Amazon Kindle kanthi lampu terintegrasi, kayane ora mungkin kanggo nambah Kindle [ANALYSIS]

Nalika produk apik banget, sanajan ana kesederhanaan sing akeh, taun-taun iki isih ana, ana sing mikir manawa sing paling trep yaiku ngetrapake maksimal: Yen bisa digunakake, aja ndemek. Nanging Amazon minangka perusahaan sing beresiko lan dheweke ora seneng mentheleng.

Perusahaan Jeff Bezos wis nganyari Amazon Kindle dhasar kanggo nambah cahya integral, nambah produk sing katon sampurna kanggo ciri-cirine. Kita duwe tangan lan kaping pisanan Amazon Kindle kanthi lampu terintegrasi, tetep karo kita lan temokake babagan analisis rinci.

Amazon duwe sawetara produk Kindle sing "terjangkau", yaiku model paling dhasar sing isih cukup lan akeh kanggo manungsa biasa, mula kalebu salah sawijining perusahaan sing paling laris saka perusahaan Amerika Utara, lan awake dhewe ora nyalahake. Kita nggawa Kindle kanthi lampu integral sing lagi diluncurake tanggal 10 April iki, supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi rinci manawa mesthi investasi, sanajan kita wis menehi katrangan manawa wis menehi rasa ing cangkeme, priksa metu dipikir Ora ditemokake produk saka € 89,99 sanajan disaranake sampeyan supaya waspada karo tawaran mbesuk.

Desain lan bahan: Apik yen gampang, luwih apik kaping pindho

Kita nemokake piranti sing digawe saka polikarbonat, plastik seumur hidup, iki nambah resistensi lan ringan sing ora bisa ditemokake ing piranti liyane sing padha, sanajan kanggo sawetara pangguna, rasane "premi". Kita ora kudu lali manawa apa sing ana ing tangane yaiku buku elektronik. Kita duwe bobot saka mung 174 gram kanggo panel enem inci lan ukuran pas 160 x 113 x 8,7 milimeter, Lancar, kanthi aspek layar sing apik lan cocog karo tangan, bisa diwaca mung nggunakake siji.

  • Bobot: 174 gram
  • Ukuran: X x 160 113 8,7 mm

Wis dirilis kanthi rong warna: Ireng lan Putih. Ora bakal nemokake tombol ing endi wae, amarga mung ana ing ngisor, ing jejere konektor microUSB (kenapa ora USB-C ing taun 2019 lengkap?) Sing bakal digunakake kanggo ngisi daya. Tombol iki biasane dadi sistem ngunci sing bakal nggawe layar siyap, uga kanggo mateni kabeh, kanggo liyane, kita kudu navigasi kanthi nutul layar. Bingkai sing rada ditonjolake luwih saka cukup kanggo ngencengi driji tangan lan ora ngganggu permukaan maca, iki luwih dihargai.

Karakteristik teknis: Luwih saka cukup kanggo diwaca tanpa watesan

Kaya sing wis diandharake, kita duwe layar enem inci tinta elektronik, Iki bakal ngidini kita ora nandhang refleks secara harfiah ing kahanan apa wae, yaiku sing paling cedhak yen maca buku tradisional. Sanajan kita nggunakake Lampu depan 4-LED kita bakal bisa nikmati teknologi iki sing bakal njaga mripat sing sehat lan ing ndhuwur kabeh ora bakal bosen metu apa mbuwang jam sing kita lakoni ing ngarepe, minangka kesenengan sing sejatine.

  • Layar: 6 inci kanthi resolusi 167 DPI
  • Lampu 4-LED sing bisa diremengake kanthi integral
  • Panyimpen: 4 GB
  • WiFi

CATHETAN: Ing teori kasebut duwe Bluetooth lan iki ditemtokake ing pandhuan pangguna, nanging kayane durung bisa diaktifake ing Spanyol.

