Fuchsia OS apa sing anyar saka Google?

Google

Dina-dina iki masarakat wis ngobrol proyek Google anyar sing diarani Fuchsia OS. Piranti lunak anyar iki cocog karo sistem operasi, sistem operasi Google anyar sing nambah weker liwat media lan pangguna tartamtu.

Madness wis ngeculke lan wis digawe akeh sing ngumumake pungkasan OS Chrome utawa Android, sistem operasi Google sing populer. Nanging, yen neliti luwih lanjut, kita bakal ngerti kepiye kedadeyan kasebut ora bakal kedadeyan, paling ora saiki lan kanggo OS Fuchsia. Nanging luwih dhisik ayo ngrampungake informasi sing ana babagan OS Fuchsia.

Fuchsia OS bisa ngganti OS Brillo Google

Proyek Fuchsia OS dianakake ing GitHub, dadi bisa uga ora resmi, nanging ing Github kita nemokake ora mung sindiran menyang Google nanging uga ana tautan situs web resmi saka Google dadi ora ana sangsi sing Fuchsia OS minangka proyek resmi Google. Salajengipun OS Fuchsia didhukung utawa adhedhasar proyek Magenta, proyek Google sing pengin nyambung sawetara piranti sekaligus. Saiki kita bisa nemokake piranti lunak Fuchsia OS kanggo macem-macem platform lan bisa uga nyusun lan nggawe versi Raspberry Pi 3.

Kanthi kabeh iki, ora nggumunake yen akeh sing mikir yen Fuchsia OS bisa dadi sistem operasi kanggo Internet Things lan bisa uga nyata. Saiki Google kerja ing Brillo OS, sistem operasi kanggo tujuan iki, nanging ora sukses, paling ora kaya Ubuntu Core. Iki sebabe Google nyoba ngapikake platform lan nggawe alternatif anyar sing diarani Fuchsia OS, mula Brillo OS lan Fuchsia OS bakal padha karo Android lan Chrome OS nanging kanggo piranti cerdas.

Ing kahanan apa wae kayane isih akeh sing ora dingerteni babagan sistem operasi Google anyar iki, sistem operasi sing kanggo akeh wong minangka alternatif kanggo Android kayata Tizen kanggo Samsung Bakal kaya ngene iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)