10 game bal-balan paling apik tanpa Internet, kanggo iOS lan Android

Game bal-balan sing ora butuh WiFi, data utawa Internet

Laliga Santander arep dilanjutake lan setelan bal-balan wis wiwit ditampilake, kita bisa njupuk kauntungan kanggo dadi panas karo mesin. Ing tengah taun 2020, main game video wae saya kurang, nanging kita ora mesthi pengin bersaing karo pemain liyane uga ora duwe akses menyang koneksi internet sing apik. Mergo dhasar kaya main game bal-balan tanpa internet isih bisa ditindakake.

Ing Google Play utawa AppStore ana pirang-pirang game bal-balan, umume bebas nanging mbutuhake sambungan permanen menyang internet, mula sampeyan ora bisa mlebu nalika ora duwe data utawa WiFi, mung solusine yaiku duwe macem-macem game sing bisa diputer tanpa sambungan. Ing artikel iki, kita bakal nyusun kompilasi sing paling apik kanggo smartphone utawa tablet.

Dhaptar saka 10 game bal-balan paling apik tanpa internet kanggo iOS lan Android

Kita duwe akeh judhul sing memenuhi syarat iki, kabeh bisa digunakake tanpa ana masalah, wiwit wis diinstal kanthi lengkap ing memori smartphone. Perlu dielingake yen meh kabeh kasedhiya kanggo iOS lan Android. Kita njupuk kesempatan iki kanggo ngelingake sampeyan sing nembe nerbitake tutorial ningkatake kinerja game ing Android.

Bal-balan FiFA

Raja raja ora diraguhi "FIFA", game sing entuk tahta ing olahraga virtual sing apik. Digawe lan dirancang dening EA Sports, sing misuwur kanthi kualitas sing ora bisa dibantah ing konsol utawa sing kompatibel, iki uga minangka salah sawijining game bal-balan paling apik kanggo piranti seluler. Nduwe kabeh lisensi sing dicekel lan kanggo duwe jagad iki, tim utawa pemain.

FIFA, aku main tanpa internet

Nduwe gameplay sing beda banget karo sing ditemokake ing versi console, gameplay sing luwih akeh narik kawigaten Arcade tinimbang kanthi simulasi murni. Sing paling apik babagan versi iki yaiku duwe mode "Ultimate Team" sing ngidini kita bisa terus maju karo tim kita dhewe, yaiku para pemain sing mlebu. Iki gratis-kanggo-muter, mula undhuhan bakal gratis kanthi kemungkinan tuku ing aplikasi.

FIFA Soccer
FIFA Soccer
Pangembang: KARTU ELEKTRONIK
Price: free
FIFA Soccer
FIFA Soccer
Pangembang: Electronic Arts
Price: free+

eFootball PES 2020

Saiki kita nganggo judhul sing ngganti tahta karo FIFA, ora liya yaiku mitos PES, waralaba sing nyoba njaga saben taun kanthi dandan urutane critane game, nanging wis ilang nalika nerangake lisensi. Sanajan sejatine versi iki kanggo piranti seluler duwe bagean teknis sing luar biasa, sing nyenengake kabeh sing main.

Dolanan bal-balan

Kita duwe gameplay sing padha karo FIFA, kanggo aspek Arcade sing apik banget. Sanajan tujuane kanggo muter dhewe, kita bakal duwe mode turnamen multiplayer sing cukup sehat, kalebu liga lokal karo kanca-kanca sing nyambung liwat sambungan bluetooth.

eFootball PES 2021
eFootball PES 2021
Pangembang: KONAMI
Price: free
EFootball PES 2021
EFootball PES 2021
Pangembang: KONAMI
Price: free+

Bal-balan Liga Ngimpi

Kaloro titan kasebut ora bisa dibingungake, amarga isih ana urip liyane, iki minangka salah sawijining game paling dhuwur ing iOS lan Android. Nggabungake gameplay sing apik, grafis lan lisensi sing apik. Iki nyebabake a nomer akeh liga, tim lan pemain.

Dolanan bal-balan

Macem-macem mode game, kalebu sing menehi makna game, ing endi kita duwe kebebasan nggawe "Tim Impen" dhewe. Kajaba iku, kita uga bakal duwe akses menyang mode multipemain yen dikepengini. Versi iOS sampeyan meksa supaya bisa nyambung, mula aku bakal ninggalake link kasebut.

Bal-balan Liga Ngimpi
Bal-balan Liga Ngimpi
Price: Bakal announced

Real Football 2020

Judhul sing dikembangake lan diterbitake dening Gameloft ora bakal ilang. Iki minangka simulator gratis, kanthi Kita bisa nggawe tim dhewe, mlebu pemain utawa anggota staf pelatih.

