Game karo kejutan Xbox Gold karo Metal Gear Solid V: the Phantom Pain

Game gratis terus teka ing platform, gratis, yen kita nganggep manawa kita mbayar langganan kanggo ngakses layanan online. Mangkene carane nggawe monopoli pangguna liyane ing ekosistem sing katon meh kudu mbayar, mula Sony lan Microsoft Dheweke terus perang kanggo ndeleng merek sing menehi game paling apik saben wulan.

Ing kesempatan iki Microsoft wis totoan akeh ing Metal Gear Solid: The Phantom Pain, sanajan sampeyan kudu ngerti manawa iku game video sing wis diwenehake Sony sawetara wulan kepungkur. Sawise mlumpat, kita bakal mriksa Game Emas ing wulan Mei 2018, saliyane MGSV

Xbox X One lintas-platform main game silang

Iki minangka petualangan Ular pungkasan sing diarahake Hideo Kojima karismatik, saiki melu proyek liyane lan cukup adoh saka Konami, sawise nyisihake kabeh anggaran game video kanthi mung siji demo. Antarane 16 Mei lan 15 Juni, kita bakal bisa ndownload Metal Gear Solid V: Pain Phantom kanggo Xbox One lan Xbox 360 anggere wis entuk langganan Xbox Live Gold saben wulan. Nanging ora teka kanthi mandhiri, kita duwe luwih akeh konten.

  • Super Mega Baseball 2 (Xbox One): Kasedhiya ing wulan Mei
  • Koleksi Sega Vintage: Lurung-Lurung Nesu (Xbox One lan Xbox 360): 1-15 Mei
  • Vanquis (Xbox One lan Xbox 360): 16-31 Mei

Dheweke dudu game sing apik banget nanging cukup kanggo seneng-seneng. Kangge ing PlaySation Ditambah wiwit dikabarake manawa kita bisa ndeleng game kaya Jiwa Peteng II, Pesenan 1886 utawa Perlu Cepet, nanging isih ana sing cukup, mula kita bakal terus ngenteni apa sing ditawakake Sony kanggo tampil ing Microsoft iki ing wulan Mei 2018, meh cedhak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.