing lapangan swara sing amba. Vokal ditekanake ing kerangka audio seimbang telung saluran, dadi medium sing sampurna kanggo ngapresiasi kabeh musik favorit.

kualitas swara Ing mids lan dhuwur wis ketoke cukup cukup kanggo kula, padha bener diatur minangka standar lan ora nandhang sangsara nalika muter musik nuntut ing paramèter iki, ngendi kita wis bener mbedakake macem-macem instruments lan beda vokal.

Bass cukup kuat, sanajan ing musik komersial sing gedhe banget bisa nutupi isi liyane, sanajan iku sing dikarepake ing genre kasebut.

Otonomi lan fungsi

Huawei FreeBuds SE Padha duwe sawetara 6 jam kanggo puter maneh musik ing daya siji, nemen sing wis bisa diverifikasi ing tes kita. Yen sing kita goleki yaiku ngobrol, kita tetep udakara 4 jam.

Secara total, kanthi ngitung biaya sing bakal diwenehake kasus kasebut, kita bisa tekan sawetara antarane 20 lan 24 jam otonomi:

  • Saben kuping: 37mAh
  • kasus pengisian: 410mAh

Wektu pangisian daya bakal dadi 1,5 jam kanggo earphone lan 2 jam kanggo kasus pangisian daya, dadi kita ora duwe pangisi daya cepet utawa pangisi daya nirkabel.

Kanthi aplikasi AI Life kita bisa ngatur Sistem Kontrol gerakan, kang diwatesi kanggo sistem pindho tutul, uga puter maneh otomatis nalika kita sijine ing kuping.

  • Mikropon nawakake kualitas sing cukup kanggo nahan telpon kanthi rutin, tanpa asil "profesional" utawa "premium".

Sampeyan kudu nyatet sing kita ora duwe pembatalan swara nalika muter maneh musik, mung sajrone telpon. Kanggo bagean, sistem pangolahan nawakake ngilangi lag ing game, ing tes kita wis cukup kompeten ing syarat-syarat iki, soko sing biasane cukup masalah ing headphone karo rega suda.

Pendapat editor

FreeBuds SE biasane diregani watara 39 euro, soko luar biasa yen kita njupuk menyang akun functionalities sawijining, kualitas swara lan integrasi sing padha kurban kita. Werna sing paling sukses yaiku sing wis dianalisa (ijo mint), nanging versi putih menehi tambahan keanggunan amarga finish sing apik.

Yen sampeyan pengin nggunakake earphone nirkabel sejati, Tanpa mangu, FreeBuds SE iki minangka pilihan kanthi rega ekonomi sing ora bisa dikalahake.

FreeBuds SE
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
39,99 a 49,99
  • 80%

  • FreeBuds SE
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 11 September saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Kualitas mikro
    Penerbit: 75%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Kualitas audio
  • Rega

Contra

  • Kabel USB-C sing cendhak

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->