Iklan Google Foto anyar sing nuduhake mupangate nyalin foto otomatis

ad-google-photos

Minggu kepungkur, sampeyan nuduhake iklan Google sing nyenengake, ing endi perusahaan Mountain View ngolok-olok papan cilik model iPhone dhasar, 16 GB. Sajrone pengumuman kasebut, ora ana sing nyebutake iPhone, uga ora ditampilake kapan wae, nanging UI lan swara sing ditampilake ora bisa diselehake saka iOS. Iklan lucu yen sampeyan pangguna Android utawa piranti Apple.

Saiki wong-wong ing Google ngluncurake iklan nyenengake sing anyar lan nuduhake maneh kaluwihan saka Foto Google tinimbang kompetisi. Yen sampeyan pangguna Google Photos, mesthine sampeyan wis ngaktifake salinan otomatis saengga saben foto njupuk foto kanthi otomatis diunggah menyang awan, dadi yen piranti dicolong utawa ilang, kita bakal ngrembug kabeh potret sing dijupuk.

Ing iklan anyar, Google nuduhake kasus liyane ing Google Photos lan salinan otomatis Bisa nylametake kita supaya ora kelangan kabeh potret utawa video sing dijupuk nganggo pirantiIng video kasebut, kita ndeleng kepiye pangguna seneng kolam renang lan mutusake dheweke. Ing wayahe nalika mlumpat menyang kolam renang, sampeyan eling yen sampeyan duwe piranti ing baju renang, dadi kemungkinan piranti kasebut bakal dadi ora ana gunane nalika udan lan sampeyan ora bisa ngekstrak gambar lan video sing sampeyan lakoni wis dijupuk.

Yen sampeyan ora bisa ndeleng video liyane sing menehi kritik babagan papan panyimpenan iPhone dhasar, iki tegese.

Foto Google ngidini kita nyimpen tanpa wates lan mbebasake foto kanthi resolusi luwih murah tinimbang 16 mpx lan video nganti 1080p. Kasedhiya kanggo Android lan iOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)