FreshAMn Rebel CLAM, janji fleksibilitas, kenyamanan lan kualitas [Analisis]

Kita bali kanthi nganalisa, lan musim panas sing adoh saka sikil kita ngelingake manawa ana sawetara produk sing mbutuhake informasi nalika nimbang tuku. Saiki kanthi plancongan lan plancongan, kita nyoba kanggo ngisolasi awake dhewe, swasana sing apik lan luwih penting. Sawetara elemen elektronik ora ngewangi iki luwih saka headphone headband sing apik, adoh saka headphone True Wireless sing cenderung ngisi kanthong ing saben dinane. Dina iki kita mriksa produk Seger Rebel, headphone CLAM kanthi pambatine swara swara lan pasif kebisingan. Tetep karo kita lan goleki manawa tuku apik.

Ora angel, kita angel golek headphone sing apik, pasar rame banget karo merek terkenal, liyane sing durung kondhang lan liyane sing sampeyan ora ngerti. Sampeyan biasane pindhah menyang toko sing dipercaya utawa totohan ing Amazon lan mekanisme nulis biji lan analisis, nanging isih angel ditindakake. Swara lan nyenengake iku penting banget lan asring angel dianakake analisis karakteristik kasebut, nanging Kaya biasane, ing Aktualidad Gadget, kita nyoba nyelehake ing pamaca, lan utamane wong-wong sing ngupayakake ngerti produk kanthi jero sadurunge tuku, mula ayo tekan kana.

Desain lan bahan pewarna premium

Rentang sedheng lan medium terus bersaing kanggo nawakake produk sing katon ora kaya, mung sawetara detik sawise mbukak kothak CLAM Pemberontak Segar kanggo ngerti yen dheweke wis ngurus lan dedhikasine milih desain, bahan lan warna. Kanggo miwiti, kita nemokake sawetara warna ora kurang saka enem warna, masing-masing kanthi jeneng khas lan marketinian, nanging sing bakal dakringkesake kanggo sampeyan: Grey; Ijo Aquamarine; Jambon; Biru; Abu-abu abang lan peteng.

  • Material: Plastik - Logam
  • Bobot: 240 gram
  • Werna: Ice Grey, Misty Mint, Pink Dusty, Biru Petrol, Ruby Abang lan Storm Grey

Headphone iki duwe desain "akrab", digawe saka plastik, kanthi basa aluminium ing njero ruangan sing sumunar nalika ngluwihi headband. Kita duwe bantal circumaural, yaiku nutupi kuping tanpa nutupi, lan lapisan tekstil-viscoelastic ing sisih ndhuwur sing ngalangi tekanan ing "cocorota". Dheweke pancen dirancang kanggo dadi nyaman, amarga saben poros headset ing poros bisa adaptasi karo kabutuhan fisiologis saka pamilike, kanthi cara sing padha bisa dilipat supaya bisa nggawa ing endi wae. Kita duwe panel tombol (volume lan play-pause) ing earphone sisih tengen, ing kana uga ana port microUSB lan mikropon. Ing earphone kiwa, kita duwe LED informatif lan sambungan Jack 3,5mm kanggo sing paling klasik.

Otonomi lan panyambungan

Perusahaan Pemberontak Segar njamin manawa kita bakal bisa nikmati 35 otonomi, ya, nesu tenan. Nanging kaya biasane kedadeyan ing babagan batre, kita kudu nggatekake akeh faktor kayata panas, kualitas sambungan lan uga volume sing ngrungokake musik. Nanging, kita wis entuk asil sing padha karo sing dijanjekake merek ing brosur promosi sampeyan, nanging ora mung kudu eling kita duwe port microUSB (yen sampeyan ngira yen ing taun 2019 sampeyan bakal mandheg ndeleng, aku nuwun sewu) mbutuhake ora kurang saka 3 jam kanggo ngisi daya kabeh, faktor sing kudu dipikirake.

Ing babagan konektivitas sing ana Bluetooth kanggo ngrungokake musik kanthi nirkabel lan mesthi port Jack 3,5mm kanggo sing terus nang ing klasik. Kothak kasebut kalebu a tas transportasi tekstil lan sing sabanjure ngemot loro kabel: Jack-Jack 3,5mm lan USB-microUSB, kanthi warna sing cocog karo sing dipilih kanggo headphone lan dikepang nganggo nilon kanggo njaga daya tahan. Kantong iki, sanajan ana apa-apa, ora kalebu jinis gagang, sanajan headphone sing dilipat pas banget lan nggampangake proteksi. Nyambungake gampang, Nalika sampeyan ngaktifake kanthi mencet tombol Puter-Ngaso, kita ditetepake paling ora nem detik nganti LED cepet-cepet kedhep, banjur ing piranti seluler utawa PC sing pengin digunakake minangka pemancar, kita mung kudu milih ing panel sambungan Bluetooth.

Kualitas swara lan kenyamanan

CLAM Fresh'n Rebel iki duwe loro Driver 40mm Dheweke ngirim swara sing kuat lan jelas sanajan volume akeh. Kabeh bakal dadi luwih apik yen kita mikir manawa sirkumural kasebut kanthi jelas nggunakake batal swara eksternal sing luwih penting amarga adaptasi sing bener. Aku pribadi ora kepincut karo sistem NAC, mula aku luwih seneng mbatalake swara pasif. Asilé yaiku pengaruh bass jero cukup umum ing jinis headphone iki, tanpa kelangan cathetan liyane lan instrumen melodi kaya sing penting, lan iki luwih dihargai nalika sampeyan ninggalake musik kutha biasa lan totohan Rock & Roll utawa Flamenco Fusion.

Minangka kanggo kenyamanan, headphone circumaural jelas duwe aspek negatif sing kabeh kita kenal: menehi akeh panas. Ing mangsa panas, sampeyan ora bakal angel ngetokake kringet kuping yen mlaku-mlaku kanthi akeh ing dalan, nanging rega kasebut mbayar swara sing apik lan stabil tanpa gangguan. Nganggo nganti pirang-pirang jam durung nyebabake, paling ora ing pengalamanku, lara kuping utawa sirah ndhuwur, sing ora bisa dakkandhakake kanggo kabeh headphone.

Pendapat editor

CLAM Pemberontak
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
79,99
  • 80%

  • CLAM Pemberontak
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Kualitas bahan lan desain
  • Nyaman lan dilipat
  • Konektivitas gampang lan otonomi sing apik
  • Kualitas swara sing imbang banget

Kepiye uga, ing antarane pirang-pirang papan liyane, sampeyan bisa nemokake iki CLAM Rebel Segar saka 79,99 euro ing Amazon (pranala), lan sejatine aku ora nemokake apa-apa sing mbedakake utamane karo headphone liyane sing regane padha, nanging uga ora ana cacat sing bisa menehi rega. Iki tegese, Yen sampeyan seneng desain, lan sampeyan golek otonomi saka tangan output swara lan pembatalan swara pasif sing berkualitas, kenapa ora golek CLAM saka Rebel Segar?

CLAM Pemberontak
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
79,99
  • 80%

  • CLAM Pemberontak
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Aku seneng