Apple ngluncurake iPhone 11 lan iPhone 11 Pro: Rega, Tanggal lan Fitur

Dina iki Apple wis ngrayakake tradisional intine September sing nganyari kisaran iPhone, lan edhisi iki ora bakal luwih sithik tinimbang sadurunge. Ing kesempatan iki Apple mutusake kanggo nganyari maneh macem-macem telpon premium, ngganti jenenge kanthi tujuan nggabungake katalog kasebut. Mangkene carane Apple nampilake iPhone 11 lan iPhone 11 Pro anyar, ayo goleki fitur apa, rega lan tanggal rilis. Tinggal karo kita kanggo nemokake kabeh warta sing wis diwenehake Apple ing setelan San Francisco sing khas.

Sing pertama sing dakkarepake yaiku ngelingake sampeyan supaya bisa liwat saluran kasebut YouTube saka kolega saka iPhone Aktualidad sing ora mung bisa ndeleng video sing digawe langsung nalika ngetutake presentasi iPhone 11 anyar, nanging uga bengi iki kita bakal ngancani wong-wong mau ing podcast kaping pisanan musim iPhone aktual kanggo menehi komentar babagan kabeh warta sing diluncurake dina iki lan uga tur menyang produk paling apik sing wis katon ing iki IFA taun 2019, Aja nganti lali.

iPhone 11, sing ngganti iPhone XR

Babagan pisanan sing ditemokake yaiku iPhone 11, pengganti alami iPhone XR sing wis ditemtokake Apple kanggo ngganti jeneng nanging dudu ciri khas kasebut. Kita nemokake bingkai aluminium kaya kedadeyan ing model sadurunge, uga bagean ngarep ing endi ID pasuryan lan bingkai sing luwih cilik tinimbang ing edhisi sadurunge. Babagan layar, persis padha karo iPhone XR, kita duwe panel LCD 6,1 inci kanthi resolusi 1.792 x 828 piksel sing menehi padhang udakara 625 bit lan kapadhetan 326 piksel per inci.

  • Ukuran: 6,1 inci
  • LCD panel
  • 1792 x 828 résolusi
  • Speaker stereo dobel

Ing kesempatan iki, kaya kedadeyan sadurunge, Apple mutusake manawa telung piranti kasebut bakal duwe prosesor sing padha Apple A13 Bionic, dikancani kanthi Coprocessor R1 ngiringan modul Bluetooth 5.1 lan WiFi 6 MIMO uga GLONASS lan Galileo. Ing prinsip lan ing perusahaan saka RAM 4 GB, piranti ora bakal kekurangan daya, lan luwih nganggep resolusi kamera. Kaya dene iPhone XR, Apple mutusake ngluncurake iPhone 11 iki kanthi macem-macem warna: Ijo, kuning, oranye, abang, ungu lan biru langit.

  • Prosesor A13 Bionic
  • 4 GB RAM
  • Sistem biometrik ID pasuryan
  • Werna: Ireng, abang, ijo, kuning, putih lan lavender.

Kita ketemu karo resistensi banyu lan splashes IP67 sing uga entuk warisan saka model sadurunge, port Lightning siji kanggo ngisi daya lan transfer data. Nanging, peran utama ditindakake kanthi maju ing modul kamera, saiki duwe modul dobel sing nyakup kamera 12 MP lan Sudut Ultra Wide kanthi identitas sing padha, Saiki sampeyan bisa motret ing mode potret tanpa kudu gumantung karo piranti lunak. Sanajan mung ngemot loro sensor, Apple mutusake kanggo nyakup modul alun-alun ing sisih mburi sing padha karo model "Pro" iPhone 11. Ing kamera mburi saliyane "mode wengi" anyar sing ditemokake:

Apple Arcade

  • Kamera utama: Sensor ganda 12 MP kanthi Sudut Lebar lan Sudut Ultra Wide kalorone f / 1.8
  • Kamera selfie: sensor TrueDepth 12 MP kanthi aperture f / 2.2 lan Slow Motion

Babagan batere kita bakal duwe 3.110 mAh sing bakal njamin manawa iPhone minangka otonomi paling gedhe ing pasar, uga telung varian panyimpenan yaiku: 64 GB, 256 GB lan 512 GB gumantung karo kabutuhane. Sepisan maneh Apple ditampilake terus sanajan salah sawijining inovasi yaiku logo merek wis dipusat.

