Fokus HTC Vive bakal tekan pasar sadurunge pungkasan taun

Ing taun-taun pungkasan kita tindak lair kasunyatan virtual kanggo kabeh pamirsa, tangan karo Facebook karo Oculis Rift lan HTC karo Vive. Kaloro platform kasebut minangka siji-sijine konten sing nyedhiyakake jinis konten iki, sanajan solusi HTC, sanajan luwih larang, nanging wis ngusulake proposal Facebook.

Ing pungkasan taun kepungkur, HTC ngenalake Vive Focus, kacamata kasunyatan virtual sing peluncuran diwatesi mung ing China. Bedane utama antara Vive Focus anyar lan Oculus Rift saka Facebook lan HTC Vive, yaiku model iki ora mbutuhake sambungan menyang komputer sing kuat kanggo bisa digunakake, dadi pengalaman sing mandhiri.

Kajaba iku, beda karo kacamata liyane sing nyoba ditiru nganggo smartphone, Fokus HTC Vive nawakake pelacakan spasial, supaya kita bisa bebas muter ing lingkungan, ora bisa digunakake karo Gear VR, Daydream View lan liya-liyane. Fokus HTC Vive minangka kacamata kasunyatan virtual pisanan sing dipasarake ing pasar dunya lan ndhukung gerakan ing enem derajat kebebasan, tanpa kudu nganggo sensor eksternal, mula dadi sing paling apik ing kaloro jagad kasebut.

Pengumuman peluncuran Vive Focus global digawe ing Konferensi Game Developers ing San Francisco. Ing konferensi sing padha, HTC negesake manawa wis nyedhiyakake kit pangembangan sing dibutuhake kanggo pangembang supaya bisa miwiti nggawe game tartamtu kanggo entuk manfaat saka generasi anyar iki. Fokus Vive kalebu a Layar AMOLED kanthi resolusi dhuwur lan didhukung chip Snapdragon 835. Bakal kasedhiya ing warna biru listrik lan putih almond. Rega pungkasan sing bakal diluncurake ing pasar durung dingerteni, mula kita kudu ngenteni sawetara wulan, nanging generasi pertama HTC Vive bakal padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.