Huawei Mate View, klompok sukses sing nambah produktivitas [Analisis]

Huawei terus ngembangake macem-macem produk konsumen kanthi macem-macem alternatif, bubar iki kita wis kandha carane sampeyan bisa nambah kanthi signifikan kinerja jaringan WiFi omah karo router, lan sampeyan uga ngerti babagan peluncuran paling anyar ing babagan jam tangan sing cerdas. Dina iki kita fokus karo apa sing nganti saiki katon kaya medan sing durung ditandhani kanggo perusahaan Asia.

Kita nganalisis kanthi jero Huawei MateView, monitor sing amarga format, desain lan karakteristik sing ngidini sampeyan bisa nambah produktivitas kanthi cara "premium" sing paling akeh. Temokake kabeh fitur saka Huawei MateView lan kenapa wis dadi salah sawijining monitor sing paling ngganggu ing pasar.

Bahan lan desain: Path Huawei iku sing bener

Monitor ujar akeh babagan "persiyapan", manawa Huawei ngerti lan pengin fokus kabeh. Monitor iki nduweni desain minimalis lan bahan "premium" sing bisa ditindakake. Yen jujur, sampeyan bakal nggunakake paling sedina kanggo nggoleki piranti iki, kenapa ora ngrancang sing apik banget? Aku ora malu-malu bakal ujar manawa kita duwe desain industri sing deleng iMac Apple, sawetara merek sing bisa diterusake. Sampeyan bisa tuku kanthi rega spektakuler langsung ing Amazon.

  • Ukuran: 28,2 inci
  • Basa: Penyesuaian dhuwur 110 milimeter lan kecenderungan antara -5º lan + 18º
  • warna: Aluminium sikat

Tangane wis dibangun kanthi apik sing dipasang ing monitor kanthi dhukungan bal sing bisa diputer lan dhuwure seluler, mesthi arah vertikal, ya. Ing kolom iki sampeyan bakal nemokake sistem swara stereo sing bakal dibahas mengko, uga koneksi lan port daya, upaya sing sejati kanggo minimalis, integrasi lan keanggunan. Kita durung bisa ngakses informasi babagan bobote produk, nanging ing tes, ditemokake minangka piranti sing apik sing nggunakake bahan "premium", abot banget. Pemanfaatan layar yaiku 94%, sing mbuktekake babagan pakaryan sing ditindakake.

Karakteristik teknis panel

Kita sadurunge panel LCD - IPS kanthi rasio aspek 3: 2, kaya sawetara komputer lan tablet Huawei. Rasio aspek iki wis diremehake suwe-suwe supaya bisa nampilake layar layar lebar, nanging bakal entuk pangertene maneh ing level produktivitas, mengko bakal fokus maneh.

Kita duwe 28,2 inci kanthi resolusi 4K + (3.840 x 2.560) sing nggabungake teknologi HDR400, kanggo iki dheweke nggunakake a 500 tips padhange, ing ndhuwur standar pasar kanggo jinis panel iki. Kita duwe tingkat refresh "mung" 60 Hz sing ngelingake manawa kita ngadhepi monitor sing fokus ing produktivitas, lan rasio 1.200: 1 kontras.

Kita duwe 98% DCI-P3 gamut warna lan 100% sRGB, sing cocog kanggo nyunting foto lan video, nawakake udakara 1.070 milyar warna kanthi presisi sing cukup dhuwur? E <2. Panel iki nuduhake sudut pandang sing apik banget ing tes lan kecerahan sing cepet ngelingake manawa iki produk sing paling dhuwur, seneng karo HDR400 sing wis disertifikasi VESA, nanging uga kalebu standar ing ngisor HDR10.

Konektivitas lan produktivitas sesarengan

Ing sisih tengen, kita bakal nemokake «HUB» utama sing bakal ditawakake loro port USB-A state-of-the-art, plabuhan DisplayPort USB-C kompatibel karo ngisi daya nganti 65W lan a jack audio hibrida (ngidini input lan output) 3,5mm. Nanging, ora kabeh sisa ing kene, sisih mburi kanggo port daya USB-C sing nyedhiyakake daya menyang piranti nganti 135W, diiringi klasik Mini DisplayPort lan port HDMI 2.0.

