Realme GT 2 Pro minangka taruhan kanggo kisaran dhuwur [Analisis]

Bubar Kita wis nganalisa rong tambahan pungkasan sing ditindakake Realme ing sektor kisaran sing luwih murah, Nanging, ngarsane ing Mobile World Congress dianakaké ing Barcelona wis wungu kanggo tambahan anyar lan penting kanggo katalog merek, piranti karo kabeh úa kanggo dianggep "dhuwur-mburi".

Kita nganalisa jero Realme GT 2 Pro anyar, alternatif paling anyar sing dikarepake merek kasebut nawakake alternatif sing paling dhuwur. Temokake karo kita kabeh informasi babagan piranti iki lan apa worth njupuk unit utawa ora.

Desain: Selaras karo Realme

Realme GT 2 Pro iki duwe desain sing ngetutake jejak apa sing wis ditampilake nganti saiki dening merek Asia. Miturut Realme, digawe nganggo tutup mburi polimer (plastik). nyuda jejak karbon sing dibutuhake kanggo nggawe nganti 35%, uga ukiran laser kanthi 0,1 milimeter, saliyane kanggo seri bahan daur ulang lan tinta soy. Kanggo desain, tombol "daya" ing sisih tengen lan volume ing sisih kiwa, kaya biasane.

Kita duwe USB-C ing sisih ngisor lan nganti telung mbandingake kanggo ndarbeni: Putih, ijo lan biru.

  • Bobot: 189 gram
  • Ukuran: 74,7x163x8,2 milimeter
  • Lumahing migunani: 88%
  • Bahan: plastik lan aluminium

Ing sisih liyane, ngelmu kebatinan ngarep mung 0,40 milimeter janji bakal dadi salah siji sing paling tipis ing pasar, Kaget yen papat sisi piranti kasebut ora simetris lan sensasi ora apik kaya sing bisa dibayangake. Modul kamera mburi sing padha karo liyane saka sawetara Realme anyar kanthi telung sensor lan lampu kilat LED dual. Mesthine, ing jejere modul kamera kita duwe merek piranti lan teken desainer. Ing kualitas lan desain sing dirasakake, kita ora bisa ujar manawa Realme iki nganti kisaran liyane, ora cukup menonjol ing aspek iki, nanging dihargai manawa dheweke tansah nindakake inovasi.

Karakteristik teknis: Ora ana sing ilang

Realme GT 2 Pro iki ndhelik ing hood a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, diiringi 12GB RAM LPDDR5 lan 256GB Panyimpenan kacepetan paling dhuwur kanthi teknologi UFS 3.1, sing katon ing kinerja, amarga ing Antutu V9 ana 1.003.987 poin, yaiku, luwih dhuwur tinimbang 99% piranti ing pasar. Ing saben dina, tingkat dhuwur banget saka transmisi data lan maca, diiringi memori RAM gedhe lan prosesor darmabakti, kita wis entuk asil sing nganti pangarepan.

  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen1
  • RAM: 8 / 12 GB
  • Memori: 128 / 256 GB
  • Android 12 + Realme UI 3.0

Prosesor kasebut nawakake wolung intine 1×3.0GHz Cortex X2 + 3×2.5GHz Cortex A710 + 4×1.80GHz Cortex A510 kanggo frekuensi 3 GHz lan karo arsitektur 4 nanometer. Kajaba iku, didhukung dening a Adreno 730 GPU sing bakal ngiringi asil apik ing kinerja grafis.+

  • WiFi 6E
  • Bluetooth 5.2
  • NFC 360º
  • NFC
  • GPS
  • 5G lan LTE

Kabeh iki kanggo mbukak Realme UI 3.0, lapisan kustomisasi sing mlaku ing Android 12 lan, sanajan cukup entheng, mesthi duwe masalah adware sing ora bisa ditoleransi ing piranti kanthi rega iki, aplikasi sing wis diinstal kayata TikTok utawa Facebook.

