Amazon Echo Input, kita nganalisa piranti sing nggawa Alexa menyang speaker

Amazon terus ngluncurake produk "Echo", macem-macem perusahaan Amerika Utara sing dirancang kanggo demokratisasi piranti sing nduweni kabeh kemampuan Alexa Tanpa mangu-mangu, iki minangka tandha sadurunge lan sawise nggunakake IoT utawa produk omah sing cerdas. Sampeyan uga nyaranake sampeyan ndeleng analisis babagan Amazon Echo Spot lan Amazon Echo Show yen sampeyan pengin ngerti jangkauan lengkap.

Kita duwe tangan ing Amazon Echo Input, kita bakal nuduhake apa sing isine, cara ngatur lan kabeh sing bisa ditindakake. Dadi, tetep maneh karo kita ing analisis Gadget News anyar sing bakal nemokake kabeh karakteristik piranti anyar. Yen sampeyan duwe pitakon, saiki wayahe ngrampungake.

Kaya biasane, analisis tinulis iki diiringi video sing bakal bisa dideleng "Mbusak kothak" Lan mesthine kabeh langkah sing kudu sampeyan lakoni yen sing dikepengini yaiku ngatur Input Amazon Echo kanthi cara sing paling gampang lan cepet. Ing kesempatan iki, kita nganalisa kanthi rinci babagan model nganggo warna putih, nanging sampeyan uga bisa tuku kanthi warna ireng saka 24,99 euro (kanthi diskon wektu winates 15 euro) ing link iki, yen sampeyan pengin ndeleng. Nggawe sampeyan nyaman amarga kita miwiti analisis.

Bahan lan Desain: Kurang Luwih, ujare Amazon

Kaya judhul, Amazon wis ngerti babagan kasus kasebut Masukan Gema sing kurang luwih, padha karo kompetisi langsung, Google Chromecast. Amazon wis nggawe plastik bunder kanggo piranti bunder sing bentuke kaya piring mabur sing nyenengake kanggo tutul, mripat lan uga kanggo rasa. Ukurane persis 14 x 80 x 80 milimeter lan bobote 79 gram yen kita ora ngetung kabeh periferal sing dibutuhake kanggo operasi. Plastik kasebut persis padha karo piranti Echo liyane lan uga duwe LED indikator status.

  • Werna: Ireng lan putih
  • Ukuran: X x 14 80 80 mm
  • Bobot: 79 gram
  • Isi Paket: Input Echo 1x - Adaptor 1x 5W - Kabel 1x AUX - Kabel 1x MicroUSB

Kita duwe sisih ndhuwur karo rong tombol interaksi unik, siji kanggo mateni mikrofon Input Echo lan liyane kanggo mbukak piranti kanthi langsung, sing dibutuhake kanggo konfigurasi pisanan utawa urip maneh. Nalika ing apa dingerteni minangka bagean mburi kita nemokake sambungan microUSB (ya, isih), lan a Outlet minijack 3,5 mm. Kanggo bagean kasebut, pangkalan ditutupi garis silikon bunder sing menehi stabilitas lengkap ing piranti. Ing paket kasebut, kita nemokake kabel AUX, kabel microUSB lan catu daya 5W, kabeh cocog karo warna piranti sing dituku.

Karakteristik teknis: Tanpa ilang apa-apa

Kita nemokake Alexa lawas sing padha ing piranti cilik iki, aku ngerti angel banget, nanging bedane karo piranti Echo liyane yaiku ora ana speaker. Kita duwe 802.11ac WiFi konektivitas, sing ing kasus iki duwe kisaran sing cukup suda, disaranake sampeyan ora nyoba nggunakake Input Amazon Echo iki luwih saka 10 meter saka jaringan WiFi, saengga kemungkinan kesalahan sambungan cukup dhuwur. Kanggo bagean kasebut uga duwe Bluetooth kanthi profil A2DP lan AVRCP kanggo nambah kualitas audio.

