Fungsi mriksa Keselamatan Facebook diaktifake maneh sawise serangan Nice

facebook-safety-mriksa

Security Check minangka salah sawijining fitur anyar sing dites Facebook suwene luwih saka setaun. Fungsi iki sing Mung diaktifake nalika ana serangan teroris utawa bencana alam, kirim pesen menyang kabeh pangguna jaringan sosial sing wis nyambung ing sawetara jam pungkasan saka negara utawa kutha sing kena serangan utawa bencana alam. Kanthi cara iki, pangguna mung kudu nanggapi pesen yen apik supaya kabeh kanca jaringan kanthi otomatis nampa pesen lan tetep tenang.

Aku kudu ngakoni manawa ngritik banget babagan jaringan sosial kanggo perawatan sing ana ing data, nanging yaAku mesthi ngerti manawa Security Check minangka fungsi sing penting banget kanggo jinis acara kasebut.. Sayange bengi, sawise ngrampungake kembang api sing diluncurake ing Nice kanggo ngrayakake Dina Bastille, sopir truk mlaku luwih saka 90 kilometer saiki akeh wong, nganti luwih saka 80 wong mati lan akeh sing cilaka.

Ing telung wulan pungkasan iki, Facebook wis dipeksa kanggo mbukak layanan iki, mesthi amarga sebab manungsa lan dudu bencana alam. Kurang luwih sewulan kepungkur, klub wengi ing Orlando nyumurupi 49 wong tiwas ing njero ruangan kasebut nalika ana wong sing ditembak. Seminggu kepungkur ing bandara Istanbul ana 45 wong liyane sing tewas ing serangan liyane sing ana gandhengane karo Negara Islam.

Nanging Facebook ora mung siji-sijine perusahaan sing nawakake layanan saka jinis ikiAmarga Twitter uga nyedhiyakake hashtag kanggo pangguna supaya anggota kulawarga utawa kanca bisa ngirim foto sedulure supaya ana sing bisa ngonfirmasi manawa dheweke aman. Google uga duwe Google Finder, kanggo nemokake kanca sing kenal karo jinis acara kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)