Iki kabeh game anyar sing diumumake dening Sony PlayStation ing E3 2017

Game anyar Sony PlayStation E3 2017

Ing E3 2017, sawetara wis dadi protagonis nanging tanpa mangu-mangu, raksasa Jepang Sony durung nguciwani sapa wae kanthi nampilake dhaptar dhaptar sing akeh banget, nanging akeh banget. judhul anyar kanggo platform PlayStation, salah sawijining sing paling sukses sajrone pirang-pirang taun.

Yen sampeyan seneng banget game video lan uga tanpa syarat kanggo Sony PlayStation, iki artikel sing sampeyan ora bisa mandheg diwaca lan sampeyan uga kudu nyimpen ing dhaptar favorit, utawa ing Kanthong, amarga dhaptar game anyar iku luar biasa, loro ing jumlah lan kualitas lan amarga, kaya adat isine merek, sawetara judhul kasebut ora bakal kasedhiya ing taun iki.

Shadow of Colossus ing

Pengumuman baline judhul iki pancen kaget banget; Katon apik banget, nyenengake, apik banget, nanging ora bakal tekan taun 2018. Saliyane, kita ora ngerti yen bakal dadi game anyar utawa versi sing direnovasi maneh.

Cakrawala: Zero Fajar The Frozen Wilds

Iki minangka salah sawijining kejutan paling gedhe kanggo Sony PlayStation ing E3 2017 iki lan sukses banget saka "Horizon: Zero Dawn" wis nggawe perusahaan luwih gampang ngumumake ekspansi anyar iki, nanging, ora bakal weruh surya nganti sawetara wektu sing durung dingerteni ing 2018.

Monster Hunter: World

Nanging yen duweke sampeyan yaiku makhluk gedhe lan dinosaurusBanjur sampeyan bakal seneng banget ngrungokake babagan bali saka "Monster Hunter", game sing kudu sampeyan praktikake strategi, diiringi gudang senjata, kanggo ngadhepi makhluk kasebut. Bakal kasedhiya kanggo PlatStation 4 wiwit awal taun ngarep.

Nelpon saka tugas: WWII

Apa game kaya "Call of Duty" pancen butuh presentasi? Bisa uga game perang paling apik ing kabeh sejarah game bali kanthi gameplay anyar tanggal 3 November ngarepDadi lebokake tanggalan sampeyan amarga bakal menehi rilis epik.

Marvel vs. Capcom: Infinite

Ana pirang-pirang kali ana desas desus, lan iki salah sawijining. Babagan a silang karakter Capcom kanthi karakter Marvel sing bakal dirilis tanggal 19 September.

Uncharted The Lost Warisan

Meh ora ana apa-apa maneh amarga dina esuke Agustus 23 nalika ndeleng cahya "Uncharted The Lost Legacy, judhul anyar seri game video iki sing dadi bintang mitos saiki, Nathan Drake. Mung trailer sing bakal mbukak cangkeme.

Monster jero

"Monster of the Deep" minangka game kasunyatan virtual sing adhedhasar jagad Final Fantasy lan pungkasane, pranyata luwih saka game mancing.

Dewa Perang - Dadi Pahlawan

Ora bakal nganti taun 2018 nalika petualangan anyar sing ditunggu-tunggu judhul "Dewa Perang" teka ing Kratos bakal teka karo keturunane.

Destiny 2

Cuplikan anyar kanggo "Destiny 2" wis nyengsemake kabeh peserta E3 2017. Bakal resmi tekan tanggal 6 September nanging pangguna Sony PlayStation duwe akses sementara menyang konten eksklusif.

Knack 2

Iki minangka salah sawijining sekuel sing diantisipasi sing bakal ndeleng cahya ing 5 September, sanajan ora diumumake, nanging katon ing saluran PlayStation.

dina Gone

ing perang gegeran ing pirang-pirang skenario sing beda-beda, mlaku-mlaku, nganggo motor utawa kendaraan liyane, dadi misuwur kanthi judhul iki sing grafis kasebut luwih luar biasa.

Spider - Man

Gambar anyar saka panen "Spider-Man" ing Dina Insomniac maneh ngonfirmasi keagungane, nanging, saiki uga kabeh wong kepingin weruh siji bab: Kapan neraka bakal kasedhiya?

Detroit: Dadi Human

Kaya Spider-Man, kita uga wis ngerti babagan sing apik iki game kanthi nyata nalika keputusan kita bakal nemtokake crita kasebut Nanging, kita uga ora ngerti kapan bakal kasedhiya.

Ora sabar

Proposal hebat saka medeni ing kasunyatan virtual kanggo penyayang ati sing paling kuat.

Bravo Team

"Team Bravo" minangka game pertempuran anyar nanging wektu iki nganggo komponen kasunyatan virtual lan katon apik banget.

Skyrim VR

Lan kita terus karo kasunyatan virtual, taruhan sing jelas ing bagean saka Sony PlayStation uga ing judhul anyar iki, nanging, kita isih durung ngerti manawa bakal dadi game anyar utawa adaptasi VR.

Moss

Game adhedhasar puzzle sing dibintangi mouse fantasi sing diiringi musik sing apik.

Gran Turismo Olahraga

Lan kita mungkasi karo game liyane sing ditunggu-tunggu sing wis ngalami sawetara keterlambatan. "Gran Turismo Sport" bakal resmi tekan pungkasan taun iki. Leres?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.