ASUS ZenBook Duo: Laptop dual-layar mbesuk

Kita bali karo analisis menyang komputer pribadi, wis suwe ora ana unit standar ing tabel analisis, mula aku mbayangake iki wektu sing apik. Kita duwe produk sing nyengkuyung akeh pangajab nalika diluncurake, lan saiki dadi produktivitas lan kabeh sing bisa dideleng. Kita nyoba sing anyar ASUS ZenBook Duo, laptop kanthi rong layar sing katon mbesuk. Mesthi, jinis produk kasebut bisa nambah produktivitas kanthi nyata, apa ora?

Kaya biasane, kita wis ngiringi analisis jero iki kanthi video kanggo saluran YouTube ing endi sampeyan bisa ndeleng kepiye kinerja ASUS ZenBook Duo kasebut kanthi nyata. Aku menehi saran supaya sampeyan priksa, amarga sampeyan bisa mriksa kothak mlebu lan njupuk kesempatan kanggo langganan saluran kita.

Desain lan bahan konstruksi

ASUS mutusake kanggo nggawe inovasi, njupuk risiko, kaya sing pabrike para pabrikan laptop, kanthi komitmen sing jelas tumrap laptop tradisional utawa langsung menyang konversi. Iki ZenBook Duo njupuk sekrup, nyelehake mode konversi lan bisa nambah model tradisional kanthi anyar sing apik. Sing nggawe kita bisa nemokake laptop sing luwih kaya workstation, kanthi langkah-langkah 323 x 233 x 19,9mm, sing ora kompak.

Unit ijo kita pancen apik banget. Kita duwe sistem non-slip ing ngisor sing niru kulit lan empuk, sampeyan bisa ndeleng detail lan tliti ing pambangunan laptop iki sing bisa kita lebokake ing jajaran dhuwur. Bobot total 1,5 Kg, dadi sanajan bobote cukup, kayane ora bakal dadi halangan transportasi saben dinane.

Karakteristik teknis

Kaya sing wis dakkandhakake, iki ASUS ZenBook Duo kepengin dadi workstation, mula dheweke mutusake golek hardware sing wis kabukten kanthi kinerja sing dhuwur. Mula kita duwe prosesor Intel generasi kaping sepuluh Inti i7 (i7-10510U). Kanggo nglakokake tugas, memori kasebut diiringi memori 16GB DDR3 RAM ing 2133 MHz sing, tanpa dadi "top" paling dhuwur ing pasar, menehi kinerja sing cukup apik. Kanggo bagean kasebut, nyorot panyimpenan, 512 GB PCIe generasi kaping telu sing wis menehi bacaan udakara 1600 MB / dawane nulis lan 850 MB / s nulis, cukup dhuwur lan mesthi nggawe piranti kasebut obah kaya angin.

Ing istilah panyambungan ora adoh, kita totohan WiFi 6 Gig +, sanajan ing tes kasebut menehi stabilitas, aku ora kejawab sawetara sing luwih jembar, mbayangno ana hubungane karo kahanan antena. Kita uga duwe Bluetooth 5.0 kanggo transfer file nirkabel uga panggunaan aksesoris. Sambungan ora ana, amarga kita duwe cukup port fisik sing bakal dibahas mengko.

Port koneksi lan otonomi

Kita miwiti karo otonomi, duwe batere 70Wh kasusun saka papat sel Li-Po. Iki pancen salah sawijining nilai tambah, kita temokake dina sing gampang kanggo ngadhepi wis pedhot kabeh saka jaringan listrik (udakara 8 jam otonomi sing diwenehake nalika tes). Mesthi wae iki minangka poin sing paling apik miturut pendapatku amarga karakteristik laptop "klasik" lan dirancang supaya bisa digunakake. Temenan panggunaan layar kapindho utawa kinerja kertu grafis bakal akeh diandharake babagan otonomi.

