Huawei Y5: 2018, fitur lan rega sawetara entri anyar Huawei

Ing taun-taun pungkasan, pabrikan Asia wis dadi siji-sijine alternatif sing bisa nggunakake rtandhingake jeneng gedhe ing telpon: Samsung lan Apple. Huawei P20 Pro minangka conto sing jelas babagan iki, sawijining terminal sing pancen ora bisa meri karo iPhone X lan Galaxy S9 +.

Nanging, pangguna ora mung urip ing dhuwur, nanging low-end uga minangka sumber penghasilan penting sing ora bisa dilalekake. Kajaba iku, pasar sing lagi maju kayata India, minangka salah sawijining prioritas kanggo kabeh pabrikan, mula, rega meh kabeh. Huawei Y5 minangka taruhan pungkasan, terminal sing wis kasedhiya ing Spanyol.

Spesifikasi Huawei Y5

Huawei Y5 2018, mung mlebu ing Spanyol kanthi rega 119 euro, rega sing luwih gedhe tinimbang kanggo keuntungan sing ditawakake terminal iki. Ing sisih njaba piranti, kita nemokake layar LCD saka 5,45 inci kanthi format 18: 9 lan kanthi resolusi HD + (1.440 X 720) lan kapadhetan titik saben inci 295.

Ing njero, kita temokake Memori 2 GB RAM sing digunakake bebarengan karo prosesor 4-core MediaTek 6739. Kamera, minangka salah sawijining bagean paling penting ing smartphone pungkasan taun, menehi resolusi maksimal 8 mpx ing sisih mburi, lan kita bisa ngrekam video kanthi resolusi 1080p kanthi maksimal 30 frame per detik. Ing sisih ngarep, kita nemokake kamera ngarep 5 mpx.

Huawei Y5, cocog karo pasar Android 8.1 Oreo, Nduwe sambungan Bluetooth 4.2, panyimpenan internal 16 GB (papan sing bisa kita tambah nggunakake kertu microSD) lan batere 3.020 mAh, sing bakal bisa tahan sedina muput lan sabanjure tanpa ana masalah, sanajan wektu rada dhuwur, 3 setengah jam, amarga ora menehi kompatibilitas daya cepet.

Rega lan kasedhiyan Huawei Y5

Huawei Y5 saiki kasedhiya ing Spanyol kanthi rega 119 euro, rega sing luwih cocog kanggo keuntungan sing ditawakake. Yen sampeyan golek terminal kanggo WhatsApp, nelpon saka wektu ke wektu lan motret sing ganjil, tanpa mbuwang dhuwit akeh, model Huawei iki minangka pilihan sing bisa ditliti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)