  • Sambungan nirkabel: WiFi 801.11ac lan Bluetooth
  • Sambungan fisik: Kabel AUX lan microUSB

Sampeyan ora bisa milih, nanging mung ngrungokake kita papat mikrofon arah. Kita durung nemokake bedane nalika sesambungan karo piranti dibandhingake, kayata Echo utawa Echo Spot. Supaya bisa ngatur lanSampeyan kudu duwe piranti sing kompatibel karo aplikasi Alexa, yaiku iOS, Android utawa OS Fire.

Cara nyiyapake Input Amazon Echo

Input Amazon Echo gampang banget dikonfigurasi. Kita bakal ninggalake sampeyan ing ngisor langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake, sanajan Aku nyaranake sampeyan ngunjungi video sing wis ditinggalake ing header analisis iki amarga iku cara sing paling grapyak lan gampang kanggo nindakake:

  1. Sambungake Input Amazon Echo kanggo sumber daya apa wae
  2. Ngenteni lampu biru mandheg sumunar
  3. Sawise diatasi, pencet tombol tengen ing Input Echo Amazon paling ora 6 detik
  4. Nalika Indikator LED dadi oranye bukak smartphone lan bukak app Alexa
  5. Tutul ing pojok tengen ndhuwur kanggo "Tambah piranti"
  6. Pilih Input Echo saka dhaptar, klik ing sabanjure lan ngenteni supaya katon
  7. Pilih, banjur pilih jaringan WiFi saiki sing bakal disambungake, bisa uga njaluk sandhi
  8. Saiki mung tindakake setelan disaranake

Saiki kita mung kudu milih yen pengin nambahake speaker liwat sambungan Bluetooth, uga saka aplikasi Alexa, utawa kita bisa milih nyambungake speaker karo Amazon Echo Input liwat kabel AUX apa kalebu.

Gunakake pengalaman: Biasane, luwih cilik

Sejatine, yen sampeyan duwe stereo sing apik lan pengin dilengkapi karo kemampuan teknis miturut taun sing ditemtokake, iki minangka alternatif sing katon luwih lengkap lan efisien tinimbang kompetisi. Instal lan gawe dadi gampang banget nginauga Ora kekurangan pilihan Alexa, kita duwe versi lengkap kanggo ngrungokake musik Spotify, berita lan malah ngatur kabeh piranti pinter ing omah kita kompatibel karo Alexa.

Tampilan ngarep

Mesthine piranti iki uga duwe kaluwihan tambahan lan iku amarga ukurane sithik, kita bisa pindhah menyang papan sing dikarepake, Nyatane, yen duwe sambungan WiFi ing mobil, kita uga bakal bisa nyelehake ing endi wae. Opsi piranti iki meh ora ana watesan, sampeyan bisa nemtokake.

Pendapat editor

Pros

  • Desain ukurane pancen sukses lan becik
  • Ora ana watesan mung amarga luwih cilik lan luwih murah
  • Iku gampang banget kanggo ngatur lan makaryakke
  • Kothak kalebu kabeh aksesoris lan pasokan listrik sing dibutuhake

Contra

  • Rega tanpa tawaran tartamtu katon saya dhuwur
  • Terus nggunakake microUSB ing taun 2019 lengkap
  • (Aku ora bisa nemokake cacat maneh ...)
 

Ora diraguhi, piranti Alexa iki duwe titikan sing saiki negatif, sanajan tawaran khusus iki Euros 25,99 Meh tuku sing wajib yen sampeyan duwe speaker non-cerdas sing apik ing omah, kanthi rega 39,99 sing biasane luwih cerdas kanggo milih alternatif liyane, apa Amazon resmi utawa ora. Sampeyan uga bisa tuku ing ing link iki kanthi rega paling larang lan tinggalake pitakon babagan kothak komentar.

Amazon Echo Input, analisis kanthi rega lan spesifikasi
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
25,99 a 39,99
  • 80%

  • Amazon Echo Input, analisis kanthi rega lan spesifikasi
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
  • Layar
  • Kinerja
  • Kamera
  • Otonomi
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
  • Kualitas rega


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.