Resolusi layar yaiku 167 piksel saben inci, kita bakal ujar manawa ora cukup utawa meh nyengsarakake yen ora dianggep minangka buku elektronik, sing cukup utawa luwih saka cukup. Kapasitas panyimpenan 4 GB sing ora bisa ditambahi nganggo kertu microSD utawa jinis panyimpenan eksternal. Nulis sawetara buku, kita wis ngerti yen bakal duwe panyimpenan udakara 3 GB yen nyuda Sistem Operasi saka memori. Mbokmenawi minangka prekara sing kudu dipikirake yen kita nyimpen akeh buku, ana sing ora prelu dipikirake amarga ana sambungan WiFi, kita bakal kasedhiya ing perpustakaan Amazon.

Lampu ngarep lan antarmuka panganggo

Amazon ngerti carane nelukake kita kanthi Sistem Operasi, tuladhane kisaran Fire TV. Kita duwe antarmuka tutul sing gampang digunakake, cukup intuisi, ketinggalan antarane pamrayoga gerakan lan suwene wektu tampil ing layar cukup katon, nanging biasane ing tinta elektronik. Kita duwe akses cepet menyang perpustakaan, sambungan WiFi stabil lan kemampuan kanggo tuku buku langsung liwat Amazon, kanggo kasebut, kita mung kudu ngatur kaya sing dituduhake ing video sing ana ing analisis iki.

Kita bisa nggaris teks, nggoleki tembung lan definisi, nerjemahake sawetara sing ora dingerteni nganggo basa liyane lan malah nyetel ukuran teks, amarga iki mung kudu nggunakake pusat kontrol, yaiku, kita ora bakal ninggalake kaca sing kita waca, nanging, sistem bookmark otomatis bakal ngelingake babagan kaca sing kita lakoni tanpa komplikasi. Lampu ngarep bisa disetel kanthi padhang, kanthi intuisi lan presisi, saengga bisa diwaca ing wayah wengi ing amben utawa ing lingkungan sing peteng kayata pesawat lan sepur tanpa prelu mutusake ngganggu sapa wae sing duwe lampu eksternal, sing apik banget. Kajaba iku, panggunaan lampu iki ora nyebabake mripat babar pisan miturut tesku.

Uga, kepiye cara liya, Amazon nawakake macem-macem sampul lan aksesoris kanggo Amazon Kindle langsung ing link iki.

Otonomi lan pendapat editor

Amazon njanjeni babagan udakara 4 minggu, dadi referensi kebiasaan maca setengah jam saben dina kanthi sambungan nirkabel lan sambungan padhang ing level 13. Ing panggunaan standar sing kasusun saka koneksi WiFi sing diaktifake, rata-rata maca luwih saka sak jam lan padhang kanthi maksimal kita bisa entuk panggunaan rong minggu kanthi siji daya, mulane, otonomi (wis diisi daya udakara telung jam kanthi pangisi daya 5V 2A) luwih saka cukup kanggo diwaca tanpa dadi masalah. Kajaba iku, yen kita adoh saka omah lan pengin nambah, kita mung bisa nyuda padhange lan mbusak WiFi kanggo nyetop saluran.

Pros

  • Nyaman, entheng lan tahan tahan
  • Cahya iku sampurna lan ora bosen mripatmu
  • Amazon asring ngluncurake tawaran sing nyuda rega
  • Sistem Operasi luwih becik diwaca tanpa watesan

Contra

  • Gunakake kabel microUSB tinimbang USB-C ing taun 2019
  • Ora kalebu adaptor daya
  • Sampeyan kudu kenal karo antarmuka panganggo
 

Kayane renovasi mewah kanggo Amazon Kindle, sing dipikirake regane lan ora dianyari wiwit taun 2016 Aku ora duwe pilihan kajaba nyaranake iki Ora ditemokake produk ndhisiki versi tradisional tanpa cahya sing kurang luwih udakara sepuluh euro. Kajaba iku, Amazon mesthine bakal ngluncurake tawaran sing nggawe piranti iki succulent ing sawetara dina pungkasan, dadi tetep terus.

Amazon Kindle kanthi lampu internal
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
89,99 a 79,99
  • 80%

  • Amazon Kindle kanthi lampu internal
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Panglipur
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 89%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.