Galaxy S7 / Edge lan LG G5 ora bisa nginstal aplikasi ing kertu MicroSD

Samsung

Nalika Samsung ngenalake Galaxy S6 taun kepungkur, ora ana kritik sing ditampa amarga ngilangi loro poin paling menarik ing model sadurunge: properti sing menehi resistensi banyu lan ngilangi slot kertu SD. Pramila taun iki dheweke bali lan kalebu loro poin ing Galaxy S7. Smartphone liyane sing paling apik sing wis ditampilake ing MWC ing Barcelona yaiku LG G5, lan kalorone bisa nggunakake kertu microSD kanggo nggedhekake memori piranti, nanging kanthi nuansa.

Ing versi Android sadurunge, kertu SD mung bisa digunakake kanggo nyimpen data, nanging saiki kasedhiya Android 6.0 Marshmallow kabeh memori bisa digunakake minangka blokir, saengga sisteme ora mbedakake memori telpon lan memori kertu SD. Nyatane, ora ana cara kanggo misahake lan bisa digunakake kanggo nginstal aplikasi. Nanging kabar apik iki kayane ora ana ing Galaxy S7, Galaxy S7 Edge lan LG G5.

Galaxy S7, Galaxy S7 Edge lan LG G5 nggunakake sistem file lawas

Galaxy-s6-Marshmallow

Samsung lan LG mutusake supaya sistem file lawas, sing artine kaya ngono aplikasi ora bisa diinstal ing kertu MicroSD. Mesthi, kaya biasane, bisa digunakake kanggo nyimpen musik, video, foto lan jinis dokumen liyane. Masalahe mung mengaruhi aplikasi lan bisa uga luwih utawa kurang gumantung saka panggunaan terminal: yen aplikasi abot dipasang, kayata game kualitas, kertu MicroSD ora bisa digunakake lan memori kudu digunakake. saka telpon.

Alesan Samsung nggunakake sistem lawas yaiku sistem anyar mbingungake. Ing Android 6.0 Marshmallow, kertu MicroSD kudu diformat saka piranti supaya bisa digunakake. Minangka bagean saka sistem lan kanggo nambah keamanan, data kasebut dienkripsi. Iki mesthine minangka sing positif, nanging kekurangane yaiku kertu ora bisa dicopot kanthi bebas, amarga ora bisa digunakake ing piranti seluler utawa komputer liyane. Mung bakal bisa digunakake ing piranti sing wis diformat, mula yen ora ana gunane. LG ora menehi komentar, nanging alasane kayane padha karo Samsung.

Tujuan saka kalorone perusahaan yaiku supaya ora bingung

Pangguna sing wis nggunakake jinis kertu iki uga wis biasa nggawa dheweke metu saka piranti gunakake ing komputer liyane, dadi kabeh kayane nuduhake manawa Samsung lan LG pengin terus tren iki lan mutusake kanggo nyingkirake fungsi Android anyar kanggo terus nggunakake sistem lawas.

LG G5

Nggunakake sistem lawas mesthine bakal kurang mbingungake, nanging bisa uga dadi masalah kanggo sawetara pangguna. Galaxy S7, Edge Galaxy S7 lan LG G5 teka kanthi Memori internal 32GB (paling ora ing umume pasar). Terminal Samsung nampa kertu nganti 200GB, dene LG G5 nampa kertu nganti 2TB. Kita ora bisa ujar manawa sabenere sithik banget, nanging kabeh panyimpenan kasebut muspra yen sing dikarepake pengin nginstal akeh lan / utawa aplikasi sing abot banget.

Kajaba iku, dipercaya manawa, kanthi nyuda papan sing digunakake sistem, saka 32GB pangguna panyimpenan mung udakara 23GB sing bakal kasedhiya. Secara logis, iki bakal cukup kanggo akeh pangguna (aku ngerti kasus sing cukup mung 4GB utawa 5GB), nanging "tukang game" kudu ngetrapake kabeh iki. Akeh game kanthi crita lan grafis paling apik duwe bobot sing antara 1GB lan 2GB lan nginstal sawetara, kita bisa kehabisan ruang kanggo nginstal aplikasi liyane. Mesthi wae, ing kasus paling ala sampeyan bisa ngilangi game sing ora bisa digunakake ing wektu tartamtu.

Apa keputusan Samsung lan LG ngrusak rencana sampeyan kanggo tuku salah sawijining kapal penggedhe paling anyar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marco Argandon ngandika

    Wis diputus karo Samsung lan LG. Kanggo mindhah aplikasi abot menyang sd, mula ora ana pirang-pirang aplikasi sing misuwur banget. Ing kasusku, aku nggunakake link2sd. Sacara praktis jumlah ram piranti ora peduli karo aku amarga aplikasi iki.

  2.   Francisco ngandika

    Kayane apik banget kanggo aku jam 2, amarga masalah liyane sing durung diandharake yaiku gumantung karo kelas kertu sd, bakal luwih cepet utawa luwih alon nalika maca lan nulis informasi. Umume wong nyelehake kertu memori kelas 3 (paling murah) kanthi konsekuensi manawa ponsel mbutuhake wektu luwih suwe kanggo mbukak game utawa aplikasi sing diinstal ing kertu. Kanthi cara iki bisa njamin manawa seluler bisa luwih cepet.