Fortnite kanggo Nintendo Switch wis diunduh ing 2 yuta piranti mung sajrone 24 jam

Sanajan sampeyan dudu video game, mesthine apa kowe wis krungu babagan fortnite, game mode multiplatform lan lintas-game sing wis sukses, ora bisa didol amarga kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis ing kabeh platform, nanging amarga gameplay, fungsi silang lan kemungkinan kustomisasi estetika sing ditawakake kanggo pangguna ( mung monetisasi game).

Mung luwih saka 24 jam, Fortnite kasedhiya ing Nintendo eShop kanggo Swtich lan kaya sing diarepake wis sukses download. Miturut presiden Nintendo America, Reggie Fils-Aimé, Fortnite wis diunduh ing luwih saka 2 yuta piranti, data sing mung negesake sukses ing game iki.

Fortnite, ngidini kita main karo akun Epic Games saka piranti apa wae (PC, Mac, Xbox, iPhone, iPad, PlayStation) lan nglawan pangguna platform apa wae (cross-play) kajaba Android sing bakal teka ing musim panas iki lan karo para pangguna PlayStation.

Sayange, pangguna PlayStation sing paling kena pengaruh iku siji-sijine platform sing ora ngidini cross-play, dadi dheweke mung bisa dolanan karo kanca liyane sing duwe konsol sing padha. Sony terus nggawe bisu babagan iki, kita ora ngerti amarga amarga opsi kasebut dipikirake maneh utawa amarga ora ngerti omong kosong apa sing bakal dibenerake kanggo keputusan iki sing pungkasane bisa mengaruhi penjualan konsol.

Epic Games ngumumake wingi yen wiwit diluncurake Fortnite ing Juli taun kepungkur, cacahe pangguna sing ndaftar ing game iki 125 yuta, tokoh sing diluncurake versi iOS Maret pungkasan, lan sing bakal nambah nalika rilis versi Android sabanjure, versi sing miturut perusahaan bakal teka musim panas iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.