Galaxy S8 lan S8 + maneh katon putih lan emas

Samsung

Ing tanggal 29 Maret, Samsung bakal resmi nampilake Galaxy S8 lan Galaxy S8 anyar, ing acara sing bakal ditindakake ing New York City. Nanging, sawetara kejutan bisa ditemokake ing acara presentasi unggulan anyar perusahaan Korea Selatan lan yaiku ing sawetara minggu kepungkur wis ana puluhan bocor kabeh jinis.

Dina iki wis ana siji maneh, sing ngidini kita ndeleng piranti Samsung anyar bebarengan, lan kanthi kamulyan. Ing gambar sing bisa dideleng ing ngisor iki, kita bisa ndeleng Galaxy S8 putih lan Galaxy S8 + ing emas.

Samsung

Kaya sing wis dingerteni, adhine kulawarga iki, sing bakal dadi Galaxy S8, bakal duwe layar 5.8 inci. Kanggo bagean kasebut, Galaxy S8 + bakal dipasang ing layar 6.2 inci. Ing wayahe informasi iki durung dikonfirmasi Samsung, nanging ana akeh bocor sing ana prabédan karo informasi iki mesthi bakal dadi kejutan nyata.

Kajaba iku, gambar nomer loro uga wis dirilis, sing bisa dideleng ing ngisor iki, lan ing endi bisa ndeleng Galaxy S8 kanthi warna ireng, sanajan ditutupi karo tutup. Apike tenan yen Tampilan On aktif lan nuduhake tanggal, level batere lan apa sing dadi kabar saka Google Play utawa sing padha, ing toko aplikasi Google resmi.

Samsung

Apa pendapat sampeyan babagan desain putih lan emas saka Galaxy S8 anyar?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Walter ngandika

    Kasunyatane, paling ora, sing putih katon ala lan omah sing bisa didol ing pungkasane aku bakal golek Huawei P10 plus sing luwih murah

bool (bener)