iPad (2019): Saiki Paling Murah

Apple terus nggawe maneh iPad supaya bisa terus nganyari lan luwih-luwih amarga Tim Cook (CEO Apple) ujar ing kana ing 2015 sing pungkasane iPad bakal dadi panggantos PC, soko sing isih katon. Kangge, sampeyan tetep nyetel formula PC kanggo nawakake produk sing luwih fleksibel lan luwih penting karo siji fitur utama: rega. Adoh saka kisaran Pro lan kisaran Udara, iPad tradisional tetep nawakake rasio kualitas / rega sing narik banget. Temokake kanthi analisis jero babagan iPad 2019 inci (10,2), iPad luwih murah lan uga luwih gedhe.

Desain: Digawe ing Apple

Perusahaan Cupertino mung nutul iPad iki wiwit diluncurake ing level desain. Kita duwe bingkai klasik, kanthi aluminium bali lengkap sing mung logo perusahaan, kamera lan review "iPad" sing sumunar. Kangge, ing sisih ngarep, kita duwe tombol Touch ID, kamera selfie lan ora ana apa-apa. Pangaturan tombol volume ing sisih tengen lan tombol "daya" ing sisih ndhuwur tetep ora owah karo lakune wektu. Kabeh iki ndadekake kita proporsi 250 x 174,5 x 7,5 milimeter.

  • Bobot: 483 gram
  • Ukuran: 250 x 174,5 x 7,5 mm

Minangka panel ngarep ukuran 10,2 inci, kita wis tuwuh saka 9,7 inci sing iPad wis diseret wiwit diluncurake. Dadi, Apple njupuk kesempatan kanggo nggabungake layar babagan kakangnane iPad Air, sing meh padha karo proporsi. Babagan bobot, kita temokake 483 gram, sing ora dianggep minangka produk sing entheng, nanging rasane padhet lan kepenak dienggo biasa. Kita duwe konektor Jack 3,5mm ing sisih ndhuwur, ora kaya USB-C ing sisih ngisor, ing konektor Lightning kepemilikan Apple isih prentah.

Karakteristik teknis

IPad iki pamer Memori RAM 3GB, panyimpenan dhasar 32GB sing mung bisa diijolake kanggo versi 128GB (tanpa kemungkinan ekspansi) lan dipasang ing Prosesor Apple A10 Fusion, versi A10 sing luwih apik sing dipasang ing iPhone 7 Plus nalika semana lan cocog karo prosesor sadurunge, iPad generasi kaping enem (2018). Nanging, iki ora mesthi ana kesalahan, sanajan Apple bisa luwih akeh, kekuwatane wis cukup.

Brand Apple
Model iPad (2019) 10.2
Prosesor A10 Fusion
Layar LCD 10.2 inci 2.160 x 1620 (264dpi)
Kamera foto mburi 8 MP
Kamera ngarep 5 MP
Memori RAM 3 GB
Panyimpenan 32 / 128 GB
Pamaca sidik jari ID Tutul
Baterei 32.4 vh 12W momotan
Sistem operasi iPadOS 13.4
Konektivitas lan liya-liyane WiFi ac - Bluetooth 4.2 - LTE
Bobot 483 gram
Dimensi X x 250 174.5 7.5 mm
Rega 379 €
Link tuku Tuku

Dheweke mutusake taruhan kanggo perbaikan liyane kayata ukuran layar. Minangka kanggo keamanan, kita tetep nganggo Touch ID, apa-apa bab Face ID populer sing tetep diwatesi kanggo produk Pro lan iPhone. Ing tes, iPad wis entheng sanajan mbukak iPadOS 13.4, versi paling anyar sing kasedhiya, tanpa watesan nuntut aplikasi kaya Pixelmator lan pena cerdas Logitech Crayon.

Bagéan multimedia sing luar biasa

IPad iki regane regane sithik, nanging iku dudu perasaan sing kita rasakake Layar 10,2 ″ kanthi resolusi 2160 x 1620 (264 dpi). Sanajan panel LCD, kita ngerti track record Apple sajrone nyetel, pinunjul ing kabeh aspek. Swara kasebut misuwur banget kanggo sistem stereo saka ngisor, kuat lan jelas. Pasangan speaker liyane ilang ing sisih liyane, nanging iki diwatesi maneh ing kisaran 'Pro'.