  • price: Saka 809 euro
  • Reservasi: Jumuah 13  wulan September
  • Rilis: Kasedhiya 20 September

iPhone 11 Pro lan iPhone 11 Pro Max, para sadulur tuwa

Lan saiki wayahe ngobrol babagan sedulur tuwa, penerus alami iPhone XS lan iPhone XS Max. Wektu iki, Apple milih maneh panel OLED lan baja sing dipoles minangka fitur sing mbedakake, nanging kita bakal ngerti manawa dudu siji-sijine. Kita duwe kaca lan konstruksi baja sing dipoles, sisih ngarep duwe bingkai sing luwih murah tinimbang iPhone 11 ing versi standar lan kita duwe varian loro ukuran: 5,8 inci lan 6,5 inci. Loro-lorone bakal milih layar OLED kanthi resolusi luwih dhuwur tinimbang Full HD kanthi panel bermutu.

  • iPhone 11 Pro
    • Ukuran: 5,8 inci
    • Panel OLED
    • 2436 x 1125 piksel (458 PPI)
  • iPhone 11 Pro Max
    • Ukuran: 6,5 inci
    • Panel OLED
    • 2.688 x 1.242 (458 PPI)

Kita duwe unit «Pro» prosesor A13 Bionic sing padha sing diiringi coprocessor R1 lan RAM ora kurang saka 6 GB, gandhane model standar. Nalika ing panyimpenan, kalorone uga nuduhake varian sing padha: 64 GB, 256 GB lan 512 GB. Kita uga duwe modul Bluetooth 5.1 lan WiFi 6 MIMO uga GLONASS lan Galileo. Varian Pro piranti iki ora bakal kekurangan apa-apa.

  • Prosesor: A13 Bionic
  • RAM: 6 GB
  • Panyimpen: 128 GB, GB 256, 512 GB
  • Werna: Ireng, emas, ijo lan putih

Anyar anyar ditemokake ing modul kamera telung, sing duwe telung lensa 12 MP, sing standar, lensa telephoto zoom x2 lan mesthine sudhut amba anyar sing bakal ngiringi fitur-fitur anyar piranti lunak fotografi perusahaan, tanpa dilalekake kamera ngarep uga 12 MP. Ing level otonomi, kita duwe 3.190 mAh kanggo versi Pro lan 3.500 mAh kanggo versi Pro Max. Dheweke bakal terus nggunakake port Lightning Apple, mula kemungkinan ngalih menyang port USB-C ditinggalake kaya kedadeyan ing kisaran Pro iPads.

  • Kamera mburi: 12MP Triple Sensor 12MP (f / 1.8) kanthi telephoto (f / 2.0) lan sudhut amba (f / 2.4)
  • Kamera selfie: 12 MP
  • ID Wajah generasi kaping pindho

IPhone 11 Pro lan iPhone 11 Pro Max bakal butuh wektu suwe kanggo tekan pasar, kanggo 1.159 euro kanggo versi cilik lan 1.259 euro kanggo versi sing luwih gedhe, reservasi mbukak wiwit Jum'at, 13 September lan kanthi resmi diluncurake tanggal 20 September. Perlu dielingake yen fungsi 3D Touch wis ditinggalake dening Apple lan diganti karo Haptic Touch, iki minangka langkah mundur sing ditindakake perusahaan kanthi tujuan bisa nawakake pengisian daya nirkabel sing bisa dibalekake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)