Philips Momentum, review monitor game "paling gedhe"

Pemain sing paling umum lan nuntut pungkasane nang ing monitor. Pengalaman bisa main ukuran luwih gedhe saka 55 inci iku kepenak lan unik, nanging ora cukup ing pirang-pirang kasus nalika saben milidetik dianggep. Sing umume antara 24 lan 32 inci biasane ana ing persiyapan para pemain game. Ing kasus iki, Philips mutusake bakal amba, dudu TV, nanging uga ora katon kaya monitor. We nggawa review Philips Momentum, monitor 43K HDR 4 inci kanthi fitur sing luar biasa, apa sampeyan bakal kangen? Aku sangsi, mula nggawe sampeyan nyaman amarga kita nggawa monitor sing luar biasa.

Bahan lan desain

Kepiye uga, Philips Momentum iki kasedhiya ing kothak sing gedhe lan dilindhungi kanthi apik, cukup abot lan monitor iki uga duwe bobot sing luwih dhuwur tinimbang televisi sing ukurane padha. Bukaan kasebut klasik, nanging kanggo nyegah medeni, disaranake supaya ana sing menehi tangan kanggo mbukak. Sawise mbukak monitor, kita bakal bisa ngupayakake nglumpukake rong dhukungan kasebut lan bisa ndeleng umum babagan desain lan bahan kasebut.

  • Ukuran: 14,7 Kg
  • Bobot: X x 97,6 26,4 66,1 cm

Sanajan dipikirake, cukup apik yen dipikirake ukurane. Ing mburi kita duwe joystick klasik Nggunakake kontrol menu, sanajan kalebu remot kontrol. Kita duwe stopkontak lan sambungan liyane. Yaiku Digawe saka plastik, nanging sensasi pisanan apik, sanajan sejatine, nalika aku milih monitor ukuran sing gedhe, aku bakal menehi saran supaya pangguna milih sing dipasang VESA lan dilebokake ing tembok, mula kita ngurmati kebersihan postur lan ora bisa kesel. visualisasi konten lan bagean liyane sing negatif nggunakake layar "gedhe banget". Ing sisih ngisor monitor, persis ing endi jalur LED utawa sing diarani Philips yaiku AmbiGlow. Kita uga nyorot dhukungan bisa diiringake kanthi vertikal, saka -5º nganti 10º.

Spesifikasi teknis

Monitor iki 43 inci (ukuran sing mbok menawa ora tradisional banget) nawakake resolusi 4K UHD (3840 × 2160) kanthi Kapadhetan piksel 103 dpi, dadi ing tampilan umum lan thanks kanggo sistem backlighting QDot kita bakal duwe asil sing apik, bisa uga ora ana ing level OLED, nanging layar kanthi teknologi kasebut lan ukuran kasebut bisa nyebabake akeh omong kosong. Kita uga nyorot kasunyatan manawa panel kanthi teknologi iki nawakake wektu respons sing luwih apik, ing kasus kasebut, kita duwe 4ms, sing luwih saka cukup kanggo game lan luwih maju tinimbang televisi kanthi ukuran iki.

  • profile warna: sRGB
  • Konsumsi: 162,69 watt

Kita duwe total ukuran panel 108 sentimeter y Dhukungan HDR matur nuwun kanggo sertifikat UHDA. Tingkat penyegaran tetep ing 60Hz, titik negatif sing pertama, utamane kanggo para pemain PC, nanging cukup contone kanggo PlayStation 4 Pro. Sudut tampilan meh 180º, mergo uga kaya, lan kita duwe padhang sing khas 720 cdm (1000 cdm ing padhange maksimum). Rasio kontras ora ala banget, 4000: 1 ing panel kaya ngono.

Konektivitas lan fungsionalitas

Kita duwe Momentum Philips iki kanthi macem-macem sambungan, duwe input audio, mula kita njupuk kesempatan kanggo negesake manawa pancen ana speaker internal, soko sing cukup logis ing piranti ukuran iki, nanging biasane kedadeyan ing jinis monitor iki, speaker luwih bisa ngindhari kita tinimbang menehi kinerja sing luar biasa, kanthi jujur, njupuk akun AmbiGlow, muga-muga kalebu bar swara lan ngrampungake pengalaman.

  • 1x Port Tampilan 1.4
  • 1x MiniDisplayPort 1.4
  • 1 x HDMI 2.0
  • 1x USBC (mode DP Alt)
  • 2x USB 3.0
  • 1x input audio
  • Output headphone 1x 3,5mm

Aku pancen kudu kangen a hdmi, Sanajan bener yen kita duwe USBC, kasunyatane manawa sambungan gambar digital sing paling populer isih HDMI, lan kanthi ukuran ukurane, bisa uga kudu luwih akeh nyatane manawa bakal digunakake kanthi konsol game, Aku bakal menehi disponsori karo DisplayPort lan nambah HDMI supaya paling ora ana loro.

AmbiGlow lan pengalaman jero

Iki minangka versi monitor saka AmbiLight, Philips sing dadi spesialis pencahayaan cerdas duwe komitmen kanggo nyakup strip LED ing sisih ngisor sing bakal ngetokake cahya warna sing diselarasake kanthi bener karo gambar kanthi nyata, Iki apik banget ing sebagian besar piranti Philips sing nyakup lan sejatine aku tresna, para pemain sing umume kecanduan jinis lampu iki bakal ngurmati lan nggawe swasana sing hebat.

Uga duwe sistem wektu adaptif lan sistem audio DTS Sound sing luwih apik. manawa sejatine kita ora bisa eksprimen karo pamicara kalebu Lingkungan virtual kalebu, seneng swara berkualitas lan nyaranake soundbar maneh. Minangka kauntungan, kudu dielingake manawa USBC uga ngidini ngirim gambar (kaya sing wis diandharake sadurunge) lan porte USB 3.0 malah bakal ngidini kita nggunakke ngisi daya cepet piranti seluler kanthi cepet, monitor Philips Momentum bakal njupuk akeh papan ing meja, mula kabeh bisa dihargai.

Pengalaman pangguna lan pendapat editor

Monitor iki kakehan, akeh banget kanggo sawetara pangguna. Kasunyatane yaiku pengalaman game kanggo PlayStation 4 Pro luwih apik, nanging para pemain PC sing paling nuntut bisa nemokake cacat ing tingkat refresh. Regane 549 euro lan sampeyan bisa tuku ing LINK iki. nanging, iki mung ditujokake kanggo sing nggoleki ukuran lan fitur tartamtu kayata AmbiGlow. Pancen angel dipikir manawa ana wong sing bisa nyelehake ing meja, mula banjur dipasang ing tembok meh dadi kabutuhan, kanthi cara sing padha nggunakake televisi minangka meh mbuwang fitur apik. Minangka monitor kanggo konsol game, katon apik tenan kanggo aku, nanging bisa uga muter ing PC rada gedhe banget.

Momentum Philips, review monitor game
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
549 a 699
  • 80%

  • Momentum Philips, review monitor game
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas gambar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 85%
  • Tambahan
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Ukuran lan desain spektakuler
  • Sistem Ambiglow tetep spektakuler lan investasi
  • Akeh konektivitas lan fungsionalitas

Contra

  • Tingkat penyegaran tetep ing 60Hz
  • Aku kangen siji maneh HDMI
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.