7 game banget gawe ketagihan kanggo smartphone sampeyan

Angry Birds

Salah sawijining kemungkinan gedhe sing ditawakake smartphone yaiku supaya bisa nikmati atusan game ing endi wae lan kapan wae, bisa mungkasi, umpamane, nalika bosen nalika kita ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo nyenengake dhewe. Sapa wae pangguna sing kudu dipilih, saka game olahraga, liwat game balap lan uga petualangan grafis utawa otak.

Kanggo kabeh wong sing seneng game gawe ketagihan, sing wiwit wayahe nyenengake lan nyenengake, dina iki kita wis siyap dhaptar 7 game banget gawe ketagihan kanggo smartphone sampeyan. Mbok menawa umume sampeyan wis ngerti dheweke lan malah wis main pirang-pirang jam, nanging mesthine sawetara wong bakal dadi game favorit sampeyan sawetara dina sabanjure lan sampeyan seneng kaya bocah cilik sejatine.

Siapke piranti seluler lan bukak Google Play utawa App Store, amarga meh sampeyan kudu ndownload luwih saka siji game sing bakal diusulake ing ngisor iki.

Ora duwe pengarep-arep: Guwa Peteng

Ora duwe pengarep-arep: Guwa Peteng

Ora duwe pengarep-arepMbok iku dudu game sing misuwur banget kanggo pangguna, sanajan kedadeyan kasebut minangka salah sawijining acara paling apik sing bisa ditemokake ing pasar saiki kanggo ngrasakake momen-momen sing wis ana ing transportasi umum utawa uga ing proyek kasebut.

Ing tengah peteng, kita kudu ngilangi kabeh jinis monster kanthi nutul. Mesthi wae Sampeyan ora bakal kekurangan koleksi senjata sing ngidini kita ngilangi kabeh mungsuh kanthi cara sing kurang asli.

Rekomendasi, yen sampeyan wedi utawa kejutan dudu masalah sampeyan, bisa uga sing paling apik yaiku milih liyane game sing bakal ditemokake ing dhaptar iki.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Ora duwe pengarep-arep: Guwa Peteng
Ora duwe pengarep-arep: Guwa Peteng

Angry Birds 2

ing Angry Birds utawa manuk nesu dadi salah sawijining lintang paling padhang ing pasar game seluler wiwit suwe, sanajan ing wulan pungkasan kita bisa ujar manawa dheweke wis ilang sawetara penerbangan.

Nanging, lan tanpa mangu-mangu, ing dhaptar game gawe ketagihan kanggo smartphone, kita ora bakal gagal nyakup sawetara versi sing kasedhiya kanggo didownload. Ing kasus iki kita wis tetep karo Angry Birds 2 sing bakal menehi hiburan suwene nalika ngluncurake manuk kanthi cepet supaya bisa ngatasi level.

Angry Birds 2 bisa didownload kanthi gratis kanggo platform seluler, sanajan ing njero lan biasane kita bisa tuku macem-macem kanggo nampa pitulung utawa ngatasi level kanthi cara sing luwih gampang.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Angry Birds 2
Angry Birds 2

Candy tresna

Candy tresna

Dheweke asline mutusake ora kalebu Candy tresna ing dhaptar iki amarga sanajan bisa uga game paling gawe ketagihan kanggo piranti seluler apa wae, umume pangguna wis ngerti lan main pirang-pirang dina suwene. Nanging, pungkasane lan sawise ndeleng ibukku pancen kecanthol, aku ora bisa mandheg nyakup dheweke supaya yen ana wong sing ora ngerti, dheweke bisa seneng.

Punika a game sing gampang banget lan ing endi kita kudu maju liwat level tanpa wates nalika kita entuk nyawa lan nglumpukake lan ijol-ijolan permen kanggo sukses.

