Realme Watch 2, alternatif tingkat mlebu murah kanggo sing bisa dipakai

Realm terus menehi taruhan kanggo menehi rega sing diatur kanggo dhuwit ing piranti kasebut lan bisa uga Xiaomi ing wilayah sing kayane dominasi dhewe. Kaya saingane, Realme wis mlebu pirang-pirang produk liyane, lan jam tangan ora bakal dikecualian.

Kita ndeleng kanthi jero babagan Realme Watch 2 sing anyar, versi jam tangan Realme sing paling murah kanggo narik kawigaten pangguna ing pakean sing pertama. Temokake kanthi pengalaman sing dideleng karo tampilan jam tangan perusahaan Asia lan yen regane regane regane regane regane murah banget.

Kaya biasane, kita ngiringi analisis iki kanthi video cilik saka saluran YouTube, ing kono sampeyan bakal bisa ngurmati unboxing lengkap saka Watch Realme 2 uga langkah konfigurasi sing pertama lan gampang. Luangake kesempatan kanggo langganan saluran kita YouTube Amarga kanthi cara iki sampeyan bisa mbantu supaya terus berkembang lan nganakake analisis paling tulus ing web. Yen sampeyan disenengi, regane ing Amazon sithik banget mula bakal ngejutake sampeyan.

Desain: Gelang sing pengin dadi jam tangan sing cerdas

Ing babagan gaweyan, kita kaget amarga entheng Realme Watch iki, dibangun ing plastik "jet black", jinis sing nduweni daya tarik khusus kanggo goresan. Yen katon, arloji, kanthi bentuk lan ukuran tradisional kanggo apa sing diarani jam tangan, nanging nalika diuripake, kita ngerti manawa sisih ngarepe bezel, kira-kira 35% yen ora luwih, lan iku amarga panel 1,4-inch cilik kanggo ukuran 257.6 x 35.7 x 12.2 milimeter. Kaya sing wis diandharake, bobote kaget sithik, mung 38 gram sing nggawe sampeyan rasane, gaya Ned Flanders, kaya sampeyan ora nganggo apa-apa.

Tombol sisih siji digawe saka plastik sing beda, kanthi rute sing cukup kanggo panggunaan tradisional lan bisa ngatasi kekarepan kita.

Kita duwe basis pengisian daya magnetik siji posisi, Kanthi rong pin logam, bisa digunakake kanthi bener lan dawane cukup. Nduweni tali 22-milimeter digawe saka silikon kanthi penutupan sing cukup aneh. Ngukur cukup lan nyisakke kanggo sebagian besar pergelangan tangan, sanajan elastisitas bisa nyebabake sampeyan ngencengi luwih saka ora sengaja, kaya sing kelakon. Tali off-road kanggo panggunaan rutin Nduwe "alangan" universal, ing asas kita bakal bisa nyelehake meh kabeh sing dikarepake, sanajan Realme mesthi bakal nggawe tali liyane sajrone urip migunani piranti kasebut.

Konektivitas lan sensor

Realme durung nggawe data umum babagan prosesor, RAM lan panyimpenan Realme Watch iki. Babagan sing terakhir, kita mbayangake yen mung cukup duwe macem-macem bidang sing bisa disesuaikan, paling ora nggatekake manawa manajemen konten multimedia diwatesi karo remot kontrol piranti seluler sing disinkronake. Kanggo kabeh iki, digunakake Bluetooth 5.0 kanthi sambungan sing gampang liwat Link Realme, sing eling, kompatibel karo Android lan iOS.

Wis a telung akselerator sumbu kanggo ngetung gerakan kanthi apik lan ngawasi latian kanthi cepet banget. Kita duwe wektu sing padha klasik sensor detak jantung lan dilengkapi karo a sensor saturasi oksigen ing getih dadi umum saiki. Sawetara kapabilitas liyane sing bisa diarani, kita ora duwe WiFi utawa GPS, temtunipun kita lali karo LTE utawa teknologi nirkabel liyane, nanging mesthine kita ngomong babagan piranti regane konyol, Ora ana sing bisa takon apa-apa liyane saka apa sing sampeyan duwe ing bagean teknis. Perlu dielingake manawa sedulur "Pro" bisa nggawe geoposition GPS dhewe.

Layar lan otonomi

Kita nemokake panel de 1,4 inci, nawakake resolusi total 320 x 320 piksel, yaiku, kerapatan 323 piksel per inci. Kaget yen resolusi sing rada murah tinimbang sadulur "Pro", nawakake kerapatan piksel luwih dhuwur tinimbang versi piranti "larang". Layar nawakake macem-macem setelan padhang kanggo panel LCD, ing tes wis ditampilake luwih saka cukup Kanggo macem-macem panggunaan ruangan, mbela awake dhewe kanthi bener nalika nampilake konten lan nalika sesambungan, respons kanthi bener marang interaksi fisik.

Minangka kanggo batere, kita duwe 315 mAh sing nawakake uptime teori miturut Realme udakara 12 dina, ing tes, kita wis tekan dina kaping sepuluh tanpa masalah, Sanajan level sing dijanjekake merek durung entuk, nanging tetep cukup cedhak, bakal gumantung karo panggunaan piranti dening saben pangguna. Biaya sing kebak bakal entuk luwih saka sakjam.

Gunakake pengalaman

Kita wis nemokake piranti sing nduweni fungsi dhasar sing ditandhani kanthi apik, sanajan sampeyan duwe jam tangan majeng, sampeyan bakal ngerti manawa 90% panggunaan sampeyan ing Watch Realme 2, sanajan pengalamane, ya pancen murah regane. Kita duwe sistem ramalan cuaca, luwih saka 90 macem-macem jinis latihan lan langkah-langkah dhasar kanggo ngawasi olahraga rutin, kabeh iki ditampilake ing Link Realme, aplikasi sing nawakake ringkesan lan tampilan sing winates, nanging bakal ngidini kita ngganti lingkungan kanthi cepet.

  • Prakiraan Cuaca (durung diterjemahake kanthi bener menyang basa Spanyol)
  • Pangeling hidrasi
  • Temokake mode telpon
  • Pangeling Gerakan
  • Remote control kamera
  • Pangeling-eling Rampung Gol Gol Saben Dina
  • Kontrol musik
  • Asisten semedi
  • SpO2
  • Detak jantung

Piranti kasebut nduweni resistensi banyu IP68, Sanajan ora dirancang kanggo nglangi, ora bakal tahan karo cipratan dhasar, mula bakal bisa nahan latihan tanpa ana masalah.

Pendapat editor

Kita wis, kaya sing wis diandharake sadurunge, gelang sing pengin dadi jam tangan. Layar duwe desain alun sing luwih gedhe tinimbang biasane, nanging fungsine ora ngluwihi rega sing ditawakake, Xiaomi Mi Band 6. Yen sampeyan pengin piranti kanthi estetika nonton lan fungsi dhasar, Kanggo 50 euro regane, ana sawetara alternatif kaya Realme Watch 2.

Pros lan cons

Watch 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
55 a 49
  • 60%

  • Watch 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.