TCL TS6110, cara murah kanggo nggawe bioskop kanthi Dolby Audio

Kanthi rawuh ing bar swara liwat bandar HDMI lan evolusi karo sawetara pasangan lan kapabilitas swara sing cerdas, saiki luwih akeh pangguna nggunakake sistem teater omah kanthi rega sing luwih murah, nalika jaman "analog" ana sing meh larang banget.

Ing omah iki, kita pengin nuduhake kabeh jinis alternatif, lan adoh saka produk mewah sing saiki wis ditampilake ing sektor Home-Cinema, Kita menehi analisis jero soundbar teater omah TCL TS6110, ayo ndeleng kepiye tumindak lan fitur sing paling apik.

Bahan lan desain

TCL minangka merek sing diakoni ing bagean multimedia, sanajan kita wis ndeleng piranti seluler sing diluncurake dening merek kasebut, kasunyatane mesthi misuwur kanthi televisi kanthi regane dhuwit uga kanggo produk audio, dadi wong sing saiki nggawa kita mrene. Ing kasus iki, TCL kanggo nyetel rega kanthi maksimal ora biasane menehi desain sing bisa ditampa, lan sing kedadeyan karo unit iki sing wis dites.

  • Ukuran swara: 800 x 62 x 107mm
  • Ukuran subwoofer: 325 x 200 x 200m
  • Bobot bar: 1,8 Kg
  • Bobot Subwoofer: 3 Kg

Digawe kabeh saka plastik ireng, kanthi lapisan tekstil ing sisih ngarep, genggeman apik ing sisih ngisor kanggo minimalake geter. Sisih ndhuwur duwe pamilih multimedia tactile, nalika ing mburi tekstil panel LED didhelikake warna sing bakal nuduhake volume lan jinis sambungan. Ing sisih mburi ana koneksi sing bakal dibahas mengko. Ukuran uga cukup ditahan kanggo Sub, sanajan ing kasus iki kanthi bobot nyata luwih dhuwur tinimbang batang swara lan bantalan karet kanggo nyuda sambungan.

Konektivitas lan konfigurasi

Kita wiwiti karo bagean panyambungan, Kaping pisanan, kita nyorot manawa soundbar kalebu sistem sambungan nirkabel Bluetooth 4.2, tanpa lali kasunyatan manawa konektivitas utamane kudu liwat port HDMI ing sisih mburi utawa, yen gagal, input audio optik. Nanging, kanggo sing paling ora umum, port USB uga kalebu sing bakal ngidini kita nyambungake sumber audio lan uga sambungan AUX 3,5-milimeter sing lawas nanging paling ora khas.

  • Bluetooth 4.2
  • AUX 3,5mm
  • Port USB
  • Optik
  • HDMI ARC

Sub kanggo bagean kasebut nduweni sambungan otomatis lan nirkabel kanthi soundbar nganggo tombol pasangan sing bakal mandheg nalika sambungan wis digawe. Sing bakal ngirit kabel, dudu kabel listrik, sing bakal mandhiri. Konfigurasi cukup sederhana, amarga bakal prioritas input audio liwat sambungan HDMI, Nanging, perlu banget kanggo nggunakake kontrol batang swara kanggo fungsi liyane, ora nambah lan ngudhunake volume televisi, sing bisa kita lakoni kanthi kontrol sing padha.

Sampeyan kudu nyatet sing Rong kurung kalebu ing paket sing ngidini kita adaptasi bilah swara langsung menyang tembok, uga kertas sing bakal dadi diagram nalika nggawe bolongan sing cocog ing tembok. Soko luar biasa ngelingi rega sing ana ing produk kasebut.

Karakteristik teknis

Sawise ngucapake kabeh perkara ing ndhuwur, kita wiwiti nyebutake port sambungan HDMI duwe teknologi ARC, ya, kita tetep ana ing HDMI 1.4. Kanggo bagean kasebut, bakal ngidini kita sesambungan karo kontrol televisi langsung ing bar swara, uga ngirim lan nampa informasi ing antarane kaloro piranti kasebut, lan iki minangka kauntungan sing misuwur. Kanggo bagean, soundbar iki ora duwe konektivitas nirkabel sing unggul.

Kita duwe Kapasitas maksimal 95db cocog karo daya maksimal 240W. Ora ala kanggo soundbar kanthi bobot ngencengi. Ing level kompatibilitas sing ana 5.1 virtualisasi sing bakal diwenehake dening Dolby, kasunyatane, senadyan kasunyatan manawa audio kasebut akeh disengaja saka ngarep, virtualisasi nindakake tugas lan cukup nyenengake tanpa kudu digatekake. Nanging, prentah bakal ngidini kita ganti antarane telung persamaan konfigurasi saben kanggo momen tartamtu kayata: Bioskop, TV lan musik.

Pengalaman pangguna lan kualitas audio

Sing paling penting ing jinis produk iki mesthi kualitas audio, utamane nalika ngomong babagan rega sing luwih murah, meh kabeh bisa ditemokake. Kasunyatane yaiku ing ngisor 150 euro, bar swara iki tundhuk, utamane kanggo tambahan. Nawakake bass sing cukup pinunjul lan independen amarga subwoofer independen, Soko sing diarepake wong saka jinis produk iki, nanging biasane kalebu amarga bass "nutupi" sabenere cacat liyane ing kualitas audio, sing bisa diarepake.

Swarane rada datar nalika ngobrol babagan televisi lan musik, sawetara sing luwih dinamis ilang, mula sampeyan ngelingi regane lan elinga yen luwih akeh sing bisa dijaluk. Ing babagan reproduksi musik, utamane dipertahankan, nanging nalika main film sawetara bass bisa nyametake dialog, Lan sing paling akeh masalah ing wayah wengi, yen sampeyan kudu muter karo mode konfigurasi sing wis ditemtokake karo remot.

Cekakipun Kita nemokake produk sing cukup bunder sing ngerteni kisaran kualitas rega, mula kita bisa nikmati teater omah ing kondhisi sing cukup apik lan malah bisa nganggo level audio sing kuat banget. Ora ana sawetara alternatif sing bisa ditemokake ing rega sing kalebu pemasangan tembok, subwoofer nirkabel sing beda, lan HDMI ARC. sampeyan bisa ndeleng Amazon saka 150 euro, lan ing dhewe Situs web TCL.

TS6110
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
150
  • 80%

  • TS6110
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 27 Maret 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 70%
  • Persiyapan
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Bahan lan desain sing cukup elegan
  • Gampang konfigurasi saya gampang
  • Subwoofer independen lan Dolby Audio 6 sing nyata
  • Rega

Contra

  • Swara sing rada rata
  • Bass bisa tumpang tindih karo dialog

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.