Gadget sing ora bisa ilang ing mobil, omah lan kantor

Ana gadget sing ora populer saiki, nanging saiki kanthi demokratisasi teknologi wis umum dadi kita bisa nggunakake kanthi gampang lan rega sing terjangkau. Piranti kita saya akeh butuh aksesoris supaya luwih gampang urip lan saengga teknologi ngiringi kita ing endi wae. Dina iki aku nggawa koleksi telung aksesoris murah sing ora ilang ing mobil, omah lan kantor, supaya sampeyan bisa saben dina nggunakake kanthi cara sing paling gampang, Apa sampeyan pengin nemokake karo aku? Ing kene kita nuduhake kabeh.

Pangisi daya nirkabel

Umume piranti seluler sing digunakake saben dina, malah sing duwe rega luwih murah kamungkinan ngisi daya nirkabel Liwat protokol Qi, standar ngisi daya nirkabel sing diadopsi dening umume produk kasebut. Sawise kita priksa manawa smartphone, headphone, lan uga smartwatch sing kompatibel karo standar pengisian daya iki. Wektu iki kita duwe Aukey LC-C6, nduwe desain minimalis lan bagian ndhuwur karet sing ngalangi produk kita ora bakal minger. Saliyane, desaine cukup sober lan nggunakake kabel microUSB kanggo daya.

Kita duwe daya cepet nirkabel 10W, sanajan bakal diatur kanthi otomatis gumantung piranti sing bakal dikenani biaya 5W, 7,5W lan 10W. Mula kompatibel karo iPhone paling anyar lan mesthine karo liyane sing mbukak sistem operasi Android kayata Huawei P30. Mesthine, kanggo nggunakake daya cepet 10W, kita butuh adaptor jaringan sing ngemot standar Quick Charge 2.0 utawa versi 3.0 sing bakal bisa digunakake kanthi efektif lan cepet tanpa ana masalah.

Wis ing ngarep a Indikator LED sing bakal diowahi dadi abang dadi ijo nalika ditinggalake piranti sing kompatibel. Koil pengisian daya cukup gedhe mula aku durung nemoni masalah nalika nyambungake. Nduwe kabel USB kanggo microUSB meter sing ana ing kothak produk. Sampeyan bisa ngisi daya iPhone X udakara 180 menit ing 7,5W kanthi komponen sing dituju, mula dipanggonke dadi pangisi daya nirkabel sing apik Ora ditemokake produk

Pangisi daya kaping kanggo ngindhari "sampah"

Saben kudu "nyeret" pangisi daya luwih akeh, sanajan kasunyatane manawa mayoritas intine pungkasan nggunakake kabel USB sing bisa disambungake menyang piranti sing arep diisi daya, mula ... kenapa ora nggabungake kabeh pangisi daya dadi siji? Iki ora mung bakal nyegah kita ngisi daya karo adaptor sing durung ditemtokake, nanging kita uga bakal bisa nggunakake siji plug kanggo ngisi kabeh sing bisa dipikirake, wektu iki kita nuduhake charger cepet enem port Aukey PA-T11.

Minangka adaptor kanthi enem port USB, papat yaiku port pintar AiPower sing ngatur kekuwatan sing diwenehake kanggo produk sing gegandhengan, dene loro kasebut kompatibel karo protokol kasebut Cepet Ngisi daya 3.0, Iki nawakake output: 3,6 V - 6,5 V 3 A, 6,5 V - 9 V 2 A, 9 V - 12 V 1,5 A gumantung karo kabutuhan piranti kita. Kanggo nindakake iki, nggunakake kabel jaringan standar lan casing kompak, sing dipasang ing telapak tangan sampeyan lan bakal ngirit ruangan tanpa wates ing tas sampeyan lan tas ransel, dadi kanca plancongan penting.

Kekuwatane bakal ngidini kita ngisi daya piranti kayata Apple iPad lan kabeh jinis smartphone. Kaya biasane kedadeyan ing Aukey, lMekanisme keamanan integral nglindhungi piranti sampeyan saka saiki, overheat lan kakehan kakehan. Ora ditemokake produk Jujur, yen sampeyan nggawa akeh piranti sajrone urip saben dina, iku pilihan sing luwih cerdas kanggo milih nggabungake titik pengisian daya dadi siji, saengga bisa ngirit ruangan, dhuwit lan entuk kebebasan.

Dashcam kanggo lelungan sing dawa

Dashcams minangka kamera sing dilebokake ing kaca ngarep mobil kita lan ngrekam kanthi daur ulang lan kadhang kala apa sing kedadeyan ing dalan. Ing sawetara negara, kayata Rusia, dheweke cukup populer. Nanging, nalika lumaku wis saya suwe saya akeh ing endi wae, rega regane mudhun banget lan ora umum yen ndeleng dheweke meh tekan endi wae. Jinis kamera bisa digunakake kanggo njlentrehake kacilakan lan liya-liyane, sanajan kamera kudu digunakake kanggo ngurmati privasi wong liya lan sesuai karo undang-undang ing saben negara.

Ing kasus iki, Aukey duwe model DRA1, dashcam cukup kompak sing bisa ngrekam ing wayah wengi lan kanthi resolusi FullHD. kanggo oleh asil paling apik ing kabeh wektu. Iki duwe rong jinis rekaman: Rekaman darurat kanthi otomatis nangkep acara sing ora samesthine nalika nyopir lan nglindhungi rekaman. Saliyane, rekaman loop ngidini panggunaan terus-terusan kanthi nulis ulang materi lawas sing ora prelu lan saéngga njupuk kauntungan saka papan sing kasedhiya ing kertu memori sing wis dilebokake ing piranti kasebut.

Kamera iki duwe desain sing cukup minimal, layar kurang saka telung inci lan instalasi sing cukup sederhana. Nduwe port pengisian daya mobil standar lan instalasi gampang banget. Kasunyatane yaiku angel banget yen drive nganggo jinis kamera lan bisa nylametake sampeyan luwih saka siji medeni, mula yen sampeyan wis biasa lelungan, ora bakal entuk salah sijine. Ora ditemokake produk


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->