Sonos Beam 2, nalika ora bisa nambah apa sing wis ana [Review]

Kisaran produk Sonos sacoro prakteke sampurna, ora dawa banget, ora kecepet, fokus karo kabutuhan lan tanpa pamrih. Produke ora ilang ing katalog utawa ora nggawe konsumen ragu, mung winates kanggo nyedhiyakake panjaluk. Nanging, nganyari maneh produke tetep wae amarga sanajan produke cedhak banget, kabeh bisa ditambah.

Kita nganalisa Sonos Beam 2 anyar, generasi kapindho produk sing meh sampurna lan conto sing kabeh bisa ditambah. Temokake kanthi rinci babagan soundbar penengah Sonos anyar iki kanthi fleksibilitas lan kualitas sing durung pernah ana sadurunge, apa bisa nambah sing ana?

Kaya ing pirang-pirang acara liyane, sampeyan bisa ndeleng kothak mlebu lengkap, aksesoris lan kabeh prosedur konfigurasi Sonos liwat saluran YouTube kita ing ngendi kita nuduhake rincian produk sing paling cedhak.

Desain, bisa dingerteni nanging wis digawe

Yen dideleng saka adoh, Sonos Beam generasi kaping loro bisa uga padha karo generasi pertama, lan sejatine ora katon. Kaya sing sampeyan ngerteni, Sonos wis wiwit suwene nilar tekstil piranti kasebut, materi sing wis dingerteni dening kita sing wis suwe ngancani Sonos bisa dadi masalah nalika ngresiki.

Ing kesempatan iki, Sonos wis adaptasi siji-sijine produk sing durung dicocogake menyang katalog. Sonos Beam 2 nampa sakumpulan perforasi ing sisih ngarep sing nyedhiyakake soliditas produk lan uga nyelehake produk Sonos ing level desain. Sakedhikipun ewah-ewahan kasebut, mlumpat nggawe dheweke luwih entheng lan modern.

  • Werna sing kasedhiya: Ireng lan putih
  • Ukuran: 69 x 651 x 100 mm
  • Bobot: 2,8 Kg

Basis ndhuwur isih njaga tata letak sadurunge kanthi utuh karo kontrol tutul multimedia supaya khas Sonos lan loro LED sing bisa dikonfigurasi, status Sonos dhewe lan indikator operasi asisten swara. Ing sisih ngarep, logo Sonos tetep diluhurake lan sisih mburi kanggo sambungan. Saiki Sonos Beam luwih gampang dibersihake lan adaptasi karo jaman, amarga ujar kasebut amarga bagean kapindho bisa dadi apik.

Karakteristik teknis lan panyambungan

Kita wiwiti karo pemeran teknologi sing tanggung jawab nggawe Sonos Beam generasi kaping pindho bisa digunakake kaya kanon Sonos:

  • Lima amplifier digital Kelas D disetel karo desain khusus Sonos Beam 2
  • Tweeter tengah
  • Papat driver midrange elips
  • Telung radiator pasif
  • Array saka papat mikropon jarak jauh

Kabeh iki diiringi protokol PCM stereo, Dolby Digital, Dolby Digital +, Dolby Atmos, Dolby True HD, Multichannel PCM lan Multichannel Dolby PCM. Kabeh iki bisa diidentifikasi liwat aplikasi Sonos sing bakal nuduhake jinis swara sing wis di-decode Sonam Beam nalika semana.

Ing level pamrosesan, otak generasi kaping loro Sonos Beam tuwuh 40% kekuwatan dibandhingake sadurunge, amarga iki dipasang 1,4 GHz Quad-Core CPU kanthi desain A-53 lan 1GB memori SDRAM plus 4GB memori NV.

Kanggo nyambung menyang sumber audio, sing biasane dadi televisi, coba maneh nganggo teknologi HDMI ARC / eARC, uga sambungan WiFi sing kompatibel karo band 2,4 GHz lan 5 GHz, uga duwe plabuhan 10/100 p EthernetKanggo nyambung langsung menyang router. Kajaba iku, kaya sing wis kedadeyan ing mayoritas produk Sonos, kita duwe kompatibilitas karo protokol kasebut Apple AirPlay 2, dadi integrasi karo produk saka merek Cupertino iku paling penting, tanpa keterlambatan utawa kerugian kualitas.

