Fortnite kanggo Android bisa dadi eksklusif kanggo Samsung sajrone 120 dina pisanan

Kurang luwih seminggu kepungkur, kita nyuarakake warta sing ujar manawa game fashion Fornite, sing durung kasedhiya ing Android, bisa nggayuh platform iki khusus sajrone 30 dina nganggo Samsung Galaxy Note 9, terminal sing bakal dirilis tanggal 9 Agustus.

Yen sampeyan ora ngrencanakake nganyari maneh smartphone utawa ora arep tuku Galaxy S, mesthine bisa uga yen sampeyan pengin main Fortnite ing Android, sampeyan kepeksa mbukak kothak Samsung, kaya sing disaranake situs web AndroidHeadlines.

Fortnite Battle Royale

Miturut sumber sing nyedhiyakake informasi iki menyang AndroidHeadlines, telung puluh dina wiwitan bakal eksklusif kanggo Galaxy Note 9, ora kanggo kabeh kisaran Galaxy umume. Nalika 30 dina pisanan eksklusivitas Galaxy Note 9 pungkasan, periode eksklusif liyane mung bakal mbukak kanggo pangguna kisaran Galaxy S, uga saka Samsung, dadi siji-sijine pangguna sing bakal bisa ngakses game kasebut.

Eksklusivitas periode kapindho kasebut, iku bakal antara 60 lan 90 dina, tanpa ngetung 30 dina eksklusif Galaxy Note 9, terminal sing bakal dadi sing pertama ing pasar Android kanggo nginstal game iki. Yen kabar dikonfirmasi, Fortnite mung bakal kasedhiya sajrone 90 utawa 120 dina dhisikan sing kasedhiya ing terminal Samsung, ora ana perusahaan liyane sing bisa nginstal utawa nggunakake game kasebut sajrone wektu kasebut.

Kanthi cara iki, ora bakal nganti akhir November utawa wiwitan Desember, nalika Fortnite bisa diinstal ing saben terminal Android sing cocog karo syarat tartamtu lan mesthine ora sethithik. Game iki mung bisa diinstal liwat peluncur game sing kasedhiya ing Samsung Store, aplikasi sing bakal tanggung jawab ndeteksi kapan wae yen terminal memenuhi syarat eksklusif sing ditandatangani Samsung karo Epic Games, pangembang game kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.