Gambar anyar nuduhake manawa iPhone sabanjure diarani iPhone 6SE

iphone-6se (1)

Pirang-pirang wulan sadurunge diluncurake resmi iPhone SE, iPhone anyar sing Apple bali menyang layar 4-inch, akeh sing ana desas-desus sing ngubengi jeneng sing bisa diduweni piranti iki. Sing paling kuat yaiku iPhone 5SE, sing ndeleng saka kadohan kaya saiki ora ana artine ngetutake nomer 5, pirang-pirang taun sawise nilar dheweke. Mula mung diarani SE.

Sawetara minggu kepungkur, ana desas-desus anyar manawa perusahaan ing Cupertino bisa milih menehi jeneng iPhone 7, iPhone 6SE anyar, amarga iki minangka lanjutan saka model saiki lan sadurunge, iPhone 6 lan iPhone 6s. Sumber sing njaluk kabar iki negesake makarya ing njlimet kothak saka terminal kasebut nanging nalika semana aku ora bisa menehi foto kanggo konfirmasi.

Saiki, kemungkinan iki uga wis dibahas, nanging wektu iki nganggo gambar sing ngonfirmasi kemungkinan iki. Ing foto sing ana ing artikel iki, kita bisa ndeleng foto sing beda-beda kothak mestine iPhone sabanjure sing bakal diluncurake perusahaan kasebut tanpa nemtokake manawa model 4,7 inci utawa model 5,5 inci, sing jelas bakal teka ing kothak sing luwih gedhe tinimbang mitra sing luwih cilik. Aspek iki nyebabake keraguan babagan kasunyatane.

Gambar anyar iki wis diterbitake dening TechTastic nyatakake manawa teka saka rantai manufaktur kothak model anyar. Kita kabeh ngerti manawa Photoshop bisa nggawe mukjizat, lan akeh sarana sing bisa nggunakake aplikasi iki supaya misuwur, luwih-luwih saiki tanggal presentasi model iPhone anyar luwih cedhak lan cedhak, dijadwalake tanggal 7 September miturut gosip paling anyar.

Dianyari: Kaya sing dakkarepake, aku wis nuduhake artikel kasebut, gambar-gambar kasebut wis dimodifikasi kanthi digital lan palsu, mula iPhone sabanjure ora bakal diarani iPhone 6SE.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)