Cocog kanggo TV, nanging uga kanggo musik

Kaya kasus Beam sadurunge, kita bakal ndeleng produk sing bunder lan apik kanggo ngiringi televisi sampeyan. Nduweni panrima IR dhewe sing ngidini sampeyan, liwat aplikasi Sonos S2 dikombinasikake karo sistem HDMI ARC / eARC, kanggo ngontrol TV kanthi gampang lan ora bisa ngontrol. Kanthi kontrol televisi sampeyan bakal bisa ngatur volume bar kanthi langsung. Kabeh iki ditambahake kanggo kemungkinan ngontrol bar liwat pad tutul ndhuwur utawa aplikasi Sonos.

  • Sampeyan bisa ngonfigurasi Sonos Beam 2 kanthi swara sekitar liwat macem-macem Sonos One lan Sonos Sub.
  • Kita wis nggawe swara virtual kanthi limang ampli digital lan kompatibilitas lengkap karo standar swara paling apik babagan iki, Dolby Atmos, sing ditampa minangka inovasi dibandhingake karo generasi sadurunge.

Ing jalur iki Sonos wis ngatasi masalah utama karo akeh batang swara kanthi menehi dialog sing jelas. Sampeyan bisa ngaktifake fungsi ningkatake swara supaya bisa ngrungokake dialog kanthi luwih apik yen ana tumindak sing berlebihan utawa sampeyan ngrungokake konten kanthi volume sithik. Ing babagan iki, Sonos Beam generasi kaping loro uga padha karo generasi kaping pisanan.

Sampeyan bisa mbayangno manawa iki ngukum musik, ora ana sing sejatine bener. Sonos Beam 2 iki produk ngiris, lan sanajan ana bar swara sing fokus ing TV, bisa digunakake kanthi gampang lan nyenengake dadi pamuter musik. LANSwara kasebut stereo lan bening amarga prosesor ngidhentifikasi jinis konten sing lagi diputer.

  • Swara sing wis kabentuk kanthi sampurna yen dikonfigurasi TruePlay ngidini kita nikmati kabeh rentang tanpa preduli lokasi.
  • Pertengahan dioptimalake sanajan frekuensi paling endhek, kualitas swara nalika ngomong babagan musik ora padha karo bar swara liyane amarga disetel kanggo televisi.
  • Kita duwe siji respon sing jelas ing frekuensi dhuwur lan frekuensi sing sithik nambah, sajujure ing kamar ukuran standar utawa ruang tamu aku nemokake subwoofer sing beda-beda sing bisa dibuwang.

Sonos kabeh, karo apa sing dibutuhake

Kaya biasane, Sonos wis ngindhari Bluetooth ing produk iki sing mesthi bisa digunakake ing sambungan WiFi, Iki ngidini para asisten virtual utama bisa disambungake, sanajan nggunakake utamane karo Alexa, uga integrasi lengkap liwat HomeKit kanthi standar AirPlay 2.

Kita duwe, kepiye uga, sambungan cepet menyang Spotify, Apple Music lan dhaptar puluhan panyedhiya konten multimedia.

Nyiyapake, kaya piranti Sonos liyane, gampang banget kaya nyambungake, mbukak aplikasi Sonos, kasedhiya ing Android lan iOS banjur pencet «sabanjure». Pengalaman pangguna Sonos mesthi apik banget ing babagan iki.

Pendapat editor

Sonos 2 anyar iki nyakup sawetara kekurangan versi sadurunge, sing durung ana wiwit lair, nanging wis ngembangake wektu lan kamajuan teknologi. Saiki integrasi Dolby Atmos kanggo nggawe efek 3D sing luwih saka cukup kanggo nikmati kabeh jinis konten, Menehi desain sing cocog karo kabeh prekara lan rega, kanthi nggunakake fleksibilitas lan kapercayan sing diasilake Sonos kanggo para pangguna, wis disetel banget.

Ing Gadget Actualidad, kita mesthi ujar manawa Sonos Beam bisa uga produk bunder ing saldo kualitas / rega Sonos, lan karo generasi kaping kalih iki, sing tetep ana 499 euro, bisa uga ora kurang.

Balok 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
499
  • 100%

  • Balok 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Fungsi
    Penerbit: 95%
  • Instalasi
    Penerbit: 99%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Materi lan desain sing nyedhiyakake soliditas lan perasaan "Premium"
  • Macem-macem panyambungan lan kompatibilitas
  • Kesederhanaan ing konfigurasi lan pengalaman pangguna
  • Kualitas swara sing luar biasa kanthi standar Dolby Atmos

Contra

  • Versi putih duwe basis ireng
  • Kadhangkala ora katon ing Spotify Connect tanpa sebab sing jelas
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)