Game catur paling apik kanggo PC

game catur

Yen ana game Papan klasik lan nyenengake, konsentrasi kita penting kanggo menang, mesthine Catur, game dewan sing strategi lan mikir babagan saben pamindhahan kanthi ati-ati bakal dadi kunci kanggo menang. Game iki diwiwiti wiwit taun 600/800 sawise Kristus lan nganti abad kaping XNUMX dheweke mlebu Spanyol liwat Arab. Tanpa mangu-mangu, game sejarah sing isih enom sanajan wis ilang akeh kukul ing jaman digital.

Saiki kita wis umum nemokake sapa wae sing main game Catur. Ing jaman telpon seluler lan game video, kayane angel kanggo ndeleng bocah lanang utawa lanang umure dolanan ing papan klasik, dadi pilihan sing paling apik yen pengin main catur yaiku nindakake video game. Nanging Ora mung game, catur dianggep minangka olahraga intelijen lan turnamen hebat dimainake ing saindenging jagad karo game sing bisa bertahan 6 jam. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng game catur gratis sing paling apik kanggo PC sing dibukak.

Game catur kanggo PC

Kita bakal rinci ing dhaptar cilik game catur paling apik sing bisa ditemokake ing platform PC, kabeh duwe aplikasi mbayar utawa gratis pilihan pemain. Kita bisa nemokake saka game klasik ing 2 dimensi utawa game sing luwih rinci ing 3 dimensi karo grafis nyata.

Fritz Catur 17

Kita miwiti karo salah sawijining game catur kanthi grafis sing paling apik, game sing utamane fokus karo para pemain sing kurang berpengalaman sing pengin ngrasakake pengalaman sing kepenak amarga bisa dideleng. Judhul banget dianjurake dening para ahli olahraga iki kanthi komentar lan basis data gedhe sawetara, kaya Kasparov sing hebat. Game iki uga nganalisa cara dolanan kanggo posisi kita ing rangking lan cocog karo para lawan level sing padha.

Kita duwe forum internal sing bisa ngilangi keraguan karo pemain liyane utawa menehi komentar babagan lakon sing katon ing game liyane. Nanging game hebat iki yaiku regane lan regane € 50 dadi, sanajan iki game sing nyenengake, regane rada ngalang-alangi yen kita mung pengin main siji game.

Chess Ultra

Kita wis nyoroti bagean grafis saka game sadurunge lan Catur Ultra iki ora adoh banget ing babagan iki, amarga iku salah sawijining game catur kanthi bagean teknis paling apik ing dhaptar. Game kasebut bisa ditampilake gambar nganti résolusi asli 4K. Nduwe mode pamuter siji lan mode multipemain gedhe sing bisa ditemokake saingan kanthi cepet.

Yen sing digoleki muter dhewe, kita duwe sawetara mode game lan intelijen buatan sing bisa digunakake, menehi game sing kuat lan tahan lama kaya game sing nyata. Game sing disaranake banget kanggo penggemar catur. Beda karo sing sadurunge, sing saiki duwe rega sing apik banget yaiku 5,19 € Steam.

Titikan catur

Saiki kita main game gratis pertama ing dhaptar kasebut lan bisa uga dadi salah sawijining sing paling apik amarga seneng bagean teknis sing apik lan rincian sing akeh. Menehi rincian rinci babagan papan lan potongan. Game sing populer banget kanggo para penggemar catur amarga bebas lan amarga komunitas gedhe sing ndherek.

Kita duwe macem-macem tingkat kesulitan supaya bisa nikmati game tanpa preduli kemampuan. Disaranake miwiti paling murah yen ora teyeng. Kaya sing wis kasebut ing wiwitan, game kasebut gratis lan kita bisa ndownload saka game sampeyan Kaca web

Zen Chess: Mate in One

 

Kita teka ing salah sawijining game paling gampang lan ringkes ing dhaptar, kanthi desain minimalis luwih ngelingake babagan game seluler tinimbang game komputer, kanthi bagean grafis sing luwih disederhanakake. Zen Chess iki fokus ing pamirsa sembrono sing kepengin main game sing santai lan cepet tanpa rame.

Nos kita nemokake akeh tantangan kanggo ngatasi digawe dening master paling apik ing dunia caturNalika maju, tantangan dadi saya rumit, sanajan tujuane tetep padha, kanggo mriksa kanthi cepet supaya bisa menang ing game kasebut. Regane uga gampang lan bisa ditemokake ing uap kanggo € 0,99, disaranake banget yen sing digoleki mung seneng-seneng.

