Gadget Aukey paling apik sing ora bisa dilalekake ing musim panas iki

Musim panas wis teka lan akeh sing ngrencanakake preinan sadurunge. Teknologi minangka bagean sing penting banget, mula bakal ilang maneh, mula kita mutusake terus petualangan kasebut kanthi otomatis ngemot gadget: Ponsel cerdas, jam tangan, baterai, kabel ... mulane saka tangan Aukey, kita pengin nggawa dhaptar produk lan gadget sing apik banget sing ora bisa dilalekake ing musim panas iki supaya entuk manfaat saka preinan. Kurang saka aksesoris ora nyuda perspektif sampeyan. Dadi, saiki sampeyan ngerti, tetep karo kita lan temokake produk sing paling menarik sing bisa dituku.

Supaya luwih gampang, kita bakal mbaka siji menehi saran produk supaya sampeyan bisa milih sing paling apik kanggo sampeyan utawa pungkasane nggawe campuran lan tuku kabeh, napa ora?

Batere portabel QC 3.0

Kita yakin manawa batere piranti penting banget kanggo sampeyan, kaya uga aspek liyane, nanging otonomi mesthi gagal nalika wayahe paling ala. Mula, kita nggawa sampeyan iki 20.000 mAh batere portebel sing diwenehake Aukey karo sambungan lan kemungkinan sing cocog. Sampeyan kudu didownload yen batere iki duwe papat port: USB QC 3.0, USB 2A, Kilat lan microUSB supaya bisa dipasang bareng karo senter sampeyan praktis ing ngendi wae sampeyan pengin. Kompak banget lan kepenak diangkut, dianjurake banget.

Penting, kanggo elinga yen batere iki duwe protokol Qualcomm Quick Charge 3.0, yaiku, sampeyan bisa nggunakake terminal kanthi ngisi daya cepet kayata iPhone X utawa Samsung Galaxy S9. Ndhuwur kabeh, kita kaget amarga iki minangka salah siji saka sawetara batere sing bisa diisi liwat kabel Lightning lan sampeyan bisa tuku Ora ditemokake produk

Pangisi daya cepet QC 3.0

Piranti liya sing bakal mbantu kita ing babagan otonomi yaiku pangisi daya sing uga kompatibel karo Qualcomm Quick Charge 3.0 lan nawakake nganti 18W. Kanthi pangisi daya sing nawakake nganti 2,4 A lan sing bisa digunakake ing piranti iPad, iPhone lan Android, sampeyan ora bakal kejawab apa-apa. Wis dirancang kanthi kompak. Kaya biasane, ketenaran Aukey ngidini kita mikir manawa piranti bakal dilindhungi kanthi bener saka kakehan panas lan gelombang listrik, minangka nilai tambah sing penting kanggo keamanan sing bisa ditawakake merek liyane sing ora populer lan mulane luwih murah .

Sampeyan bisa nemokake pangisi daya iki sacoro prakteke kanthi rega sing padha karo liyane sing kurang fitur, Ora ditemokake produk ya, nggunakake kode diskon 20% iki sing kudu sampeyan lebokake nalika tuku «95W2SV57» Nganti tanggal 8 Agustus.

Pangisi daya mobil cepet 2,4A

Mobil kasebut uga minangka bagean penting kanggo lelungan, lan kita bakal kepenak yen mutusake ora lelungan kanthi transportasi umum, mula uga kudu siyap supaya nalika metu saka mobil, bisa nggunakake smartphone utawa tablet tanpa masalah, luwih-luwih amarga akeh sing seneng nggunakake terminal kasebut kaya GPS biasa, amarga Google Maps utawa alternatif liyane.

Dadi, pilihan sing cocog yaiku pangisi daya cepet iki kanthi standar USB dobel nganti 2,4 A kanggo piranti sing kompatibel. Iki pancen bakal menehi kita pangisian daya sing paling aman lan paling efisien, lan nilai tambahan yaiku pangisi daya ultra-kompak, ora metu saka soket mobil mula ora bakal narik perhatian lan bakal katon integral ing mobil. Ora ditemokake produk

Kapasitas USB USB kabel dhuwur

Kabel Aukey nduwe reputasi apik kanggo daya tahan lan kualitas konstruksi. Kanggo njupuk kauntungan saka kabeh piranti sing kasebut, apa luwih murah tinimbang kabel USB-C 3-pack sing digawe saka nilon kepang lan Ora ditemokake produk. Kaya ing kasus sadurunge, kanggo nyimpen sampeyan kudu ngetik kode diskon ing ngisor iki: «KWFKH5OX"sing ngidini sampeyan ngirit nganti € 2 ing tuku (nganti 8 Agustus).

Ngasilake transfer data nganti 5 Gbps lan kompatibel karo daya cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)