fooView nawakake cara anyar kanggo komunikasi karo telpon Android sampeyan

Konsep anyar lan cara interaksi anyar Kanthi telpon Android, iki sing diarani aplikasi iki nawakake fooView, sing digawe saka pangembang sing padha sing nggawa explorer file gedhe menyang Android 6 taun kepungkur File ES Explorer.

Pangembang sing wis bosen karo app sing sadurunge, nggawe ide sing apik lan cerdas sing diarani fooView. Sanajan bisa dadi pengikut Foo Fighters, alat fooView nggawa cara liyane kanggo sesambungan karo telpon Android kanggo daya njupuk bingkai layar kanggo nggoleki, nyimpen utawa nerjemahake, yen ana teks sing dijupuk.

fooView minangka salah sawijining aplikasi sing bisa nerangake operasine nyoba bakal nyedhaki sampeyan kabeh tegese. Sampeyan nyeret nganggo geser saka sisih kiwa, ninggalake sawetara detik lan nalika ikon tambahan kuning katon, sampeyan nggambar kothak kaya yen sampeyan nggunakake mouse ing desktop Windows.

fooView

Sawise rampung, katon telung opsi sing ngidini sampeyan nyimpen kothak sing dijupuk minangka gambar, telusuran gambar / teks utawa apa sing dituduhake liwat aplikasi liyane. Tuladha panggunaan yaiku ngluncurake aplikasi kamera kanggo njupuk obyek sing katon liwat lensa, kita menehi telusuran gambar lan asil bakal katon langsung.

Nduwe saham luwih akeh kayata gerakan kanggo mbukak panel kabar, ngluncurake app, mundur utawa apa gerakan kanggo ngluncurake app utawa trabasan menyang web.

Una app banget asli lan akale sing nggawa cara liya kanggo sesambungan karo Android. Lan aku ujar, coba sanajan ing alpha, amarga sampeyan bakal kaget apa sing bisa ditindakake karo telpon Android sampeyan.

Download APK fooView

Pos ing Forum XDA


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rebecca Gajardo ngandika

    Ing Android 6.0.1 karo Note5 nalika muter maneh sing direkam nganggo recorder layar fooView, ora ana swara keprungu, mung gambar video sing katon

bool (bener)