Lucas Catur

game catur

Lucas Chess minangka game sing cocog kanggo mbukak sumber, mula kita bisa ndownload kanthi gratis saka situs web kasebut. Kita duwe nganti 40 mode game ing endi kita bisa miwiti paling murah kanggo nambah awake dhewe nganti main game kaya master sejati. Intelijen buatan adaptasi kanthi sampurna kanggo saben level kesulitan kasebut Ing level paling dhuwur, nawakake game epik kanthi kualitas apik.

Kita duwe mode multiplayer kanggo ngadhepi para pemain saka saindenging jagad kanthi kualitas apik banget. Fitur game akeh setelan lan konfigurasi dadi kita bisa ngowahi game kapan wae lan mula ora ngganggu game yen ana perkara sing ora dikarepake.

Catur Shredder

Game sing apik banget kanggo diwiwiti ing dunia catur, amarga iku program sing dirancang lan kanggo sinau. Wis nampa akeh penghargaan khusus ing sektor iki amarga kesederhanaan lan nomer akeh tingkat kangelan, sing ngidini adaptasi kanggo jinis pamuter apa wae. Wangsulan: Bab ingkang paling apik babagan program iki yaiku multiplatform lan bisa ditemokake ing komputer lan seluler, mula dianjurake banget.

Cacat paling gedhe yaiku rega Lan dudu game sing murah, regane € 70 sanajan duwe versi uji coba 30 dina kanggo Mac utawa Windows, dene versi seluler regane udakara € 10 lan potongan versi gratis sing bisa dinikmati yen santai pemain.

tabletop simulator

game catur

Kaya sing diarani simulator game papan sing apik, mula wis misuwur wiwit taun-taun kepungkur amarga anane macem-macem game, nanging negesake babagan game catur kasebut dianjurake ing akeh forum sing khusus kanggo catur. Ora kaya liyane, game iki ngidini kita nggawe game sing dikarepake karo aturane dhewe, lan nggawe catur mandheg dadi catur.

Uga, kaya sing wis kasebut, kita bisa main akeh game papan klasik liyane, kayata checker, kertu, domino utawa uga Warhammer. Kita duwe mode online kanggo main karo para pemain saka saindenging jagad liwat server Steam. Interaksi game iki yaiku yen game ora mlaku kaya sing diarepake, kita bisa ngeculake nesu marang papan game lan mungkasi game kanthi cara sing angel, sanajan saingan bisa uga ora nyenengake. Game kasedhiya ing uap kanggo € 19,99 ing versi normal utawa € 54,99 ing versi 4 pack sing nyakup kabeh konten tambahan.

Situs web kanggo muter catur

Ing kene kita bakal nemokake sawetara situs web supaya bisa main catur kanthi online tanpa prelu nginstal aplikasi ing komputerKita uga ora duwe syarat minimal amarga bakal muter liwat streaming saka browser web favorit.

Catur.com

Situs web sing populer lan lengkap ing ngendi kita bisa nemokake akeh mesin game lan papan peringkat ing endi kita bisa nemokake luwih saka 5 yuta game saka kabeh penjuru jagad. Yen pengin main online, bakal cocog karo saingan miturut level skill kita. Kita duwe mode pamuter siji supaya bisa milih kangelan.

Program web iki ngemot akeh setelan kanggo game kasebut, sanajan katone gampang nanging bisa digunakake lan kauntungan gedhe yaiku kita bisa ngakses saka platform apa wae sing nduwe browser web terintegrasi.

Catur24

Liyane Situs web sing misuwur banget karo para penggemar catur, ing situs web iki, kita bisa nyoba katrampilan karo pemain online liyane, uga nglawan intelijen buatan sing kuat. Kita uga nemokake akeh tips lan tutorial kanggo nambah katrampilan lan dadi kompetitif.

Yen kita takon kita nemokake kabeh jinis informasi lan dokumentasi sing diwenehake dening master catur paling apik, uga papan warta sing bisa nemokake kabeh warta babagan catur utawa acara sing bakal teka. Kaya situs web sadurunge, iki bisa digunakake saka piranti apa wae sing duwe browser web terintegrasi, mula bisa dinikmati saka seluler.

Yen catur gagal lan kita golek emosi sing luwih kuwat, kita bisa ndeleng liyane dhaptar game video ing ngendi kita nemokake game motor paling apik kanggo PC. Sampeyan kudu ujar manawa kita mbukak saran lan luwih becik mbantu sampeyan ing komentar.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.