Fosil Sport Smartwatch, alternatif nyata karo Wear OS [ANALISIS]

Kita terus semangat kanggo nganalisis piranti sing paling apik ing pasar sing bisa narik kawigaten, wektu iki kita bali kanthi jam tangan sing bisa narik kawigaten amarga ana sebab sing jelas, lan iki kedadeyan nalika merek jam mitos minangka Fosil kerja kanggo nawakake jam tangan.

Aja lali, temokake analisis jero babagan produk anyar iki sing bakal nyedhiyakake boneka kanthi warna lan fungsionalitas.

Kaya biasane, Babagan sing pisanan sampeyan ngajak sampeyan nonton video sing bakal ditinggalake kanggo analisis iki, amarga sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh konten ing kothak kasebut amarga ora ana kothak lan sampeyan bakal bisa ndeleng cara ngetrapake aplikasi kasebut kanthi nyata, kita seneng ngiringi analisis sing menarik karo video amarga ora padha karo maca. Ayo goleki kanthi jero apa sing ditawakake Fossil Sport Smartwatch sing sampeyan bisa tuku langsung ing macem-macem titik penjualan (pranala), nanging dhisik informasi sethithik, bener?

Bahan lan desain: Umume jam

Fosil pengin "mbuwang" pengalaman ing desain Sport Smartwatch iki, amarga nggunakake rong kothak 41 utawa 43 milimeter gumantung pilihan pangguna, uga sawetara warna: Biru, ireng lan jambon (mung kasedhiya pink ing versi 41-milimeter). Ing acara kasebut, kita nganalisa apa sing diarani "biru" sanajan ijo banget, kita ora bakal mlebu perang definisi warna. Kita duwe ndhuwur aluminium sing disikat, uga telung tombol sisih, salah sijine nganggo roda interaktif.

  • Sphere: 41 utawa 43 milimeter
  • Jembar sabuk: 22 mm universal
  • Tali kalebu: Silicona

Sisih ngisor digawe saka polikarbonat kanthi warna sing dipilih, uga ing pangkalan ditemokake area kargo lan a sensor detak jantung. Ing level sabuk, kita kudu elinga yen gampang dipasang uga universal, Iki tegese kita bakal bisa ngowahi taline kanggo milih sing cocog karo wektu sing bakal digunakake kanggo nggunakake jam iki. Bola iku bunder lengkap, cukup gedhe lan bingkai cilik ing layar, Fosil wis nindakake tugas sing hebat ing jam iki sing meh padha karo cara tradisional lan tanpa mangu-mangu maremake rasa mayoritas pangguna, ing antarane aku kalebu.

Karakteristik teknis: Qualcomm nganggo OS Wear

Kita duwe prosesor Qualcomm Snapdragon Wear 3100, soko sing lagi wae nawakake kapercayan lan kekuwatan. Kanggo nyimpen konten sing bakal diduweni 4GB panyimpenan lan fitur liyane sing keren kaya GPS lan altimeter. Singkatnya, kita ora bakal kantun apa wae ing Smartwatch Olahraga Fosil iki sing kasedhiya karo kabeh sing dibutuhake kanggo program latihan. Nganggo OS, sistem operasi kanggo jam tangan cerdas saka Google lan adhedhasar Android.

  • Panyimpen: 4 GB
  • OS: Nganggo OS
  • Sensor: Kacepetan, altimeter, giroskop, sensor detak jantung lan GPS
  • Mikropon
  • Konektivitas: NFC, Bluetooth 4.2 lan WiFi
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon Wear 3100
  • Kompatibilitas: Android lan iOS liwat Wear OS App,
  • Sistem saka mbukak: Magnetik

Apa sampeyan ana sing ilang ing dhaptar? Aku pancen ora, yen bisa mlaku Nganggo OS Kita jelas manawa bakal bisa nindakake kabeh perkara sing dikarepake saka jam tangan sing fokus ing olahraga. Kita nyoroti kemungkinan nggawe pembayaran liwat sistem sing kompatibel kayata Google Pay matur nuwun amarga kalebu chip NFC, uga seri saka sensor sing bakal nggawe pangukuran sampeyan luwih pas, sajujure, sawise nggunakake aku ora bisa ketinggalan apa-apa, lan kalebu WiFi uga kanggo ngontrol piranti Spotify Connect, kayata.

