Gambar saka Sony Xperia F8331 sing anyar disaring

sony-xperia-4

Kita ora bisa ujar manawa Sony ngalami wayah sing angel nalika nerangake smartphone lan sanajan sejatine perusahaan ora nguciwakake ngluncurake lan nggawe piranti seluler, ora wis pirang-pirang taun kepungkur. Saiki bocor anyar digawe kanthi piranti anyar sing bisa nganggo merek Xperia, Sony Xperia F8331. Ya, terminal anyar iki malah ora duwe jeneng resmi saengga nomenkatur sing diwenehake saka pabrik yaiku lan gambar sing teka saka Kroasia piranti cukup menarik.

Wektu iki kayane ana pangowahan sing cukup ing smartphone iki yen ndeleng sisih mburi lan sisih ngarep. Sony Xperia anyar iki nambahake sudhut mlengkung ing sisih ngarep lan panel bisa dideleng kanthi rata (ora kaya model Samsung) mula owah-owahan saka kisaran saiki. Saliyane, kita duwe speaker ing sisih ngisor jejere konektor USB C lan ing sisih ndhuwur jack 3,5 kanggo headphone. Mesthi mburi digawe saka logam utawa kaca matt, nanging kayane luwih akeh tinimbang logam.

Bisa uga piranti Sony anyar iki pungkasane teka ing IFA ing Berlin, lan pungkasane nampilake kanthi resmi luwih akeh, sanajan data GFXBench nomer sing padha karo piranti iki lan sing nuduhake Layar 5,1 inci, 3 GB RAM lan memori internal 32 GB. Saliyane iki, prosesor bakal ana Snapdragon 820 bebarengan karo Adreno 530 GPU lan kamera 21 MP kanggo utama lan 12 MP ing ngarep. Cekakipun, kita ngadhepi model Sony anyar sing teka sakcepete sawise presentasi resmi model Sony Xperia X sing diluncurake ing Mobile World Congress ing Barcelona taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.