Saiki kasedhiya Fortnite kanggo Nintendo Switch kanthi gratis

Pungkasane Tanggal 1 Juli, kita mbocorake bocor ing negesake manawa game mode, Fortnite, ana ing dhaptar game sing direncanakake perusahaan Jepang sajrone E3 2018. Sajrone pahargyan acara Nintendo, Perusahaan iki ngumumake kasedhiyan konsol unggulan perusahaan kasebut.

Kaya ing kabeh platform sing kasedhiya, Fortnite kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis liwat eShop. Fungsi lintas-game kasedhiya kanggo kabeh platform, kalebu Nintendo Switch, dadi kita bisa nglawan pemain ing PC, Xbox One lan piranti seluler.

Sayange fungsi iki ora kasedhiya kanggo pangguna PlayStation 4, Kaya sing diandharake dening hubungan masarakat Epic Games Nick Chester lumantar Twitter, kaya para panganggo Xbox lan PlayStation 4 ora bisa saling bersaing. Saiki, mode Save the World ora kasedhiya ing peluncuran iki, mung mode Battle Royale sing kasedhiya, mula tekane Fortnite ing platform iki minangka kabungahan kanggo pangguna sing ngenteni. Kita kudu ngenteni nganyari mbesuk kanggo ndeleng manawa Epic Games nambah mode liyane ing game kasebut.

Nintendo Switch wis dadi konsol pungkasan sing bisa nikmati Fortnite, sawise sadurunge mlebu ing PC / Mac, PlayStation 4, Xbox One lan piranti seluler Apple, wiwit saiki, sistem operasi Android, game iki durung kasedhiya. Miturut Epic Games, pangembang game iki, sawetara minggu kepungkur, peluncuran Fortnite kanggo Android dijadwalake musim panas iki, mula wiwit tanggal 21 Juni nganti 21 September, game iki bisa teka kapan wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.