Fortnite Battle Royale bakal teka ing ponsel

Fortnite Battle Royale

Game perang multipemain minangka jinis sing njupuk console lan komputer kanthi badai. Dheweke duwe akeh pengikut. Kajaba iku, kita ngerti kepiye game kasebut wiwit tekan ponsel liwat wektu. Salah sawijining judhul sing paling populer saiki yaiku Fortnite Battle Royale. Saiki wis dikonfirmasi manawa game kasebut bakal tekan ponsel.

Dadi warta sing negesake kemajuan sing hebat sing dialami jinis game kasebut. Minangka Fortnite Battle Royale bisa dadi judhul sing paling sukses ing genre kasebut. Saiki, dheweke dirilis menyang pamirsa anyar.

Amarga pangguna nganggo telpon iPhone utawa Android bakal bisa main game populer iki. Dikarepake bakal enggal teka, sanajan panliten kasebut durung pengin ngumumake tanggal tartamtu saiki. Apa sing katon yaiku Pangguna Android kudu ngenteni luwih suwe. Soko sing umum, amarga game kasebut diluncurake ing pirang-pirang kasus, luwih dhisik ing iOS.

IOS Fortnite

Epic Games, studio ing mburi Fortnite Battle Royale, wis negesake manawa konten game ing piranti seluler bakal padha. Dadi ora ana sing wedi, ora bakal ana pangowahan. Sanadyan kanggo sing luwih apik utawa uga dadi luwih elek. Dadi pengalamane bakal padha.

Uga, dikonfirmasi manawa ana uga cross play ing antarane platform sing beda. Salah sawijining fitur sing paling populer ing game kasebut. Dadi taruhan sinau dadi serius. Dheweke ora pengin ngowahi apa wae sing nggawe game ilang kualitas ing versi seluler.

Kanggo pangguna Android, Saiki ora ana tanggal rilis Fortnite Battle Royale. Diarepake bakal tekan iOS dhisik, amarga wis ana acara sing diatur, lan sawise sawetara pangguna kanthi telpon Android bakal bisa seneng game kasebut. Mesthi ing paruh kapindho taun iki. Nanging kita ngarepake Epic Games bakal menehi komentar luwih akeh babagan iki..


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.