Game Fortnite mbusak rudal sing dipandu

Saben game dadi populer, ora mung ngidini pangembang entuk dhuwit kanthi akeh, nanging sing paling penting yaiku nyoba supaya minat ing game suwene bisa, bisa uga nambah senjata anyar, area dolanan anyar, mode game anyar ...

Nanging kadhang kala, warta sing bisa nggawa game kasebut ora disenengi wong akeh. Iki sabenere kedadeyan karo salah sawijining gaman sing mentas ditambahake Fortnite: rudal sing dipandu, senjata sing dipeksa ngilangi game amarga rasa ora nyaman sing ditrapake para pemain.

Wong begja sing entuk senjata iki ana ing posisi sing luwih apik tinimbang liyane, mula game kasebut pancen ora nyenengake kaya wiwitane. Wong sing bejo nganggo rudal pandhuan iki kudu njupuk lan nuntun langsung menyang posisi pamuter liyane tanpa dheweke bisa nindakake apa wae kanggo nyegah. Untunge, wong-wong ing Epic wis ngrungokake para penggemar game iki lan mutusake mbusak game kasebut lan mikirake kepiye cara nambah senjata sing padha.

Miturut Epic.

Kita wis nampa akeh komentar babagan rudal sing dipandu, utamane babagan keadilan lan kekuatan senjata. Kita nuduhake keprihatinan sampeyan, mula kita wis nempatake rudal ing panday gunakake nalika ngerti kepiye cara bisa ngetrapake maneh ing game kasebut.

Nanging dudu mung modifikasi sing ditampa game, uga uga Wektu tundha ing antarane tembakan lan tembak wis diganti senjata sing akeh kerusakanAmarga ora entuk manfaat saka kaluwihan gaman cepet, wektu tundha antarane tembakan lan tembakan panah lan senapan sniper wis diilangi. Nganyari paling anyar sing ditampa game, ngatasi kesalahan liyane sing ditampilake game nalika njupuk bangunan kita dhewe nalika nyoba ngrancang siluman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.