Asus ROG Strix G531, laptop kanggo para pemain paling akeh, kita analisa

Kita ngerti manawa sing paling murni ora mbayangake tukang game "laptop", nanging, produk iki saya tambah amarga kebutuhan lan mobilitas lan kualitas komponen sing tambah akeh yaiku firma kayata Alienware lan ASUS sing terus dikritik tim wektu kepungkur. ASUS pengin nggawe angel kanggo sing menehi kritik babagan produk kasebut. Ing kolaborasi paling anyar karo ASUS, ana ing tangan ROG Strix G531, laptop gamer sing duwe ciri khas kanggo narik kawigaten para pengikut. Yen sampeyan pengin ngerti kepiye cara mbela awake dhewe lan ciri khas utamane, tetep ing analisis kanthi unboxing.

Kaya ing pirang-pirang kesempatan, kita wis mutusake kanggo ngiringi analisis iki kanthi video sing bakal mbantu kita ngerti cara kerjane laptop laptop lan cara mbela awake dhewe ing kabeh aspek, Pramila kita ngajak sampeyan nonton video sing dadi header analisis iki lan nggunakake versi tulisan kanggo rincian sing dibahas. Kajaba iku, ing kothak komentar video YouTube kita bakal mangsuli kabeh pitakon babagan produk kasebut, supaya bisa ngembangake komunitas Gadget Aktualidad kanthi Kaya lan nuduhake video kasebut. Yen sampeyan wis penasaran, Sampeyan bisa tuku saka 1.199 euro ing link iki menyang Amazon, supaya sampeyan bisa ngirim gratis lan garansi rong taun (LINK).

Babagan pisanan sing bakal kita lakoni yaiku mriksa spesifikasi teknis laptop iki, ASUS wektu iki menehi model sing duwe generasi kaping sanga Intel Core i7, grafis NVIDIA GeForce GTX 1660Ti lan 16 GB RAM ing antarane ekstra liyane, mula kita bakal fokus karo model tartamtu sing dianalisis.

Spesifikasi teknis

Spesifikasi teknis Asus ROG Strix G531
Brand Asus
Model ROG Strix G531 Kab
Sistem operasi Windows 10 Pro
Layar 17.3-inch FullHD IPS LCD (Ultra-Wide)
Prosesor Intel i7 9750H utawa i5 9300H
GPU NVIDIA GeForce GTX 1660Ti
Ram 16GB DDR4 SDRAM
Panyimpenan internal 1TB SSD
Juru bicara Stereo 2.0 saben 4W lan subwoofer pasif
Sambungan 1x USB-C 3.2 - 3x USB-A 3.1 - 1x HDMI - RJ45 - Jack 3.5mm
Conectividad 2x 802.11a / b / g / n / ac WiFi - Bluetooth 5.0
Fitur liyane Sistem LED Quad
Baterei  Aproximadamente 5 jam
Dimensi 399 x 293 x 26
Bobot 2.85 Kg

Piranti lunak lan lampu sing akeh banget

Kita wiwiti kanthi titik sing pengin disorot ASUS ing ndhuwur liyane, Nduwe kipas dobel, wektu iki pusat lan duwe loro heatsink ing mburi lan outlet ngarep. Penggemar iki bisa disetel kanthi langsung miturut kabutuhan liwat tombol khusus kanggo keyboard, biasane ngidini kita milih ing antarane: Meneng, standar lan turbo. Ana cukup beda antarane mode lan mode bisu supaya bisa dihargai. Cetha banget manawa mode Turbo ngasilake ventilasi sing luwih efisien, nanging nalika njaluk luwih akeh saka komputer, otomatis bakal ngatur kekuwatan lan kinerja para penggemar.

Kita uga duwe "Aura", piranti lunak sing digabungake Asus menyang laptop lan uga duwe tombol khusus ing endi kita bakal bisa ngasilake profil operasi tartamtu, nanging ing endi sistem manajemen lampu LED luwih unggul, Kita ora mung duwe LED ing sangisore tombol, nanging uga duwe papat strip cahya ing kabeh sisih laptop sing katon kaya diskotik lumampah nyata, Nanging sing paling enom ing lingkungan «tukang game» edan, aku uga ora nolak.