Otonomi lan pengalaman multimedia

Miturut gendéra, iku nggawa layar sawijining, panel AMOLED 6,7-inch sing disetel kanthi apik kanthi teknologi LTPO 2.0. Panel iki duwe Resolusi 2K o WQHD + saka 1440 × 3216 piksel kang menehi ora kurang saka siji dKapadhetan 526 piksel saben inch. Nduwe padhange maksimal 1.400 nits lan dilindhungi kaca Gorilla Glass Victus Kab.

Nalika sampeyan bisa mbayangno, wis kompatibilitas HDR10 + diiringi omben-omben adaptif (Gaya Apple) nganti 120Hz, sing bakal njupuk kauntungan saka kinerja kanthi otomatis adhedhasar kabutuhan saben aplikasi. Ing ngendi Realme GT 2 Pro iki narik kawigaten maneh yaiku ing tutul refresh rate ora kurang saka 1.000Hz, kang meh pindho apa biasanipun ing sawetara iki (bab 600Hz).

Iki kepiye Realme GT 2 Pro nawakake pengalaman multimedia sing apik sing diiringi loro speaker kanggo nyedhiyani swara stereo karo teknologi Dolby Atmos uga Hi-Res Audio sing ing tes kita wis ditindakake kanthi volume dhuwur tanpa distorsi.

La Baterei 5.000 mAh nyedhiyakake wektu layar kira-kira 9 jam, kanthi pangisian daya cepet 65W wis dikenal dening analisis liyane lan minangka tansah rampung dispensing karo daya nirkabel.

  • mode game

Saliyane kontrol hardware dadi luwih, piranti taruhan ing cooling kamar uap klasik, lan iku Realme GT 2 Pro iki uga fokus ing game, ngendi iku stands metu cetha. Kita wis bisa kanggo appreciate kinerja apik ing aspek iki lan kabisan ing dhuwur saka sawetara dhuwur marang aplikasi nuntut lan game.

Kamera: Ing mikroskop

Salah sawijining atraksi utama Realme GT 2 Pro iki yaiku kamera, sing bisik-bisik menyang sawetara klasik ing peringkat fotografi, mula kita nganalisa saben sensor kanthi individu.

  • 50 MP Sony IMX766 OIS sensor PDAF: Wis optik lan elektronik stabil bebarengan, kita duwe pas apik, mode wengi apik lan ngrekam video sing ninggalake apa-apa kanggo Samsung utawa Huawei ing tugas saben kita pirembagan bab podo rega.
  • Sensor Wide Angle: Gambar paling amba ing pasar taruhan ing sensor 1º Fisheye Samsung JN150 kanthi piksel mikrometer yen kita nggunakake bining bixel kanggo entuk asil 12,5 MP. Nawakake dijupuk apik malah karo kahanan cahya salabetipun lan kanthi mangkono ngidini kita kanggo njupuk kadohan saka biasanipun lan muter karo ngarepke.
  • Lensa mikro kanthi perbesaran optik 40 kanggo asil makro lan mikroskopis.
  • Kamera Selfie 16MP kanthi intervensi Mode Kecantikan sing kuat.

Pendapat editor

Kita duwe piranti "dhuwur" kanthi rega sing wis diatur kanthi kabeh fitur sing bisa diarepake ing kisaran rega iki lan ngupaya "nguduk" saka tradisional kanthi tingkat refresh sentuhan sing dhuwur banget, Wide Angle sing paling amba lan liya-liyane. .

  • Realme GT 2 Pro saka 8 + 128 saka 749,99 euro
  • Realme GT 2 Pro saka 12 + 256 saka 849,99 euro
GT 2 Pro Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
749,99
  • 80%

  • GT 2 Pro Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 65%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Kamera
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Untung lan rugine

Pros

  • Kamera sing kompeten banget
  • A hardware luwih saka nganti tugas
  • pengalaman media gedhe

Contra

  • Kurang kualitas sing dirasakake
  • Rega ora ngganggu, bisa nglawan sampeyan
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.