Atenea Fit, kita nganalisa skala cerdas lan lengkap iki saka SPC

SPC minangka perusahaan sing terus-terusan bisa kolaborasi kanggo bisa nyoba produke lan temtunipun nggawe analisis lengkap lan saengga bisa ditampilake kanggo sampeyan kabeh. Ing kesempatan iki, SPC njupuk giliran penting menyang IoT lan utamane otomatisasi omah, kita bakal teka ing kana produk pisanan sing bakal dianalisis ing dina-dina mbesuk.

Kita duwe Atenea Fit saka SPC, ukuran cerdas anyar kanthi akeh kapabilitas, supaya bisa nemokake analisis jero. Kaya biasane, kita bakal menehi katrangan babagan paling apik lan paling ala saka produk iki supaya sampeyan bisa mikir babagan tuku.

Ing kasus iki, kita ora bakal menehi penilaian babagan bagean fisik, sing penting banget kanggo produk sing digunakake terus-terusan, kayata skala, nanging uga bakal njupuk rincian liyane. kanggo panggunaan saben dina kayata piranti lunak SPC terintegrasi sing nyakup, bagean konfigurasi lan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan produk kanthi ciri kasebut. Kita lunga kanthi analisis supaya sampeyan ora bakal kejawab apa-apa, nanging luwih dhisik kita ninggalake sampeyan INGKAH INGKANG tuku supaya sampeyan bisa entuk unit kanthi rega sing paling apik.

Desain lan bahan konstruksi

Ya, kita nemokake ukuran sing wis digawe ing sisih ndhuwur kaca tempered kanthi lapisan putih supaya katon warna ing ndhuwur, kanthi sudhut dibunderaké lan gelas sing cukup kandel sing sajujure nggawa katenangan. Ing sisih ngisor, kita duwe plastik ireng lan papat sikil sing rada luwes, iki tegese patang dhukungan iki skala bakal tetep ing posisi sing apik tanpa preduli cacat ing lantai sing dipasang, lan iki bisa uga akeh. penting nalika nggunakake skala kanthi akurat.

Ukurane umume 300 x 300 x 26 milimeter kanthi bobot 1,7 kilogram, Ora gedhe, nanging luwih becik kita ujar manawa nduweni ukuran standar kanggo skala, nanging sejatine ora dhuwur amarga teknologi kasebut ana ing njero. Wis papat zona logam sing tanggung jawab kanggo ngukur sisan data lan operasine sampeyan mbutuhake telung batre ukuran AAA sing ora kalebu ing paket kasebut. Kemasan kasebut cukup apik, ukurane bisa dilindhungi kanthi gampang lan gampang ditransfer amarga ditangani, mula luwih becik ora mbuwang bungkus ing dina-dina pisanan panggunaan. Perlu dielingake yen kita bakal bisa entuk nganggo warna putih lan ireng, nanging kanthi tulus nyaranake nganggo warna putih.

Kapabilitas pangukuran

Iki minangka skala sing cerdas, mula kita bisa ngerti manawa bisa nganggep luwih akeh paramèter tinimbang biasane ing skala, bener? Iki kabeh sing bisa dideleng ing aplikasi SPC IoT yen wis nyinkronake Athena Fit:

  • Bobot total
  • Lemak awak
  • Kandhungan banyu ing awak
  • Indeks Massa Awak
  • Metabolisme basal
  • Protein ing awak
  • Otot balung
  • Massa balung
  • Volume lemak ing awak
  • Bobot awak tanpa lemak
  • Volume otot
  • Kelas lemak Viceral
  • Kontrol otot
  • Kontrol lemak
  • Umur lan kahanan awak miturut pangukuran

Kanthi analisis data iki lan liwat aplikasi SPC IoT, kita bakal bisa ngasilake statistik lan grafik tren mingguan, saben wulan lan taunan. Grafik kasebut cukup gampang dingerteni liwat aplikasi kasebut, sanajan miturut kekarepane aku, informasi kasebut diwenehake akeh banget, ayo diadhepi, umume kita mung fokus ing sawetara limalas paramèter kasebut sing bisa diukur SPC Atenea Fit, bener Mungkin iki nalika kita wiwit mikir yen skala iki ora mung bobote, minangka tambahan sing cocog kanggo wong sing olahraga kanthi rutin.

Fitur sing luar biasa

Skala kasebut duwe nomer pangguna tanpa wates, Kanthi tembung liyane, ing aplikasi SPC IoT sing, kaya sing sampeyan ngerteni, gegandhengan ing mega karo macem-macem piranti, kita bakal bisa ndhaptar pangguna liyane kanggo skala lan mula kita bakal nyimpen riwayat data kanggo saben pangguna lan kanggo saben paramèter pangukuran, iki apik banget, skala bakal ngenali pangguna kanthi otomatis lan ngirim cathetan sing bisa kita pirsani ing aplikasi SPC IoT informasi kanthi otomatis sawise nimbang, apa luwih gampang?

Skala kasebut nduweni kisaran pangukuran antara 5 nganti 180 Kg, nanging kudu dielingi manawa kita uga bakal bisa ngukur asil kanthi kilogram. Ukuran sing dienggo iki nggunakake fitur nirkabel khas jinis produk, yaiku Jaringan WiFi Bluetooth lan 2,4 GHz. Kita duwe panel LED ing sisih ngarep sing bakal bisa ndeleng utamane bobot, nanging uga sambungan saka skala.

Pendapat lan setelan editor

Kanggo ngatur Kita mung bakal masang batere menyang skala lan kita bakal pencet tombol ing sisih ngisor nganti simbol WiFi cepet. Banjur kita bakal mbukak aplikasi SPC IoT (Android) (iOS) sing didownload kanthi gratis, kita milih ukuran lan sambungan bakal digawe kanthi otomatis. Skala kasebut bakal digabung karo sisa produk SPC sing wis disambungake lan kanthi cepet bisa sesambungan.

Pros

  • Desain lan bahan kasebut kanthi ati-ati, katon apik ing jedhing
  • Regane cukup kanggo njupuk kabeh sing ditawakake
  • Aplikasi SPC IoT Integrasi apik
  • Menehi ton informasi sing gampang diwaca

Contra

  • Mungkin nggunakake batere lithium ora dadi ide sing ala
  • Ora ndhukung jaringan 5 GHz, penting kanggo ngatur
  • Nalika ngonfigurasi kadang menehi masalah, bakal ditanggulangi kanthi ngreset
 

SPC kerja keras lan intine sing kuat yaiku manajemen kabeh liwat aplikasi SPC IoT sing entuk skor apik ing App Store amarga prestasine. Produk SPC asring regane demokratis lan ditampilake. Sawetara timbangan sing bakal ditemokake mung 39,99 euro sing dipasang ing omah sing bisa nyedhiyakake layanan lengkap, desain lan bahan sing diiringi, mula Aku ora duwe pilihan liyane, nanging mung ngandhani yen sampeyan mikir tuku produk kanthi ciri kasebut, SPC Atenea Fit minangka pesaing sing jelas.

Atenea Fit, kita nganalisa skala cerdas lan lengkap iki saka SPC
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
39,99
  • 80%

  • Atenea Fit, kita nganalisa skala cerdas lan lengkap iki saka SPC
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Pangukuran
    Penerbit: 86%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.