Logitech Craft, keyboard sing paling apik kanggo digarap? Kita mriksa

sing Logitech apa proyek sing apik kanggo nggawe periferal kanggo PC minangka perkara sing saiki ora bakal ditemokake, wis jelas. Nanging ora salah yen duwe sawetara informasi babagan produk anyar lan kita bisa nimbang sing paling tuku sing cocog karo kabutuhan.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kita duwe keyboard ing tangan Logitech Craft, keyboard dial pad sing duwe keyboard sing paling apik kanggo bisa digunakake. Kabeh alat sing nggawe gaweyan luwih gampang minangka investasi sing relevan, lan bisa uga ora kalah karo Kerajinan Logitech, temokake karo kita.

Kita mung nggawe sampeyan ndhuwur video saka kolega YouTube kanthi saluran TodoApple yen sawetara wektu kepungkur dheweke nyoba Kerajinan Logitech, nanging saiki kita tangani kanggo nyoba ing kene ing Actualidad Gadget lan kita bakal menehi pitakon babagan pengalaman sing wis ditemtokake kanthi rinci. Cetha manawa kita ora ngadhepi produk sing murah, lan bisa uga dadi salah sawijining keyboard sing paling diadaptasi karo lingkungan profesional sing bakal ditemokake ing pasar. Saiki didol kanthi rega 115,90 euro ing Amazon (pranala), rega paling apik sing kudu digawe saiki.

Desain: Minimalis, premium lan visual narik kawigaten

Saka Kerajinan Logitech iki, sing pertama sing nyerang kita, tanpa mangu-mangu, yaiku sudut sing rata ing pinggir. Ing pérangan sisih ndhuwur, area logam kasebut dilantik karo a nelpon bunder ing sisih kiwa dene sisih tengen ndhuwur duwe LED Informasi. Sisih ndhuwur duwe ngalih kanggo nguripake utawa mateni piranti kanthi permanen lan nganggo Port USB-C sing bakal ngisi daya batere sampeyan. Titik penting sing penting, yaiku baterei Integrasi tinimbang batere.

Kita duwe tata letak standar kanthi keyboard angka ing sisih tengen, kepiye cara keyboard sing dirancang supaya bisa digunakake. Dhuwur ora bisa diatur, sanajan rada kepenak amarga dhasar ndhuwur. Sisih ngisor keyboard duwe karet anti-slip klasik, keyboard pancen rasane mantep sanajan ana minimalis, lan ora pindhah saka situs nalika ngetik. Bobot ora apik kanggo produk sing nduwe ciri kasebut lan bahan kasebut rasane padhet lan wis dibangun kanthi apik, kaya samesthine Ora ana liyane babagan desain Kerajinan Logitech iki sing cukup apik lan minimalis, meh ora katon apik ing desktop sing uyah.

Kunci: Lelungan, ergonomis lan gangguan

Tombol kasebut nduweni tata letak sing rata, bertentangan karo sing biasane kita ngarepake saka keyboard sing khusus kanggo lingkungan profesional. Nanging, iki ditanggulangi kanthi gelombang sing jero ing saben tombol, iki ndadekake sanajan tombol ora diwenehi jarak ing antarane siji lan sijine, gampang kanggo kita ngenali lan bisa ngetik tanpa ana kesalahan. Keraguan pertama manawa keyboard kanthi jinis desain iki nggawe kenyamanan nalika ngetik, nanging wong lanang ing Logitech wis bisa ngatasi.

Ing level lelungan, jelas manawa kita adoh saka keyboard mekanik, nanging nawakake rute sing cukup lan bisa dingerteni supaya bisa nulis lan nyunting tanpa ana masalah. Tanggepan kasebut cepet lan cukup dawa kanggo ngindhari stres driji yen nulis teks sing dawa, umume ing keyboard desain datar. Ora nyebabake lara nalika nggunakake dawa lan paling ora nyenengake yen duwe ruangan cekung ing saben huruf, Sanajan dadi penggemar keyboard lelungan kanthi tombol munggah nganti saiki, Kerajinan Logitech iki wis ngowahi pikiranku.