  • Rong mikrofon internal njupuk audio stereo nganti 4 meter, migunani kanggo sesambungan karo asisten virtual, editing video, lan telpon konferensi.
  • Tuku kanthi rega paling apik> Tuku

Kanthi cara iki kita bisa njupuk kauntungan saka nggunakake port USB-C siji minangka ekstensi komputer, ing wektu sing padha ngisi daya lan antarmuka nganggo HUB. Ora kabeh ditinggalake ing kene, amarga Huawei pengin nutup pengalaman MateView kanthi nggawe kompatibel karo teknologi sing diterapake ing piranti merek:

  • Puter maneh lan Proyeksi nirkabel
  • Sambungan nirkabel lan ekstensi desktop kanthi nyedhaki telpon menyang pangkalan

Kanggo nindakake iki, versi kanthi sambungan nirkabel nggunakake kertu jaringan WiFi lan Bluetooth 5.1, Nanging, proyeksi liwat kabel USB-C aktif ing kabeh versi.

Gunakake pengalaman kanggo cocog ing pirang-pirang kahanan

Kita miwiti nganggo "multimedia", sanajan saiki bakal langka nampilake konten ing layar kanthi aspek, nanging ditanggulangi nganggo pita ireng ing sisih ndhuwur lan ngisor. Minangka bagean, duwe HDR400 lan padhang khas 500 nits ngajak kita nonton seri, YouTube, Twitch utawa panyedhiya favorit. Kanggo ngrampungake pengalaman Huawei wis masang loro speaker 5W ing dhasar MateView sing nawakake swara stereo sing duwe growong bass-boosting lan kalibrasi DSP independen, asile: Salah sawijining pengalaman paling apik sing wis ana ing level swara ing monitor kanthi karakteristik kasebut.

Kanggo sesambungan karo monitor lan antarmuka panganggo sing intuisi sing ana bar tutul ing sisih ngisor ngelmu kebatinan 'sing diarani Huawei minangka SmartBar, Sing siji iki duwe kurva pembelajaran sing apik, nanging yen wis biasa, rincian sing apik banget ing piranti:

  • Tutul siji> Konfirmasi
  • Loro nutul> Bali
  • Volume kontrol> Gesek driji siji
  • Ganti input> Gesek nganggo rong driji

Yen ora, Aku nemokake kalibrasi warna sing spektakuler, ngidini sampeyan ngowahi video lan foto kanthi asil sing apik, saliyane, Distribusi 3: 2 nambah produktivitas amarga desain windows lan informasi sing ditawakake. Kanggo nggarap monitor siji, panel panorama (kajaba UltraWide) kompromi desain windows lan dudu pilihan sing paling apik nalika digunakake. Mbalik saka aspek 3: 2 menehi eseman kanggo kita sing nggunakake monitor kasebut supaya bisa terus-terusan.

Pendapat editor

Monitor Huawei iki nggabungake elemen konektivitas desain, kualitas lan diferensial sing wis nambah nilai nalika sampeyan ngentekake jam suwene ing meja. Keberanian nggawa 3: 2 tanpa isin lan taruhan desain minimalis nggawe monitor iki minangka salah sawijining opsi pertama ing pertengahan / dhuwur pasar. Temenan, pamindhahan langsung adoh saka sektor "gaimng" ing ngendi Huawei wis nawakake alternatif dhewe karo MateView GT, lan sanajan ana iki, kinerja kasebut duwe performa luar biasa ing konsumsi konten audiovisual. Rega regane antara € 599 kanggo versi standar lan € 649 kanggo versi kanthi proyeksi nirkabel, biyasa karo monitor liyane sing padha ing kertas, nanging kayane ora padha karo liga nalika sampeyan ndeleng ing desktop.

MateView
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
599 a 649
  • 80%

  • MateView
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • multimedia
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Desain lan bahan mewah
  • Panel sing pas, kanthi tampilan optimal kanggo produktivitas
  • Pengalaman multimedia sing apik banget
  • Konektivitas lan integrasi dhuwur

Contra

  • Informasi babagan bobot lan dimensi ora ana
  • SmartBar mbutuhake sinau

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.