Uga ditemokake poin sing ringkih, sing pertama yaiku kita ora duwe panel laminasi, yaiku, kita duwe ruangan udhara cilik ing antarane kaca lan panel LCD, iPad Air 2 minangka iPad pungkasan kanthi fitur iki lan "versi murah iPad" ora duwe sistem iki. Iki luwih murah kanggo ndandani, nanging ora ana lan «Tone Sejati» kita bakal ilang sawetara. Nanging, sepisan maneh kita nemokake tandem rega sing apik banget. Saiki kita njupuk kesempatan kanggo ngobrol babagan kamera, ngarep 5MP kanthi resolusi 720p lan mburi 8MP kanthi resolusi 1080p sing bakal ndadekake kita ora bisa mbukak konferensi video, aplikasi Pangukuran utawa pemindaian dokumen, tanpa ana gangguan liyane.

Konektivitas lan otonomi: Ying lan Yang

Jebule saiki iPad sing paling murah uga kalebu Smart Connector, sing ngidini kita nambah piranti eksternal kayata Smart Keyboard utawa tutup keyboard Logitech anyar sing uga kalebu trackpad. Iki mbukak macem-macem kemungkinan iPad utamane babagan iki.

Ing endi kita nemokake titik "negatif" yaiku ora ana USB-C, nalika ing iPad Pro ana ing iPad iki (2019) kita rumangsa kaiket maneh karo konektor Kilat sing terus nawakake kita a 12W max max (kanthi adaptor sing kalebu). Iki mbatesi kemungkinan nalika nyambungake piranti eksternal minangka sumber panyimpenan lan mula nggunakake aplikasi File sing kuat sing kalebu iPadOS. Kita ora lali manawa iPad iki kompatibel karo Apple Pencil generasi kaping pisanan (ora kaya sing nomer loro).

Gunakake pengalaman

Batere gedhe banget ing iPad lan manajemen sing ditindakake iPadOS 13.4 ngidini kita kerja dina. Kita kudu terus nganggep iPad iki minangka alat utama kanggo nggunakake konten, luwih kepenak karo Netflix, Disney + lan platform liyane, nanging ora kalah karo Word, Pixelmator lan aplikasi liyane sing didedikake kanggo nggawe konten. Kita kudu eling manawa iPad iki, amarga iPadOS 13.4, ngidini kita nyambungake piranti eksternal liwat Bluetooth kayata keyboard lan clurut.

Isih salah sawijining produk paling apik sing ana gandhengane karo kualitas / rega sing dideleng Apple ing katalog, kita bisa entuk saka 356 euro ing situs web kaya Amazon, sanajan kasunyatan manawa unit sing diuji wis mbayar 233 euro kanggo penawaran sementara tartamtu. Elinga yen produk iki kasedhiya ing warna abu-abu lan perak lan jambon, ing rong panyimpenan dhasar 32GB lan 128GB lan ing versi mung nganggo WiFi lan liyane sing uga kalebu konektivitas LTE liwat eSIM. IPad iki wis tuwuh lan dihargai saiki, pengalamane wis cukup kepenak lan luwih disaranake nggunakake konten ing omah, kanggo ngiringi siswa amarga alternatif karo keyboard lan mouse lan sing mbutuhake mobilitas plus kanthi nyuda anggaran.

iPad (2019) 10,2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
300 a 379
  • 80%

  • iPad (2019) 10,2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Kualitas konstruksi lan bahan sing bisa dingerteni ing Apple
  • Pangapikan iPadOS sing terus-terusan nggawe produk kanggo nggawe konten lan ora mung nggunakake
  • Iki minangka salah sawijining regane paling apik kanggo produk dhuwit

Contra

  • Layar wis meh meh sak inci, nanging tetep bisa nang ing LCD tradisional tanpa layar laminasi
  • Aksesoris larang banget amarga rega produk
  • Konektor USB-C mesthi nggawe produk unggulan
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.