Layar amba lan konektivitas sing apik

Nalika kita duwe piranti kanthi ciri-ciri kasebut, sing duwe ukuran lan bobot sing cukup, bisa uga luwih milih ukuran layar sing luwih gedhe, kanthi portabilitas kanthi istilah kasebut ora logis. Pramila versi sing wis dites iki wis ana 17,3 inci panel ultra-sudhut, Kanthi cara iki, bakal masang panel LCD IPS sing nawakake laju refresh 144Hz lan respons 3ms kanthi 100% kisaran sRGB lan resolusi Full HD. Resolusi sing luwih bisa diarepake, nanging mesthine bakal nggawe kompromi suhu lan kinerja piranti, saliyane, nganti 17,3 inci kita bisa urip kanthi Full HD. Nanging, HDR lan Dolby Vision ora kasebut, kita durung bisa mbukak, dadi ngerti yen ora duwe fitur menarik iki ing game video tartamtu. Kita kudu nyorot ing kene sing bakal nggawe sampeyan ragu apa sejatine asale langsung saka laptop.

  • Bluetooth 5.0
  • 1 x RJ45
  • 1 x HDMI
  • 1x USB-C
  • 3x USB-A 3.2
  • Jack kombo 3.5mm (kanggo mikropon)

Ing babagan panyambungan, kita nggunakake basis sing cukup standar, ora ana kekurangan koneksi lan dibagi kanthi bener ing antarane sisih mburi lan kiwa, nawakake akses sing nyaman lan ngidini sambungan langsung menyang Ethernet lan HDMI sing ngelingake maneh yen sanajan laptop, laptop iki ora dirancang kanggo dipindhah banget. Babagan panyambungan nirkabel, kita duwe WiFi antena dobel kompatibel karo band 2,4 GHz lan 5 GHz sing ing tes wis menehi kinerja sing apik banget, uga Bluetooth 5.0, Kita ora kantun apa-apa, kanthi jujur.

Desain lan ciri khas sing agresif

Kita digawe nganggo plastik ireng, kabeh lampu isih ana ing sisih ngisor. Wis cukup kepenak, duwe keyboard angka lan tombol WASD tembus, gamer nglirik. Kanggo bagean, kita duwe sandhangan tangan sing apik, bisa uga kita ujar manawa trackpad iki malah sithik. Kita duwe 360 ​​x 275 x 26 milimeter kanthi bobot total ora kurang saka 2,85 kilogram, kaya sing wis diomongake, dudu perkara sing paling portebel sing bakal sampeyan deleng.

Aku seneng banget karo laptop iki amarga piranti lunak kasebut ngiringi fungsionalitas lan dudu tambahan tambahan amarga kedadeyan ing merek liyane sing wis dites. Nanging ing ndhuwur kabeh, kasunyatan manawa menehi apa wae sing dijanjekake paling menarik. Nanging, aku nemokake sawetara poin negatif, sing paling penting yaiku trackpad, sing biasane kedadeyan karo ASUS yaiku cilik, ora akurat lan nganggo rong tombol kanthi jalur sing ora akurat. Iki kontras karo lelungan tombol sing bener lan tombol liyane ing komputer.

Sampeyan bisa entuk saka 1.199 euro langsung ing Amazon,Sanajan sampeyan duwe macem-macem kustomisasi kanggo nindakake miturut kekarepan sampeyan, amarga sampeyan bisa ngunjungi kaca situs web sing wis dialokasikan ASUS kanggo produk.

Pendapat editor

Asus ROG Strix G531, laptop kanggo para pemain paling akeh, kita analisa
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
1199
  • 80%

  • Asus ROG Strix G531, laptop kanggo para pemain paling akeh, kita analisa
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Software
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 50%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Pilihan pangaturan dhewe lan kinerja akord
  • Sistem cahya sing penasaran lan piranti lunak khusus
  • Swara sing kuat lan tampilan sing efisien
  • Keyboard kualitas

Contra

  • Trackpad ora cocog
  • Sanajan manajemen manual, penggemar isih banter
  • Rentang produk rada jembar lan ora tumoto

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.