Fungsi utama: Ora ana sing ilang

Kita bakal menehi review penting fungsi utama, Ing wektu iki aku mutusake mbedakake kabeh, paling ora sing wis dites lan mesthi menehi kinerja sing kudu dipikirake:

  • Sistem pembayaran: Saiki diwatesi mung ing Google Pay, sanajan kita ora ngerti yen bakal bisa ngetrapake cara liya mengko. Mesthi matur nuwun karo chip NFC, kita bisa verifikasi manawa sistem pembayaran efisien lan cepet.
  • Atur kabar: Kita wis ngerti sistem notifikasi OS Wear, kita bisa rada sesambungan, sanajan ing sawetara kasus kabar wis rada telat.
  • Bola sing bisa disesuaikan: Kita duwe bidang bola sing cukup gedhe, iki sing nggawe aku kaget babagan perusahaan kaya Fosil, kita mbayangake manawa Google pancen akeh gegayutane.
  • Sampeyan bisa nglangi karo: Sampeyan duwe resistensi nganti 5 ATM, sampeyan bisa shower (diverifikasi dening kita) nanging ora mung, sampeyan uga bakal bisa nglangi lan ngukur sing ana gandhengane karo olahraga iki.

Kita ora duwe macem-macem jinis manajemen kinerja olahraga amarga sistem Google Fit, yaiku, sampeyan bakal bisa nyoba dhewe. Kinerja fisikku mesthi ora nyoba Fwgil Sport Smartwatch iki.

Otonomi lan tali sing bisa diganti

Kita nemoni "masalah" kabeh jinis produk iki, kita duwe otonomi udakara sedina utawa sedina setengah, mula disaranake ngisi daya saben wengi. Layar katon apik banget dadi merek umum, Pengalaman ngandhani manawa dheweke milih panel Samsung sanajan kita ora duwe informasi, katon apik ing kabeh kahanan lan wong kulit ireng murni banget.

Sabuk, kaya sing wis diandharake, universal 22 milimeter, Kita bisa ngganti kanggo tali sing dikarepake supaya Fosil Olahraga Smartwatch ngiringi kita menyang partai lan sesi sing esuk.

Pendapat editor

Pros

  • Katon kaya jam tangan tradisional, sing kanggo wong akeh mupangate
  • Kita duwe kualitas konstruksi lan jaminan Fosil
  • Ringan banget lan katon kuwat
  • Aku ora kejawab apa-apa ing level kemampuan lan fungsionalitas

Contra

  • Wear OS minangka macem-macem fitur, nanging kinerja kadang kurang
  • Kaya biasane, dina batere
 

Smartwatch Olahraga Fosil iki kalebu kabeh sing kalebu jam tangan sing diwiwiti saka 220 euro ing Amazon nanging sampeyan uga bisa tuku ing poin penjualan Fosil resmi saka 249 euro. Rega kasebut mesthi ora paling murah ing pasar, nanging sawetara sing bakal menehi jaminan Fosil lan kabeh fitur kasebut kanthi rega iki. Ing level karakteristik lan desain Aku mikir Smartwatch Fosil Olahraga iki paling disaranake ing ndhuwur kompetisi, gelut karo head-to-head kanthi alternatif sing serius banget kaya kisaran Aktif Samsung.

Fosil Sport Smartwatch, alternatif nyata karo Wear OS
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
220 a 249
  • 80%

  • Fosil Sport Smartwatch, alternatif nyata karo Wear OS
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Bangunan
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.