Dolanan bal-balan

Kita bakal duwe kamungkinan kanggo mbangun kutha olahraga lan nambah kanthi progresif, ing kasus iki kita ora seneng mode multiplayer khusus, sanajan kita duwe konten offline sing cukup.

Bal-balan Real
Bal-balan Real
Pangembang: Gameloft SE
Price: free
Game Sepak Bola Nyata 2020
Game Sepak Bola Nyata 2020
Pangembang: Muhammad Asif
Price: free

Liga Utama 2020 Liga Utama

Ing kene kita nemokake judhul sing fokus khusus ing liga ing macem-macem negara, saéngga bisa melu kabeh. Kita bisa miwiti karir minangka pemain game umum lan bakal dadi bintang gedhe, saingan ing tim paling apik ing saindenging jagad.

Dolanan bal-balan

Saliyane lapangan olahraga, kita uga kudu melu ing lapangan pribadi, supaya bisa tuku omah utawa mobil. Uga ngrekrut pelatih pribadi kanggo mbantu kemajuan.

Soccer Star 2021 Liga Utama
Soccer Star 2021 Liga Utama
Pangembang: Game Redvel
Price: free+

Manajer Sepak Bola 2020 Ponsel

Klasik ing antarane klasik. Iki dudu game bal-balan sing biasa kaya FIFA utawa PES Iki minangka game manajemen sumber daya, ekonomi lan olahraga. Kita njupuk kendhali tim minangka perwakilan maksimum lan tugas kita yaiku njupuk munggah menyang ndhuwur.

Dolanan bal-balan

SEGA klasik iki kasedhiya kanggo Android lan iOS kanthi rega € 9,99Kaping pisanan bisa uga katon larang, nanging jumlah jam sing bisa kita gunakake kanggo mbenerake. Aku nyaranake paneliti sadurunge nonton GamePlay kanggo nemokake ide sing ditawakake.

Manajer Sepak Bola 2020 Ponsel
Manajer Sepak Bola 2020 Ponsel
Pangembang: SEGA
Price: € 9,99
Manajer Sepakbola 2020 Mobile
Manajer Sepakbola 2020 Mobile
Pangembang: SEGA
Price: € 9,99+

Tendangan Akhir 2019

Judhul liyane sing ora bakal main nganggo gaya tradisional, ing endi tujuane yaiku muter lan menang macem-macem dendha, karo tim paling apik ing saindenging jagad. Nduwe mode offline lan online, ngidini sampeyan dolanan karo kanca.

Dolanan bal-balan

Mesthi wae game paling gampang ing kabeh dhaptar, ing endi wae pemain bisa dienggo kanthi gampang preduli umur utawa kabisan.

Top sewelas 2020

Ing game iki, protagonis dudu pemain bal-balan, nanging pelatih. Kaya Manajer Sepakbola, kita nemokake game video manajemen, ing endi kita bisa ngadhepi proyek klub cilik sing bakal dadi sing paling gedhe. Sing njamin kita hiburan kanthi pirang-pirang jam.

Dolanan bal-balan

Iki minangka game sing entuk basis pangguna sing akeh amarga kinerja sing apik. Kita bisa ngontrol kabeh kedadeyan, kanthi olahraga lan ekonomi.. Desain kaos, pemain, formasi, finansial utawa stadion kasebut dhewe.

Ele Ele Top 2021: Soccer Manager
Ele Ele Top 2021: Soccer Manager
Pangembang: Nordeus
Price: free
Sewelas Top: Manajer Sepakbola
Sewelas Top: Manajer Sepakbola
Pangembang: Nordeus
Price: free+

Piala Bal-balan 2020

Piala Sepakbola minangka game bal-balan sing nyenengake, mula kita kudu ngatasi kabeh jinis tantangan sing bakal mbukak kunci nalika main. Game kasebut minangka salah sawijining sing paling abot babagan memori lan syarat teknis. Iki tegese bakal bisa digunakake banget cairan sanajan ing sawetara input.

Dolanan bal-balan

Kita bakal duwe mode karir kanggo maju lan nambah tim. Game kasebut minangka salah sawijining sing paling nyata babagan simulasi.

Soccer Soccer

Kanggo mungkasi kompilasi iki, kita bakal main game sing nyenengake uga santai. Retro Soccer minangka game saka bal-balan kanthi tampilan sing kurang realistis nanging warna-warni banget. Nduweni gameplay sing arcade lan sederhana kanggo kabeh pamirsa.

Dolanan bal-balan

Isine macem-macem mode game, kalebu mode liga utawa tantangan pribadi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.