Fosil ngluncurake rong model smartwatch anyar: Q Wander lan Q Marshal

fosil-range-q-smartwatch Pabrikan jam tangan Fossil, mutusake pungkasan taun pungkasan kanggo nggawe teknologi modern ing jam tangan cerdas lan sadurunge pungkasan kuartal kaping pisanan, dheweke ngluncurake model pertama ing pasar. Perusahaan mung ngumumake kisaran Q wis duwe rong model anyar: Wander lan Marshal kanggo ngrampungake garis cerdas perusahaan. Model kasebut kasedhiya liwat situs web wiwit wingi. Kaloro model kasebut dikelola dening Android Wear, dadi liwat aplikasi sing cocog, kompatibel karo model iPhone sing dikelola iOS 8.x lan Android 4.4 utawa luwih dhuwur.

Loro-lorone model nawakake kasus 45 mm, kanthi layar tutul, kasus baja lan band sing bisa diganti. Sistem pengisian daya nganggo induksi, kaya umume terminal ing pasar. Kanggo ngrampungake macem-macem sabuk sing kasedhiya, Fosil tenan wis ngluncurake model anyar baja, silikon lan baja.

Amarga nggunakake Android Wear minangka sistem operasi, pangguna bisa nampa kabar lan sesambungan karo wong-wong mau (paling ora karo terminal Android) uga bisa nambah macem-macem jam tangan. Dheweke uga ngidini sampeyan ngawasi kegiatan lan kompatibel karo aplikasi ngawasi Google Fit, Under Armor lan Jawbone. Liwat layar piranti kita bisa langsung nanggapi pesen nggunakake printah swara.

Kaloro model kasebut, kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, wis kasedhiya ing pasar, Kita bisa tuku kanthi rega $ 295, rega sing cukup kanggo bahan konstruksi lan kabeh fungsi sing ditawakake. Loro model kasebut gabung karo sing wis kasedhiya dening perusahaan ing kisaran Q lan kalebu ing piranti perusahaan sing ngidini kita ngawasi kegiatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)