Gambar cilik sing ilang ing Tab Anyar Google Chrome

Google Chrome lan gambar cilik

Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan nalika mbukak Tab Anyar ing Google Chrome? Mungkin sampeyan durung ngerti kahanan sing aneh banget amarga tata cara sing nyebabake sampeyan nganakake macem-macem kaca web ing macem-macem tab lan uga ing jendela anyar browser Internet iki.

Yen sampeyan mbukak Google Chrome saiki uga mengko, kanggo «Tab Anyar» kanthi «CTRL + T» (utawa kanthi lambang cilik ing sisih tengen tab pungkasan mbukak) sampeyan bisa ndeleng manawa ana enem kothak sing dibedakake kanthi becik ditampilake. Dheweke teka kanggo nggawe tampilan miniatur kaca web sing paling sering kita kunjungi. Saiki, apa sing kedadeyan yen kita ora sengaja mbusak salah sawijine?

Apa bisa nemokake kothak miniatur sing wis ilang ing Google Chrome?

Wangsulane relatif, amarga kabeh bakal gumantung yen wis rampung. Google wis nerangake kanthi beda ing macem-macem forum babagan apa sing bisa sampeyan lakoni nalika nerangake njupuk salah siji kothak iki, yen sampeyan ora sengaja mbusak. Sabanjure, kita bakal menehi gambar cilik sing bisa ngujo yen sampeyan bakal kelakon.

Google Chrome lan gambar cilik 01

Sawise mbusak salah siji kothak kasebut (tampilan gambar cilik) saka «Tab Google Chrome Anyar», ing sisih ngisor sampeyan bakal bisa ngujo karo anané rong fungsi sing penting banget, sing sayangé ora dianggep karo para pangguna. Iki dadi:

  1. «Batalake»Iki bakal ngidini kita mulihake menyang tab pungkasan sing sengaja kita mbusak.
  2. «Pulihake kabeh»Sing bakal mbalekake kabeh tab sing bisa mbusak.

Yen kita salah mbusak kothak kasebut, mula kita kudu milih opsi pisanan sing kasebut ing ndhuwur; yen mbusak kothak iki banjur nutup browser Internet, fungsi-fungsi kasebut ora bakal katon nalika bali menyang Google Chrome lan mengko, menyang "Tab Anyar"; wangsulan kita, sayang, yaiku "Sampeyan ora bisa mulihake kothak miniatur" sawise nutup browser Google Chrome.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Evelia ngandika

    Halo jenengku Evelia.
    Coba ujar manawa masalah sing ana ing windows miniatur iki yaiku aku ora entuk apa-apa, jarene kosong lan aku ora ngerti sebabe. Apa sampeyan bisa ngomong apa sing salah?
    Matur nuwun.

bool (bener)