Gambar pertama HTC Marlin katon, Google Nexus mbesuk

Samsung Nexus Marlin

Ing wektu iki, eksistensi model seluler anyar kanggo kisaran Nexus luwih saka dikonfirmasi, ponsel sing wektu iki bakal diprodhuksi dening HTC dhewe, perusahaan pertama sing nggawe Google Nexus pertama.

Piranti kasebut wis cukup akeh bocor, wiwit saka informasi babagan perangkat keras nganti bisa digunakake, nanging nganti saiki durung bisa ndeleng gambar resmi. Kaya sing sampeyan ngerteni, gambar sing ditampilake duweke HTC Marlin, gambar sing wis bocor dening web TechDroider, gambar sing nuduhake sethithik nanging paling ora, kita bisa ngerti babagan apa sing bakal ditindakake HTC Marlin.

Kita waca kepiye Piranti anyar HTC bakal duwe Android Nougat lan layar amba. Kita uga ndeleng tombol layar sing bisa diaktifake supaya bisa nampilake gambar nanging duwe tombol fisik. Yen informasi sing kita tekan saiki pancen bener. Ukurane saka layar cocog kanggo 6 inci, sanajan kita ora bisa negesake manawa ora ana liyane sing ditampilake kajaba layar.

Lan uga gambar iki negesake manawa HTC Marlin bakal enggal dirilis. Yen kita njupuk peluncuran kepungkur lan ndeleng gambar iki, akeh sing menehi saran manawa Nexus anyar bakal ditampilake ing pungkasan September, tegese kita isih kudu ngenteni paling ora rong wulan kanggo ndeleng utawa ngerti wujud, tampilan lan kekuwatan saka woh-wohan reuni iki sing bisa nyebabake revitalisasi perusahaan HTC.

Aku pribadi bakal dirilis sajrone tanggal kasebut utawa bisa uga luwih cepet, nanging ora bisa didol nganti Oktober utawa November, amarga versi Android N durung teka utawa samesthine tekan tanggal kasebut. Ing kasus apa wae, HTC Marlin wis dadi kasunyatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)