Kita nganalisa headphone Melomania 1 saka Cambridge Audio, minangka tandha kualitas

Cambridge Audio wis menang ing Swara Inggris Gedhe wiwit 1968, nawakake produk lan lingkungan sing dirancang kanggo "penyayang musik". Sawetara syarat kualitas tanah sing nglairake band mitos kayata Queen, the Rolling Stones utawa The Beatles, sing bakal dikandhani mengko. Sajrone wektu iki, swara Hi-Fi fokus ing studio, omah lan ruang tertutup. Saiki perusahaan kasebut mutusake metu karo headphone TWS lan kita wis nyoba. Kita mriksa headphone TWS Cambridge Audio, model Melomania 1 sing nawakake otonomi sing luar biasa lan swara sing disetel kanthi apik.

Desain: manungsa waé kanggo rincian

Kita miwiti karo desain, kita nemokake produk sing cukup beda karo liyane supaya bisa nyetel tren. Paling ora, dheweke duwe risiko lan sing pertama ditawakake yaiku kasus pengisian polikarbonat, kanthi ukuran 59 x 50 x 22 milimeter, wis cukup, nalika headphone tetep 27 x 15 mm, ing kasus iki rada gedhe nanging kepenak. Ing babagan bobot, kita nemokake 4,6 gram kanggo saben earphone lan 37 gram kanggo kasus pengisian. Desaine apik banget kanggo tutul, ora "buncir" ing kanthong lan kualitas pakaryan sing ditampilake.

  • Ukuran kothak: 59 x 50 x 22 mm
  • Ukuran handset: 27 x 15 mm
  • Bobot kothak: 37 gram
  • Bobot handset: 4,6 gram

Fitur headphone pabrik campuran uga antara logam lan plastik, kanthi cincin LED indikator cilik lan format tablet. Kita duwe tombol rute sing apik ing pangkalan njaba sing ngidini kita sesambungan karo konten multimedia. Minangka kothak, ing sisih kasebut duwe port microUSB (miturut pendapatku), nalika ing sisih ngarep, kita ndeleng seri titik LED sing bakal nuduhake ngisi daya piranti. Perlu dielingake manawa kothak kasebut duwe varnish UV matte sing nyegah kerusakan amarga kedadeyan cahya.

Konektivitas lan otonomi

Supaya Cambridge Audio Melomania 1 iki bisa digunakake, kita pancen ora bisa digunakake Bluetooth 5.0 sing nyedhiyakake sawetara wektu tundha lan sawetara konektivitas. Kita tegese piranti kasebut bakal bisa ngenali lan nyimpen nganti pitung pemancar swara liyane, mula ganti saka siji piranti menyang piranti liyane bakal gampang lan cepet, aku durung nemoni masalah sambungan. Supaya bisa digunakake:

  1. Copot headphone saka kothak
  2. Nyambung menyang Melomania 1 L ing setelan Bluetooth piranti
  3. Loro-lorone earbuds bakal dipasangake lan bisa digunakake

Minangka kanggo otonomi, titik liyane sing bisa ditemtokake, kita bakal nemokake janji mainake maneh suwene 9 jam kanthi muatan lengkap, lan nganti 36 jam yen kita njupuk kauntungan saka papat biaya sing diwenehake ing kothak kasebut. Kothak iki mbutuhake udakara rong jam kanggo ngisi daya liwat port microUSB kanthi input 5V lan udakara 500mAh. Kasunyatane gumantung karo codec sing digunakake, volume lan utamane yen nelpon utawa ora, rata-rata otonomi sing bisa dipikolehi kira-kira 7,5 jam kanthi telpon saben dina lan puter maneh musik.

Kualitas audio lan mikropon

Swara penting kanggo Cambridge Audio, ora mung saiki ditampilake Headphone TWS lan kanggo kuwi dheweke njupuk kabeh masalah ing jagad iki. Kita duwe arsitektur prosesor tri-core: aplikasi subsistem prosesor dual-core 32 lan subsistem audio inti inti Qualcomm QCC3026 Kalimba DSP 120MHz, kanthi dhukungan profil A2DP, AVRCP, HSP, HFP lan pungkasane telung codec dhasar aptX, AAC lan SBC, saka paling apik nganti paling ala. Perlu dielingake manawa codec AAC minangka sing biasa ing iTunes, kualitas luwih murah tinimbang Qualcomm's aptX lan sing bakal digunakake ing produk saka perusahaan Cupertino, nalika nganggo terminal Windows lan Android sing kompatibel, kita bisa njupuk codec aptX .

