Fortnite bali karo Bab 2 Musim 1

Fortnite Bab 2 Musim 1

Minggu kepungkur, sawise acara sing nyebabake pungkasan mangsa kesapuluh, wong lanang ing Epic Games mateni server lan wiwit iku pancen ora ana sing bisa main Battle Royale sing paling populer ing jagad game video kasebut. Nalika ngakses game kasebut, kita mung bisa ndeleng bolongan ireng, bolongan ireng sing wis ngelek pulau kasebut.

Sajrone minggu sadurunge, akeh sing dadi desas desus sing nuduhake Fortnite bisa nampa peta anyar, desas desus sing pungkasane dikonfirmasi. Kanthi perdana peta anyar iki, Fortnite pindhah menyang bab sabanjure lan miwiti maneh musim. Musim kapisan Bab 2 Fortnite saiki kasedhiya lan ing kene kita critakake kabeh.

Bab anyar Fortnite ora mung nawakake peta, kendaraan, lan gaman, nanging uga menehi perbaikan ing antarmuka panganggo, uga desain sing luwih apik lan dudu gambar kartun nganti saiki. Sanajan saka Epic Games ora dikonfirmasi, kabeh nuduhake manawa musim anyar iki digawe wiwit awal, muga-muga bisa ditindakake ningkatake kinerja game utamane ing PC lan piranti seluler ora kuat, ing ngendi kinerja wis wiwit akeh sing dikarepake ing pirang-pirang wulan kepungkur.

Kemampuan anyar Fortnite Bab 2

Fortnite Bab 2 Musim 1

Iwak

Yen golek nyawa utawa tameng, kita bisa nggunakake pancing ing kali kanggo golek iwak sing bisa dipikolehi padha pulih urip utawa menehi tameng, gumantung karo iwak sing dipikolehi. Kita uga bisa mancing gaman, mula ora bakal apike njupuk saka pancing, anggere kita durung siyap.

Nyilem

Peta anyar nawakake akeh wilayah banyu, wilayah sing bisa kita sebrang nggunakake boat speedbooting utawa nyilem utawa nglangi.

Singidaken ing tumpukan jerami lan wadhah

Kanggo kabeh pemain sing pengin tekan wayah pungkasan game kasebut kanthi urip, musim anyar iki ngidini dheweke ndhelik ing tumpukan jerami kanggo ngejutake mungsuh. Keahlian anyar iki mesthine ora bakal disenengi para pangguna amarga nyengkuyung tikus ing game.

Ngisi daya karo kanca-kanca

Yen kita apes yen mitra tiba ing pertempuran, kita bisa nggawa dheweke menyang safety lan nambani nganggo bazooka bandage.

Pass perang menehi kita 1.500 dolar

Ing musim sadurunge, mbayar pass perang ngidini kita entuk hadiah saben level, kalkun cukup kanggo tuku pass battle sabanjure lan ora liya. Kanthi mbebasake bab kapindho, perang lolos nawakake kita nganti 1.500 dolar Kanggo pass perang sabanjure lan ora sengaja, tuku elemen estetis liyane saka toko. Biaya Battle Pass padha karo edhisi sadurunge: 950 dolar.

Peta anyar Fortnite Bab 2

Fortnite Bab 2 Musim 1

Peta anyar kanthi praktis ngilangi wilayah salju sing wis wiwit ngilangi para pangguna, nuduhake salju ing wilayah sing cilik ing pulau kasebut. Banyu minangka protagonis utama lan ing endi pertempuran epik bakal kedadeyan, utamane ing antarane regu sing nggunakake prau motor, sing anyar ing musim anyar iki.

Peta anyar nawakake nganti 13 lokasi anyar, kabeh pancen anyar lan tanpa ngelingake kita kapan wae 10 musim sadurunge lan kalebu pirang-pirang pulau kanthi ukuran beda.

Kendaraan Fortnite Bab 2 Anyar

Kapal motor

Peta anyar nawakake akeh wilayah banyu, wilayah sing bisa kita lakoni kanthi nglangi, nyilem utawa nggunakake boat motor.

Senjata anyar Fortnite Bab 2

Kaya biasane ing saben musim anyar, sawetara gaman bali saka kamar, kayata Burst Rifle.

[Ngembangake]


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.