Lampu latar lan otonomi

Sanajan ora luwih becik kanggo kesehatan mata, ora ana sawetara wong sing kepeksa kerja asring ing wayah wengi, kanthi sithik artifisial. Iki nyusahake tenan nalika nyunting fotografi, video utawa nangani program desain lan kantor tartamtu sing ora mbutuhake kombinasi kunci sing umum. MangkonoKita sing nglampahi umur terpaku ing komputer duwe predilection tartamtu kanggo keyboard backlit.

  • Conectividad Bluetooth
  • Konektivitas kepemilikan dening RF
  • Dhukungan nganti 3 piranti liyane ing memori, saklar siji-tutul

Kerajinan Logitech iki duwe lampu latar, amarga ora bisa samesthine. Nanging, Yen kita ngaktifake fungsi iki, kita bakal bisa ngerteni manawa batere bisa mudhun sithik sanajan ana setelan sing beda, saengga gampang bakal tiba ing 10 dina panggunaan yen opsi iki wis diaktifake. Nggumunake ngerti manawa model perusahaan liyane kayata K800 gampang tekan wulan panggunaan, yaiku batere kanthi temtu minangka aspek paling ala saka Kerajinan Logitech iki, lan yen sampeyan ora butuh lampu latar, sing paling cerdas yaiku mateni.

Pilihan Logitech, lan tombol kontrol

Alat sing dibutuhake kanggo entuk maksimal saka Kerajinan Logitech iki yaiku piranti lunak sing tepat, yaiku Pilihan Logitech Iki minangka alat sing ditawakake Logitech kanggo pangguna supaya bisa ngatur jinis piranti sing spesial banget, lan sing dadi masalah, ing endi Pilihan Logitech wis diinstal ing macOS amarga aku wis nggunakake model MK850, nanging ora ana kustomisasi sing ngluwihi sing kasebut ing ndhuwur aku wis nemokake ing Kerajinan Logitech iki.

Nelpon mesthi permata ing makutha, sampeyan bisa nganggomahkota kanggo nambah produktivitas lan efisiensi, Nyepetake akses menyang template slide ing PowerPoint lan pilihan ukuran font lan nilai warna ing Word. Mengkono uga ing Pixelmator, PhotoShop utawa Final Cut, sampeyan bakal nuli kasengsem karo panggilan iki sing bakal ngidini sampeyan navigasi kanthi cepet, yen sampeyan ngerteni manawa akeh aplikasi sing bisa digunakake kanggo aksesori sing apik banget ora kasedhiya. Perlu pangembangan, lan kanggo iki bisa uga Logitech kudu makarya luwih akeh karo merek tartamtu. Nanging, ing macOS kasunyatane pancen fungsional, utamane ing program editing, lan sing dihargai. Nanging, kasunyatane nelpon luwih nglengkapi tinimbang nyoto keyboard iki. Ing kasusku, aku wis nggawe panggilan khusus kanggo nindakake fungsi kontrol multimedia.

Sampeyan bisa entuk rega paling apik ing link iki INGKAH INGKANG sing kita budhal menyang Amazon, kanggo njupuk diskon khusus sampeyan.

Mratelakake panemume Editor

Logitech Craft, keyboard sing paling apik kanggo digarap? Kita mriksa
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
115,90 a 215,90
  • 80%

  • Logitech Craft, keyboard sing paling apik kanggo digarap? Kita mriksa
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 98%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Wisata
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 89%
  • Pribadi
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain sing apik, minimalis lan dibangun kanthi apik
  • Perjalanan utama sing apik, kenyamanan lan fungsionalitas
  • Lampu latar lan batere internal

Contra

  • Otonomi sing luwih apik
  • Piranti lunak eksploitasi sithik
  • Dhuwur ora bisa diatur

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.