Ckanthi codec aptX kita bakal bisa ngrasakake latency udakara 72ms lan kasunyatane yaiku sanajan codec AAC, kita wis nemokake wektu tundha sing penting banget kanggo muter lan nikmati video musik utawa YouTube. Nanging iki ora kabeh, perangkat keras ora bisa ditinggalake ing produk kanthi ciri kasebut.

Kita duwe kontroler Diafragma sing didhukung graphene 5,8mm, respon frekuensi 20 Hz nganti 20 kHz lan kurang saka 0,004% distorsi harmoni ora luwih lan ora kurang. Lan kasunyatane manawa kekuwatane ora dhuwur banget lan kita ora nemokake bass sing kuat (conto kualitas kurang apik), kita duwe media kasetyan sing luar biasa, lan yen nggunakake panyedhiya konten sing bener kanthi lagu sing pas, mula bakal dadi pengalaman. audio -Average kanggo headphone TWS. Perlu dielingake yen kita duwe mikropon MEMS kanthi pembatalan swara cVc sing bisa mbela awake dhewe, rada kalengan, nanging swarane bisa dipriksa ing video ing ndhuwur.

Gunakake pengalaman

Kita wis ing kothak kanthi telung «karet karet» utawa adaptor, loro ukurane beda karo medium sing wis ana lan siji «busa» kanggo jampel maksimal. Kasunyatane yaiku karet gelang iki ati-ati banget lan bisa ngasilake efek vakum sing padha karo AirPods Pro, iki nggawe isolasi pasif eksterior sing unggul tinimbang headphone TWS sing paling akeh tanpa kudu meksa mlebu ing kuping. Aku seneng banget, amarga ngisolasi sampeyan supaya bisa nikmati musik tartamtu ing endi wae, tanpa kacilakan. Kasunyatane, ngisolasi kita luwih akeh tinimbang sing alternatif karo ANC sing wis nyoba. Perlu dielingake Sampeyan bisa nggunakake tanpa masalah kanggo olahraga, amarga resistensi IPX5

Dhaptar kemungkinan kanthi mencet tombol meh ora ana enteke, Ana akeh fungsi sing kalebu teken kertu kanthi tombol tombol lan asile:

  • Dolanan lan Ngaso
  • Liwati lagu sabanjure
  • Liwati lagu sadurunge
  • Jilid munggah
  • Tombol mudhun
  • Sesambungan karo telpon
  • Asisten swara

Kasunyatane yaiku yen sampeyan pengin nikmati apa sing dirancang (mula jenenge Melomania 1) dkita kudu nggunakake ing katenangan omah lan kasepen, amarga dheweke ora padhang ing njobo amarga pinunjul saka ngisor, amarga ing transportasi umum kita ora bisa nggatekake instrumen tartamtu. Madu ora digawe kanggo cangkeme kuldi, kaya sing dikandhakake sawetara. Iki minangka headphone kanggo audiofil sing bakal ngiringi sampeyan ing endi wae, sanajan ing wayah tenang banget. Sampeyan bisa tuku saka 99,99 euro ing Amazon (LINK).

Cambridge Audio Melomania 1
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,95 a 125,95
  • 80%

  • Cambridge Audio Melomania 1
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 87%

Pros

  • Desain apik, kasus kompak lan bahan berkualitas
  • Otonomi sing luar biasa saliyane karo produk sing larang banget
  • Regane ora wajar dibandhingake karo kompetisi
  • Kualitas swara dhuwur banget, produk niche

Contra

  • Wis microUSB
  • Sistem tombol bakal luwih sukses yen disentuh
  • Konfigurasi iku gampang, nanging bisa menehi kesalahan
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.