Sanajan pangguna bisa ndownload versi game iki kanthi gratis, ing njero kita bakal nemokake puluhan kemungkinan lan momen kanggo mbuwang sawetara euro sing mesthi bakal ngewangi level lan level luwih akeh kanthi kacepetan sing luwih dhuwur. Mesthine, ati-ati, amarga yen sampeyan ora nggatekake sadetik, sampeyan bakal ninggalake sawetara euro sajrone urip lan prekara liya tanpa disadareni.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Candy tresna Saga
Candy tresna Saga
Pangembang: Unknown
Price: free

Badland

El game paling apik ing taun 2014 ing Penghargaan Game Seluler Internasional sing prestisiusMesthine minangka salah sawijining sing paling populer ing Google Play lan App Store, sanajan isih durung dingerteni dening akeh pangguna. Kita ngomong babagan Badland, game platform sing ketagihan banget sing desain lan swasanane diurus kanthi ekstrem, supaya pangguna seneng saben wektu.

Badland Uga nawakake kamungkinan kanggo nikmati dhewe utawa ing mode multiplayer, nuduhake game nganti 4 kanca. Yen sampeyan pengin nyoba game sing nyenengake lan gawe ketagihan, tanpa mangu-mangu sampeyan ora kudu ngenteni maneh kanggo ngunduh Badland lan nikmati jagad peteng sing ditawakake.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
badland
badland
Pangembang: HypeHype Inc.
Price: free

Koperasi Nightmare

Koperasi Nightmare

Koperasi Nightmare Iki minangka salah sawijining game paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar, sanajan kita bakal miwiti karo sing ora apik lan rega kasebut 3,59 euro, sanajan kita wis bisa ngandhani yen pancen bathi banget.

Game iki misuwur banget musik sing apik banget, kanggo kang keanggunan, kanggo sing grafis lan swasanane. Saliyane kabeh, kita bakal bisa seneng lan terpaku ing smartphone kanthi suwene suwe. Kita bisa ujar manawa koperasi Nightmare minangka perkara sing paling cedhak karo puzzle sing kudu kitaatasi sajrone 10 gerakan.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Koperasi Ngipi elek
Koperasi Ngipi elek
Price: € 1,34

Tanduran VS Zombi

Tanduran VS Zombi

Yen ngomong babagan game gawe ketagihan, game sing saya populer ora bakal ilang saka dhaptar iki Tanduran VS Zombi sing wis bisa ngubungake para pemain kabeh umur lan saka saindenging jagad.

Kanthi «Misi sederhana» kanggo mateni kabeh level Zombi sawise level nggunakake macem-macem tanduran lan artefak, game iki bakal nggawe kita terpaku ing piranti seluler nganti pirang-pirang jam. Miturut kami, dudu game sing rumit banget, nanging aja percaya karo awakmu dhewe amarga nalika maju, Zombie bakal luwih mbebayani lan bakal nggawe sampeyan angel banget.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Tanduran vs. Zombie ™
Tanduran vs. Zombie ™
Pangembang: KARTU ELEKTRONIK
Price: free

Microtrip

Microtrip

Kanggo nutup dhaptar iki, kita mutusake bakal kalebu Microtrip, game kecanduan sing ana ing njero awak manungsa lan tujuane pancen sederhana; ketik awak nganti sampeyan bisa utawa bisa.

Ing Microtrip kita bakal dadi sing paling cedhak karo sel sing kudu nyegah bakteri lan kewan omo kabeh jinis lan kanthi tujuan, kaya sing wis dakkandhakake, supaya bisa ngupaya sabisa-bisa, sanajan iki aku wis ngelingake sampeyan ora bakal dadi tugas sing gampang.

Kasedhiya kanggo diunduh kanthi gratis, yen sampeyan durung nyoba, mung bisa nyengkuyung supaya sampeyan seneng-seneng, sanajan sampeyan kudu ngati-ati yen Microtrip ketagihan banget.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Microtrip
Microtrip
Pangembang: Unknown
Price: free

Dhaptar kaya akeh liyane sing wis digawe bisa uga tanpa wates, sanajan kita mung pungkasane milih 7 game. Nanging, saiki kita pengin bisa nggedhekake ngerti saran sampeyan yen sampeyan bisa ngirim menyang papan liwat papan sing dikatutake kanggo komentar ing entri iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.

Apa game favorit sing disenengi saben dina ing smartphone sampeyan?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)