Aku kaget yen dheweke ora bisa milih USB-C minangka metode pengisian daya, nanging, ora ana port koneksi sing ilang ing piranti iki:

  • 1x USB-C 3.1 Gen2
  • 2x USB-A
  • 1 x HDMI
  • 3,5mm Jack In / Metu
  • Pamaca kertu MicroSD

Mesthi cukup, Aku isih totoan ing HDMI minangka port sing penting banget kanggo kabeh laptop lan kayane ASUS isih cukup jelas.

Rong layar lan potlot minangka ciri khas

Kita duwe panel pisanan saka 14 inci lan sawetara bingkai sing bisa digunakake kanthi resolusi FullHD (1080p) sing disertifikasi dening Pantone lan karo sRGB. Layar iki nawakake padhang lan kualitas apik kanthi lapisan matte sing ngidini kita bisa kerja kanthi kahanan sing ala. Layar utama minangka salah sawijining poin sing paling disenengi ing analisis.

Kita terus nganggo layar ngisor saka 12,6 inci nanging jelas amba, rasio inci antarane siji lan liyane dudu wakil. Layar iki duwe padhang sing luwih murah tinimbang sing ndhuwur. Taktile lan kompatibel karo pena sing ana gandhengane, iki bakal digunakake utamane karo desktop lengkap sanajan kita bisa nggunakake warta sing kalebu ing piranti lunak ASUS kanggo nambah trabasan, kalkulator lan bagean menarik liyane sing bakal nambah produktivitas. Bisa nyunting fotografi, nyunting video utawa nggarap macem-macem dokumen sekaligus ing ASUS ZenBook Duo iki dadi kesenengan sing nyata.

Minangka potlot, sejatine aku durung rampung nindakake marang dheweke. Ora pati penting lan uga kanthi intuisi pungkasane nggunakake driji kanggo sesambungan karo layar tutul. Aku mbayangake yen iku produk tambahan sing bakal luwih narik kawigaten para pangguna tartamtu. Aksesoris apa wae ora nate lara.

Kinerja umum lan konsumsi multimedia

Pembicara ditandatangani dening Harman Kardon lan mikrofon duwe kompatibilitas Cortana lan Alexa kanthi cara terintegrasi. Kajaba iku, kita pengin nyorot sensor IR webcam sing bakal mbantu kita ngenali awake dhewe lan entuk manfaat paling saka produk. Ngandika, kita nemokake konsumsi multimedia sing luar biasa amarga kualitas layar lan swarane, volume iki jebule dhuwur lan sithik, kita ora nemu swara lan bisa uga ujar manawa minangka salah sawijining pamicara integrasi paling apik sing wis dideleng ing laptop.

Kanggo bagean, babagan kinerja, kita wis jelas taruhan ing kertu grafis sing luwih kuat utawa saiki mesthi bakal mbukak luwih akeh lan ora bakal ngukum rega banget. Mesthi ora dirancang kanggo muter, nanging nyunting fotografi kanthi gampang, nanging aku luwih seneng grafis liyane ing rega iki. Kosok baline keyboard duwe lelungan lan lampu latar sing apik, nanging desain sing angel adaptasi, uga ukuran lan posisi mouse kanthi praktis meksa sampeyan totohan karo mouse eksternal.

ASUS ZenBook Duo iki kasedhiya saka 1499 euro kanthi rega sing bisa didol, sampeyan bisa tuku ing INGKAH INGKANG kanthi jaminan maksimal.

ASUS ZenBook Duo
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
1499
  • 80%

  • ASUS ZenBook Duo
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 87%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Aku seneng taruhan ing layar dobel lan laptop tradisional
  • Otonomi gedhe lan ora ana port penting
  • SSD sing apik lan RAM sing cocog karo rega kasebut
  • Pengalaman multimedia pancen marem

Contra

  • Aku mikir mesthine kudu entuk Kartu Grafis sing unggul
  • Tampilan ngisor kurang padhang
  • Pensil durung rampung kanthi apik
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.